Şimdi Ara

ELECTROWORLD ÇOŞMU.!!! WD HD PLAYER 249 LİRA!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
26.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu WD HDTV nin tam turkce altyazi destegi cikacagi soyleniyordu. O cikti mi acaba, bilen var mi?
  • WD Hd player super otesi fiyat. Alacak olanlar kacirmasin.

Urunle ilgili detayli bilgi asagidaki topikte var.

http://forum.donanimhaber.com/m_27568909/tm.htm
  • firewire nereden baglanıyor notebook'a arkadaslar?
  • wd tv alacak olanlar kaçırmasın bence,fiyat süper,amerika fiyatı bile 100$+vergi+shipping.
  • HaLa TekrarLıyorum 2.5" HDD fiyatLarı düşecek doLar daha da artacak...
    Bu 3. söyLesim oLuyor.
    DoğaL oLarak; FirmaLar aLdıLar 2.5" hdd Leri zamanında...
    DoLar da düşüktü 1.200 civarLarındayken...
    ve şimdi doLar 1.750 ama ucuza maaL ediLen 2.5" HDD Ler
    MaaLiyetLeri git gide düşüyor ve eLLerinde kaLan ürünLeri satmaya çaLışan firmaLar sürekLi 2.5" HDD fiyatLarında indirim ve kampanyaLar düzenLiyorLar.

Sebep ise doLAr düşecek diye hesapLanıyor ve ucuza maaL oLan 2.5"hdd Lerin fiyatLarı da düşecek
    aLdıkLarı paraLara dahi satamayacak haLe geLecekLer.
    Burada bir nokta daha koyuyorum doLarın en erken düşme ihtimaLi haziran sonunu buLur
    ve bu doLar bu gidişLe 2 Lirayıda buLur :)
    ben biraz daha bekLerim :)

PayLaşım için saoL arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.grange

Arkadaşlar ;

Electroworld yeni insert elime geçti,süper fiyatlar var..

Western Digital HD player........249 lira üstelik World 5 taksitli fiyat stokta mevcut
    LG Bluray Yazıcı.......299 lira yanında 9,9a verbatim medya var.
    Acer 4935 laptop......1599 lira(T6400 işlemci,4 gb ram,512 geforce paylaşımsız ekran kartı,320 hdd,hd ekran)
    Sandşsk 8 gb readboost u3 usb bellek......29,90
    Logitech X540......139
    Logitech S220.....39,90 bu iyata internette bile bulamadım:)
    Maxtor 2,5'' 320 gb.....139 lira
    Maxtor Onetouch plus 1TB......229ytl
    HTC P4350 pda......599 lira(cep telefonu fiyatına:)
    LG 2242 22'' lcd.....299 lira

bence normal fiyatlar bunlar örnek vermek gerekirse;Logitech S220 yi casperstore dan 29.90 a aldım.maxtor 2.5'' 129 a darty de satıldı,8 gb belleklerin normal fiyatı 30 civarı,olması gereken fiyatlar bunlar bence.o yüzden indirimin yandan yemişi desek daha uygun süper falan değil.

• Başlığı açan arkadaşa teşekkürler, Astoria E.W. de ben alırken 6 adet daha vardı. İlgilenen arkadaşların bilgisine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skaarj

quote:

Arkadaşlar ;

Electroworld yeni insert elime geçti,süper fiyatlar var..

Western Digital HD player........249 lira üstelik World 5 taksitli fiyat stokta mevcut
    LG Bluray Yazıcı.......299 lira yanında 9,9a verbatim medya var.
    Acer 4935 laptop......1599 lira(T6400 işlemci,4 gb ram,512 geforce paylaşımsız ekran kartı,320 hdd,hd ekran)
    Sandşsk 8 gb readboost u3 usb bellek......29,90
    Logitech X540......139
    Logitech S220.....39,90 bu iyata internette bile bulamadım:)
    Maxtor 2,5'' 320 gb.....139 lira
    Maxtor Onetouch plus 1TB......229ytl
    HTC P4350 pda......599 lira(cep telefonu fiyatına:)
    LG 2242 22'' lcd.....299 lira

bence normal fiyatlar bunlar örnek vermek gerekirse;Logitech S220 yi casperstore dan 29.90 a aldım.maxtor 2.5'' 129 a darty de satıldı,8 gb belleklerin normal fiyatı 30 civarı,olması gereken fiyatlar bunlar bence.o yüzden indirimin yandan yemişi desek daha uygun süper falan değil.

bilgilendirmek için elimdeki inserttü yazdım,ancak aldığın zamanki kur seviyesi neydi merak ediyorum.şuan kuru 1,76 olduğu düşünülürse
    bu fiyatlar güzel ki sabahtan beri fiyatları araştıyorum daha altını bulamadım.
    dartyde 320 gb şuan 199 lira!!!
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/univers.cfm?cat_id=30&type_produit_id=118&m=2091&pmin=119&pmax=479

logitech s220 casper store fiyatı 59 lira!!!
    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1458

ayrıca sandisk fiyatı piyasada 35,90dan aşağı yok ki zaten flash fiyatlarının artığı ve kurunda artığı bir dönemde iyi fiyat.
    yorumyaparken biraz daha geniş düşünmek lazım.

bu arada WDden bi tane kapatabildik:)

• dostum darty kampanya yapıyo ki burdan da bas bas bağırılıyor yani görmediysen senin suçun casperstore dan da kampanyadan aldım bu fiyatlar normal anormal bişe yok yani takip etsen yakalarsın kötü bişey demedim bas bas bağıracak bi fırsat yok gözü olan görüyo zaten bu konudan niye iki tane açılmış onu da anlamadım ya neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 5 Mart 2009; 15:28:26 >
  • arkadaşlar wd nin fiyatı ile ilgili konuşmaya bile gerek yok.bu piyasa şartlarında bu fiyattan daha iyisi bedava dağıtmak olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablosvelos

arkadaşlar wd nin fiyatı ile ilgili konuşmaya bile gerek yok.bu piyasa şartlarında bu fiyattan daha iyisi bedava dağıtmak olur

onun fiyatına bişey diyen yok zaten dostum stok ne kadarmış peki
  • bas bas bağırdığımız yok,sadece bilgilendirmek istedik.ihtiyacı olan arkadaşlar almış,memnun olmuş,teşekkür etmiş.
    umarım sende bu kur seviyelerinde hepsinin daha ucuzunu bulursunda başka yerlerden alırsın.
  • Dün az daha alıyordum maviden bu WD HD playerı, iyi ki almamışım da böyle giderse stokta kalmaz alamam :(.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SamueL06

HaLa TekrarLıyorum 2.5" HDD fiyatLarı düşecek doLar daha da artacak...
    Bu 3. söyLesim oLuyor.
    DoğaL oLarak; FirmaLar aLdıLar 2.5" hdd Leri zamanında...
    DoLar da düşüktü 1.200 civarLarındayken...
    ve şimdi doLar 1.750 ama ucuza maaL ediLen 2.5" HDD Ler
    MaaLiyetLeri git gide düşüyor ve eLLerinde kaLan ürünLeri satmaya çaLışan firmaLar sürekLi 2.5" HDD fiyatLarında indirim ve kampanyaLar düzenLiyorLar.

Sebep ise doLAr düşecek diye hesapLanıyor ve ucuza maaL oLan 2.5"hdd Lerin fiyatLarı da düşecek
    aLdıkLarı paraLara dahi satamayacak haLe geLecekLer.
    Burada bir nokta daha koyuyorum doLarın en erken düşme ihtimaLi haziran sonunu buLur
    ve bu doLar bu gidişLe 2 Lirayıda buLur :)
    ben biraz daha bekLerim :)

PayLaşım için saoL arkadaşım.

Selamlar,

Arkadaşım sen biraz daha bekle ama hatırlarsan ericsson 688 telefonlar ilk çıktığında 2000 USD civarondaydı. Teknolojide çıkan her ürünün fiyatı elbet düşecektir. Bu senin ürünü ne zaman kullanmak istediğinle alakalı.

Ayrıca Dolarla ilgili bu kadar net yorum yapabiliyorsan son 9 aydaki dalgalanmalardan ciddi para kazanmış olmalısın ki bu da Disk almak için Haziran' a kadar beklemek istemen konusunda beni şüphelendiriyor.

Son olarak teknoloji ürünleri satan bir firmanın 6 ayda bir model ürünün stoğunu eritememek gibi bir lüksü olamaz. Ericsson örneğinde verdiğim gibi kur yükselse de ürünün USD fiyatı düştüğünden fiyatların çok fazla oynamaması normal görünüyor.

Bu konunun amacı insanları fırsat ürünlerinden haberdar etmek Eğer bu ürünler en ucuz bahsi geçen firmadan alınabilecekse konu amacına ulaşmış demektir.

• quote:

bas bas bağırdığımız yok,sadece bilgilendirmek istedik.ihtiyacı olan arkadaşlar almış,memnun olmuş,teşekkür etmiş.
    umarım sende bu kur seviyelerinde hepsinin daha ucuzunu bulursunda başka yerlerden alırsın.

zamanında darty nin kampanyası bas bas bağırılıyor demiştim lakin sen yanlış anlama modundasın pardon ben anlatamadım sana özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 5 Mart 2009; 15:41:28 >
  • stok 75 adet ilanın yanında yazıyor
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: diablosvelos

arkadaşlar wd nin fiyatı ile ilgili konuşmaya bile gerek yok.bu piyasa şartlarında bu fiyattan daha iyisi bedava dağıtmak olur

onun fiyatına bişey diyen yok zaten dostum stok ne kadarmış peki
  • quote:

quote:

bas bas bağırdığımız yok,sadece bilgilendirmek istedik.ihtiyacı olan arkadaşlar almış,memnun olmuş,teşekkür etmiş.

zamanında darty nin kampanyası bas bas bağırılıyor demiştim lakin sen yanlış anlama modundasın pardon ben anlatamadım sana özür dilerim.

arkadaşım yanlış anlama modu diyosunda sen bu cümleyi kuruyosun ' bas bas bağıracak bi fırsat yok '.
    neyse nasılsa kampanya ben yapmıyorum,benim mallarım değil.isteyen alır isteyen almaz.alanada hayırlı olsun
  • ben o sözü genel anlamda kullanmıştım,WD HD media player için bas bas bağırıyor diyebilirim amacım seni bozmak değil zaten buna en yakın 298 e hiperucuz da var benim kasti bi sözüm olduysa özür dilerim tekrardan.
  • quote:

ben o sözü genel anlamda kullanmıştım,WD HD media player için bas bas bağırıyor diyebilirim amacım seni bozmak değil zaten buna en yakın 298 e hiperucuz da var benim kasti bi sözüm olduysa özür dilerim tekrardan.

kasti bişey olmadığını biliyorum dostum,hepimiz birşeylerden yararlanmaya çalışıyoruz.
  • Arkadaşlar,

Bende Viaport'tan 1 adet Maxtor ve WD TV aldım. Çalışan arkadaşlar, 10 güne Kartal'da minibüs yolu üzerinde büyük bir electroworld mağazası daha açılacağını söylediler. Artık daha yakın bir lokasyondan da ürün alabileceğiz. Birde açılışta yine sağlam kampanyalar yapacaklarmış. Böyle büyük elektronik mağazaları arttıkça, bizde daha fazla para harcayacağız galiba :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.