Şimdi Ara

ELECTROWORLD ÇOŞMU.!!! WD HD PLAYER 249 LİRA!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
26.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rkarab

WD nin optik çıkışı var, coax dönüştürücüyü bulunca AC3 ve DTS olarak digital çıkış alabilirsiniz. Receiver ınızın DTS ve Dolby Digital (AC3) çözücülü olması yeterli. DTS sinyali işlemeden bypass ederek verince bazan kesilmeler oldugunu okudum ama hiç denemedim. Bunu yeni firmware ile çözerler heralde.

coax dönüştürücüyü araştırdım, ve satan kişiler işe yaradığını söölediler, hatta yok satıyor şu anda ürün. 10 gün sonra ellerinde olucakmş... bekleyelim görelim bakalım:)
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: UNDYING

quote:

Orjinalden alıntı: SupremeXXL

quote:

Orjinalden alıntı: odanedemek

EW kataloğu 11 martta sonlanmış fiyatlar değişti mi acaba? Birde yeni katalog ne zaman yayınlanır bilgisi olan var mı?

EW'e tekrar 249 liradan gelmeyecek; fiyat 75 adetle sınırlıydı.Elimde şu anda 8.3.2009da alınmış ve sıfır kutusunda WD TV HD Media Player bulunmaktadır.İsteyen arkadaşlara -özellikle Ankara içine- hızlı bir teslimat yapabilirim.2 yıl garantilidir.Mesajlarınızı bekliyorum.
    Saygılar.

Fiyat?

Pm attım.

• WD e mesaj attım Turkce altyazı destegi güncellemesi ne zaman diye, zaman belli degil daha dediler
  • quote:

PopCorn MKV Audio Converter isimli programla tüm mkv lerin DTS kaydını AC3 e dönüştürebilirsiniz.

http://www.turkeyforum.com/satforum/archive/index.php/t-477490.html

Programın kurulusu birazcık zahmetli ama sonra tek tuşla çalışıyor. Ben su anda avi lerde bu işi tek tuşla yapan program bulamadım henuz, 6 kanal sesi once demux edip farklı isimlerle kaydettikten sonra AC3 kodlayıp remux etmek gerekiyor ki biraz kafa karıştırabiliyor. Yakında ona da bir çözüm gelir, bekliyorum, bilen varsa paylaşsın lütfen.

edit: imla

Konu dışı olacak ama yardımcı olmak açısından Xilisoft Video Converter Ultimate ile herbişeyi tek tuşla yapabilirsiniz.

• deneyeceğim, teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: deephall

quote:

PopCorn MKV Audio Converter isimli programla tüm mkv lerin DTS kaydını AC3 e dönüştürebilirsiniz.

http://www.turkeyforum.com/satforum/archive/index.php/t-477490.html

Programın kurulusu birazcık zahmetli ama sonra tek tuşla çalışıyor. Ben su anda avi lerde bu işi tek tuşla yapan program bulamadım henuz, 6 kanal sesi once demux edip farklı isimlerle kaydettikten sonra AC3 kodlayıp remux etmek gerekiyor ki biraz kafa karıştırabiliyor. Yakında ona da bir çözüm gelir, bekliyorum, bilen varsa paylaşsın lütfen.

edit: imla

Konu dışı olacak ama yardımcı olmak açısından Xilisoft Video Converter Ultimate ile herbişeyi tek tuşla yapabilirsiniz.

• internetden alamıyormuyuz ürünü?
  • benimde almak istedigim ürünler var netten alma niye yok anlamadim
  • dün gittim indirimler bitmiş fiyatlar eski haline dönmüş yeni katalog ta yok ne zaman gelir acaba
  • Hocam WD TV kaç liraydı acaba ? Dün baktınız mı ?
  • hala wd alamamış olanlar için vatandaki nakit fiyatta fena değil 273 lira

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36063
  • ew de tekrar stoklara giriyor arkadaşlar,müşteri hizmetlerinden bu bilgiyi verdiler.fiyatı da 269,bildiğim kadarıyla piyasanın en uygunu buworld play club üyelerine de %25 puan devam
  • quote:

ew de tekrar stoklara giriyor arkadaşlar,müşteri hizmetlerinden bu bilgiyi verdiler.fiyatı da 269,bildiğim kadarıyla piyasanın en uygunu bu world play club üyelerine de %25 puan devam
    o iyi haber . stokta olması ile ilgili bi tarih var mı acaba ?.. sırf bu kampanya için playclup'a geçiş yaptım. 201.75'e geliyor +5 taksit ..stok'a girerse alayım bari..
  • Bilgi için teşekkürler diablosvelos,
    Tüplü TV performansı hakkında bilgisi olan var mı?
  • stoklarımıza girmiştir tüplü tv de
    forumdan bir arkadas kullandı
    ondan yorum alabilirsiniz
  • dostum hangi ew'de kaçtane var biraz bilgi verebilirmisin.çerkezköydeyim onun için gelebilirim yarın. yada hafta sonuna kadar kalırsa bekleyeyim.
  • ya bu elektro world stok olsun, fiyat olsun illaki magazaya mı gitmek gerekiyor benim zamanım olmuyor hangi ürünler suan uygun hangi ürünler play kartla alınası durumda lütfen yardım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanjugunduz -- 17 Mart 2009; 22:46:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanjugunduzzz

ya bu elektro world stok olsun, fiyat olsun illaki magazaya mı gitmek gerekiyor benim zamanım olmuyor hangi ürünler suan uygun hangi ürünler play kartla alınası durumda lütfen yardım ?

Telefon ile fiyat / stok bilgisi alabiliyorsunuz ancak sanırsam %100 güvenilir olmuyor.
  • neden 100 de 100 güvenli olmasın
    şüpheniz varsa bana mail atın
    nakit - taksitli fiyatını ve o an stokta
    olup olmadiği aynı gün içinde size yazayım
  • Sizin müşteri hizmetleri bir garip çalışıyor. Geçen katalog ürünü olan olympus fotoğraf makinasını alacaktık telefon ettik çıkan görevli sadece capacityde 1 ad var dedi hemen ardından astoriadaki mağazayı aradık şuan stoğumuzda 5 tane var dedi gittik oradan aldık. Müşteri hizmetlerinin verdiği stoklar tutarlı değil yani. Bunlar bütün mağazaların stoğunu görmüyor mu ekrandan? Mağaza var diyor müşteri hizmetleri yok diyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanmustafa06

neden 100 de 100 güvenli olmasın
    şüpheniz varsa bana mail atın
    nakit - taksitli fiyatını ve o an stokta
    olup olmadiği aynı gün içinde size yazayım

• Dün Ankara 365'te vardı 269'a 20-30 tane. Belki depo'da daha fazla vardır.
    playclub da vardı yanımda, almamak için zor tuttum kendimi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.