Arkadaşlar köye elektirik çektirdik de çekilen kablo hangi sınıf onu merak ediyorum kablonun resimleri koydum anlayan bir arkadaş cikarsa ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Arkadaşlar köye elektirik çektirdik de çekilen kablo hangi sınıf onu merak ediyorum kablonun resimleri koydum anlayan bir arkadaş cikarsa ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() bakın burada resim var. Öznur H07V-U 1,5 mm NYA Enerji Kablosu 100 metre | Kablopiyasa.com https://www.kablopiyasa.com/Oznur-H07V-U-15-mm-NYA-Enerji-Kablosu-100-metre,PR-2245.htmlEskiden hes kablo vardı ey gidi ey, feto'dan sonra bitti gittiler sanırım öznür kablo oldu piyasa komple, örneği de buradan vereyim. Tek damarlı nya kablo çekmiş olsalar gerek. Ben kablo damarının tekinin 2,5 yada 4mm olduğunu düşünüyorum normalde de 3x2,5mm kullanıyorlar trifaze için. Mesela diyelim Kablonuz 10'luk çekildi, toprak altında yada yer üstündeyken akım taşıma kapasiteleri farklı. Bir de akım mevzuları var, 10'luk kablo 220 Volt x 45 amper yani 10kw yük çekebiliyor. 3x2.5mm ise r s ve t fazları her faz başına 4400 watt kapasite. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 6 Haziran 2023; 2:37:16 > |
Kablo 6mm olarak görünüyor. resimden çok net anlaşılmıyor ama en az 6 lıktır. Kalıp gibi durmasına bakarsan antigron kablo olduğu anlaşılıyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |