Şimdi Ara

Elektik kablosu anlayan bir arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar köye elektirik çektirdik de çekilen kablo hangi sınıf onu merak ediyorum kablonun resimleri koydum anlayan bir arkadaş cikarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektik kablosu anlayan bir arkadaş

• Elektik kablosu anlayan bir arkadaş

bakın burada resim var.

Elektik kablosu anlayan bir arkadaşwww.kablopiyasa.com
    Öznur H07V-U 1,5 mm NYA Enerji Kablosu 100 metre | Kablopiyasa.com
    https://www.kablopiyasa.com/Oznur-H07V-U-15-mm-NYA-Enerji-Kablosu-100-metre,PR-2245.html

Eskiden hes kablo vardı ey gidi ey, feto'dan sonra bitti gittiler sanırım öznür kablo oldu piyasa komple, örneği de buradan vereyim.

Tek damarlı nya kablo çekmiş olsalar gerek. Ben kablo damarının tekinin 2,5 yada 4mm olduğunu düşünüyorum normalde de 3x2,5mm kullanıyorlar trifaze için.

Mesela diyelim Kablonuz 10'luk çekildi, toprak altında yada yer üstündeyken akım taşıma kapasiteleri farklı.

Bir de akım mevzuları var, 10'luk kablo 220 Volt x 45 amper yani 10kw yük çekebiliyor.

3x2.5mm ise r s ve t fazları her faz başına 4400 watt kapasite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 6 Haziran 2023; 2:37:16 >

• Kablo 6mm olarak görünüyor. resimden çok net anlaşılmıyor ama en az 6 lıktır. Kalıp gibi durmasına bakarsan antigron kablo olduğu anlaşılıyor.

• Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ustanın yaptığı işin videosunu koyuyorum izleyip yorum yaparsanız sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.