Şimdi Ara

Elektirik Gidip Gelince Pc otomatik Açılma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bitane exper laptop'um var modeli: M549SS

Bios sürümü: PhoenixBIOS 1.00.16EX

Benim yapmak istediğim başlıkta yazdığım gibi laptop'un elektirik gidip geldiği zaman kendiliğinden otomatik açılması

Bios'dan normal bu ayar yapılıyor ama uzun bir süre uğraşmama rağmen bir sonuç alamadım
  • Biosu sıfırla
  • quote:

Orijinalden alıntı: .LioN.

Biosu sıfırla

+1

biosta ayarı olması lazım bi bakın.
  • dostum bu ac kapa olaylarinin bagli oldgu minik bi devre be bu devreye guc veren kucuk
    bi pil var elektrik oldgunuda bu pil iptal olur problem yasamassin ama elektrik olmadiginda pilden guc alir alamadsa bios her seferinde ilk aldgn gune doner ve surekli acilir.
    ozetle bios pil deis duzgun tarih ... ayari yap kaydet problem kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin biosunda bu ozellik varmi bilmiyorum ama power management altinda after power failure satirinda seceneklerden last state olarak seciceksin boylece calisirken elektik giderse tekrar baslar ancak laptopta elektrik nasil gidiyor onu da anlamis degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

senin biosunda bu ozellik varmi bilmiyorum ama power management altinda after power failure satirinda seceneklerden last state olarak seciceksin boylece calisirken elektik giderse tekrar baslar ancak laptopta elektrik nasil gidiyor onu da anlamis degilim

aynen xD
  • belki arkadaş laptopun pilini çıkarıp şarj aparatıyla laptobu çalıştırıyordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • restore on ac / power loss secenegini last state yapacaksin
  • quote:

/>

bendeki boot menüsünde böyle birşey görünmüyor ne yazıkki :( sürüm ile alakalımı tam olarak anlamadım bende aama doğru düzgün kullana bildiğim bir özellik yoktur :s
  • quote:

Biosu sıfırla

bios u sıfırladığım zaman ne tür yararı olacak bana konuyu biraz açarsanız sevinirim

Teşekkürler
  • quote:

restore on ac / power loss secenegini last state yapacaksin

o bahsettiğin özellik yoktur sanki bios herşeyden arındırılmış gibi çok sade ve dandik bir bios var anlamadım.

güncelleme yapmaya niyetlendim ama güncel sürümünüde bulamadım bios un yoktur galiba
  • quote:

senin biosunda bu ozellik varmi bilmiyorum ama power management altinda after power failure satirinda seceneklerden last state olarak seciceksin boylece calisirken elektik giderse tekrar baslar ancak laptopta elektrik nasil gidiyor onu da anlamis degilim

şöyle birşey var laptop 24 saat açık duracak hiç kapanmayacak bataryasında sıkıntı var laptop u ben bir yere bırakacam o sürekli açık duracak elektirik gittiği zaman elektirik geldiğinde tekrar açılması gerekiyor

Laptop'un bulunduğu yere uzak olacağım için heran gidip açma ya da kapama şansım olmıyacak o yüzden elektirik gittiği zaman kendiliğinden açılması gerekiyor.

o söylediğin özellikler görünmüyor bios'da
  • o zaman yapacak birsey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

quote:

Biosu sıfırla

+1

biosta ayarı olması lazım bi bakın.

Bios'un çakma olması nedeni ile alakalı olarak öyle bir ayar yoktur ne yazıkki :(
  • quote:

o zaman yapacak birsey yok

peki o dedğimi yapabilecek bir program varmıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gl4dius

quote:

o zaman yapacak birsey yok

peki o dedğimi yapabilecek bir program varmıdır acaba ?

hic sanmiyorum kapali pc`de program nasil calissin ancak bios`tan olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.