Şimdi Ara

ELEKTİRİK KESİNTİSİ ŞİKAYETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben İstanbul/Avrupa yakasında ikamet ediyorum.

Mahallemizde neredeyse her hafta elektrik kesintisi yaşanıyor. Artık bu kesintilerden aşırı derecede bunalmış birisiyim.

Bununla alakalı şikayetleri nereye yapabiliriz? Bu konuyu şu an yazıyorum ama en az 12 saat boyunca elektrik yoktu.

Ben mevsime göre fiyat oynamalarından etkilenmemek için gidip buzdolabını ve derin dondurucu içini dolduruyorum ama bu kadar uzun süreli kesintide bu gıdalara ne olduğu belli değil.

Bugün hava yine gayet sıcaktı , derin dondurucuyu (-)24 yada daha soğukta çalıştırmama rağmen 12 saat ve üzeri kesintide içeride ne buz kalıyor ne bir şey kalıyor.

Günün ortası veya gece fark etmeksizin insanları elektriksiz bırakmaya haklarının olmadığını düşünüyorum. Yılda bir yada iki kesinti olsa laf etmeyeceğim.

Birde bugün olan kesinti öyle normal bir kesinti değildi. Birkaç saniye içinde defalarca elektrik gidip geldi. Evdeki cihazlar bozulacak diye endişeleniyorum.

Malum hattı (186) aradığımızda her seferinde birkaç saat sonra çözülecek şeklinde oyalama yapılıyor. En az 4 defa hattın geleceği tahmini saati ileri aldılar (Sözde kablo sorunu)

Hukuken hakkımı nasıl arayabilirim? Bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.