Şimdi Ara

ELEKTRİK BÖLÜMÜ OOKİCAM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA BEN LİSE 2 YE GEÇTİM DE ELEKTRİK BÖLÜMÜNE KAYIT OLDUM BAZI ARKADAŞLARIM LİSE 3 VE 4 DE STAJ GÖRÜCEĞİMİ SÖLÜYO DOĞRULUK PAYI VARMI???

• Evet sanırım sen endüstri mesleksin.Bende lise 2 ye geçtim fakat ben Anadolu teknik öğrencisiym.Lise 3 ve 4 te staj görüceksiniz.Sanırım 3 gün staj 2 gün okul yapıyorsunuz.
  • herhalde yani staj olcak kesin kaçarın yok...
  • daha ne istiyorsun
  • gözü korkmuş heralde stajı duyunca (:

üniversiteye gidince orda da staj yapıcaksin şimdiden söyleyimde önlemini al küçük kardeşim benim
  • lise son sınıfta işletmelerde çalışmaya gideceksin. aslında tam anlamıyla staj değil, atelye uygulamasının işletmelerde yapılmasıdır. seçtiğin alana uygun bir işletmede sözleşmeli olarak, haftada 3 gün çalışacaksın. tabiki hakların okul tarafından güvenceye alınacaktır. sigortan ve diğer sosyal hakların olacak. ayrıca işletme çalıştığın günler için asgari ücretin 3'te 1'i kadar maaş ödemekle yükümlü olacaktır. bir sorunun olduğunda işletmeyi denetleyen kordinatör öğretmenin sana yardımcı olacaktır. sözleşmede izin hakkın olsada işletmedeki devamsızlığın okul kayıtlarına geçecektir.

işletmelerde çalışmanın getirdiği yararlara gelirsek, okulda temel bilgi ve becerileri veriyoruz. ama bunları kullanabilmek deneyim gerektirir. dışarıda ne kadar çok çalışırsanız kendinizi okdar geliştirirsiniz. ayrıca okulda göremeyeceğiniz cihazlarla çalışıp, işin farklı püf noktalarını görürsünüz. tabi iyi bir yere yerleştirilirseniz. ama naylon staj yaparsanız veya çalışırken isteksiz davranırsanız, bir şey öğrenemezsiniz. işletmelerde çalışırken veya stajlarda bir şeyler öğrenmek öğrencilere kalmıştır. tabiki kötü bir yere düşerseniz, kordinatör öğretmeniz aracılığıyla işyerinizi değiştirebilirsiniz.

şuan bunu düşünmek için erken, ama işletmede başarılı olman 10 ve 11 sınıflarda öğreneceklerine ve kendini geliştirmene bağlıdır.

• Hocam Herkesten Allah Razı Olsun Valla Hep Millete Soruyodum hepsi farklı cevap veriyodu beni rahatlatınız lise 3 ve lise 4 de stajerlik yerime babamın iş yerrinde yapıcam babam orda şef inş. iyi bi elektrik mühendisi olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesm_41

Hocam Herkesten Allah Razı Olsun Valla Hep Millete Soruyodum hepsi farklı cevap veriyodu beni rahatlatınız lise 3 ve lise 4 de stajerlik yerime babamın iş yerrinde yapıcam babam orda şef inş. iyi bi elektrik mühendisi olurum.

İyi bi elektrik mühendisi olmak için babanın yanında staj yapmak gerekmiyor.Kendini geliştirmek işin en önemli kısmı.Geliştirebilirsen havada kaparlar seni.Bitek senin için geçerli değil tabi herkes için

• staj yapıcam diye korkma, staj yapıcağın yerdeki ustaların kafa dengiyse hayatında unutamayacağın bir staj dönemi olabilir.
  • gözünü seveyim değiştir şu başlığı ya adam gibi türkçe Y-A-Z-A-M-I-Y-O-R M-U-S-U-N ??
  • OKUYACAĞIM diye değiştirde görüntü kirliliği ortadan kalksın istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesm_41

YA BEN LİSE 2 YE GEÇTİM DE ELEKTRİK BÖLÜMÜNE KAYIT OLDUM BAZI ARKADAŞLARIM LİSE 3 VE 4 DE STAJ GÖRÜCEĞİMİ SÖLÜYO DOĞRULUK PAYI VARMI???

Sen okusan bile bir işe yaramaz. Türkçe yazamıyorsun, forum kurallarına uymuyorsun, bağırarak yazıyorsun...

Daha ne diyim sana? Yazık.
  • Gençlik işte, hoyrat halleri..
    Allah bilir gömleği dışarda, kravatı göbeğinde olangillerden kardeşimiz.
    Neyse ama en azından güzel şekilde yazabilirsin insanlara halini
    Hiç resmi bir mektup yazdın mı ? Hayır tabiki de...
    MSN değil burası, doğru kullanmak ilk görevin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.