Şimdi Ara

elektrik-elektroniğin mühteşem yükselişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisret -- 13 Ağustos 2024; 18:55:16 >

• Herkes Mersin'e Gazi tersine bı de gaziye bak la
    nereden düştüm buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasılsınız görmüyorum sizleri bayadır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Gazi EEdeydin sanırım bu yılki tercihler saçmalıktan ibaret . Gazinin önündeki YTÜ , İTÜdeki öğrenciler sav sana özellikle Asele girebilmeye can atarken Gazili öğrencileri kapış kapış alıyor bu şirketler . Ankarada bulunmak ve hedeflenen şirkette staj yapabilmek sanılandan daha çok önemli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balamir. -- 13 Ağustos 2024; 21:31:5 >
  • balamir. B kullanıcısına yanıt
    Hocam belki Ytü'lü girmek için çaba sarf ediyordur ama İTÜ' lü öğrencilerin rahat girdiğini düşünüyorum(Uçak makine elektronik hab. için diyorum sadece).

itü ve ytüde müh uçmasına rağmen gazide neden geri gitmiş çok garip

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Kampüsü yok çünkü kanka. Ayrıca ülkücü bilmem ne olayları falan var sanıyorlar. Daha bir allahın günü müh fakültesinde bişi görmedim. Bence Ankaranın en sakin müh fakültesidir.

• epeolatry57 E kullanıcısına yanıt

Zaten zamanında hacı bayram veliyi kurarak ülkücüleri def ettiler. Ülkücü adam gazi mühendislik sıralamalarına da giremeyeceğine göre otomatikman bitti.

• sabancı ceng yerine bilkent ctiste kalmayı tercih eden elemanın ctisin 150k olduğunu öğreninceki surat ifadesini çok merak ediyorum elektrik-elektroniğin mühteşem yükselişi  buna mektup göndermeyin askerde infaz eder kendini

Çoğu kişinin tercihleri bilinçli yaptığını düşünmüyorum ama belki Gazinin kampüsünün olmayışı , olumsuz isim algısı gibi nedenler insanları caydırmış olabilir .

• Gazinin kampüs çok kotu cok berbat halde iceri adim atasi gelmiyor ogrencinin

• Tabi okulun umrumda mi bu durum hic okula gram fayda sagladiklarini gormedim sosyal anlamda

valla hala ülkücü meselesini duyuyorum

• bu yanlış anlaşılmanın önüne geçilmesi lazım bence

• Müthiş yükseliş dedigi 1 2k

Gazideki teknoloji fak. sistemi de çok kötü bence. Ee'ye 15k ile giren de 30k ile giren de gazi ee mezunu oluyor. Bence sebeplerinden biri de bu.

• epeolatry57 E kullanıcısına yanıt
    Girmesine giriyorlar tabi ama en az bir Gazili vb kadar ortalama kasıp , çabalayarak giriyorlar . Bunu bahsettiğim şirketlerde gözlemledim . Iyi unilerden yüksek ortalamayla mezun olmayanlara da pek iyi gözle bakılmıyor . Örneğin 2.8 ortalamalı ODTÜ Makina mezununu işe alsalar bile süründürüyorlar , mülakat sürecini uzatıyorlar vb.

• daxpc kullanıcısına yanıt
    sbanacı cenge puanı yetmiyordu ki onun hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Afurkan72 A kullanıcısına yanıt

bu yıl eadan sınava girmişti 2xx falan yaptım ama yazmayacağım diyordu bizi yemiyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 13 Ağustos 2024; 23:23:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.