Şimdi Ara

Elektrik-elektronik mühendisliği son sınıfa geçmişken üniversite sınavında tıpı kazanınca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadoluda bir üniversitede elektrik-elektronik mühendisliği son sınıfa geçmişken üniversite sınavında tıp fakültesini kazandı yakınım.sizce, bölümü bırakılıp tıpa gitsin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacak -- 20 Temmuz 2011; 17:37:09 >

• bu "bi yakınım" olayı baydı artık. neyse, valla tahminime göre 22 yaşında falansın. 6 sene ki en az kalmazsan tıp okuyacaksın. yani en erken 28 yaşında mezun olacaksın. tekrar vurguluyorum "kalmazsan". bence değmez gençliğine yazık, git üniversiteni bitir işe gir iyi para kazanırsan yurtdışında, ortalama bi para kazanırsan türkiyede tatilini yaparsın her yaz öğrencilik çilesi çekmek yerine. ayrıca ailen 28 yaşına kadar sana bakar mı bunu da düşün derim. sonuçta öğrenci okutmak şu dönemde hiç kolay değil.

edit: gerçekten de yakının aklında böyle bi düşünce varsa kusura bakma ama biri yakınım diyince direk o yazan kişiyi muhattap alıyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flynn5 -- 20 Temmuz 2011; 22:08:31 >
  • aile durumu iyi ise oku bence
  • İstiyorsa gitsin. Yaşı sallayın. Obama 8 senede hukuk fakültesinden mezun oldu. Düz mantıkla yaşıtları iki kere üniversite okurdu ama adam ABD'nin ilk siyahi başkanı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

İstiyorsa gitsin. Yaşı sallayın. Obama 8 senede hukuk fakültesinden mezun oldu. Düz mantıkla yaşıtları iki kere üniversite okurdu ama adam ABD'nin ilk siyahi başkanı oldu.

3 senede mezun olmuş ki amerikada hukuk fakülteleri 3 sene. http://tr.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama

"1988 yılında Harvard Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne girdi. Harvard Üniversitesi'ndeyken öğrenciler tarafından yayınlanan prestijli "Harvard Law Review" dergisinin yayın işleri müdürlüğünü yapan ilk Afrikalı-Amerikalı oldu. 1991 yılında avukatlık diplomasını aldı."

• quote:

Orijinalden alıntı: flynn5

bu "bi yakınım" olayı baydı artık. neyse, valla tahminime göre 22 yaşında falansın. 6 sene ki en az kalmazsan tıp okuyacaksın. yani en erken 28 yaşında mezun olacaksın. tekrar vurguluyorum "kalmazsan". bence değmez gençliğine yazık, git üniversiteni bitir işe gir iyi para kazanırsan yurtdışında, ortalama bi para kazanırsan türkiyede tatilini yaparsın her yaz öğrencilik çilesi çekmek yerine. ayrıca ailen 28 yaşına kadar sana bakar mı bunu da düşün derim. sonuçta öğrenci okutmak şu dönemde hiç kolay değil.

edit: gerçekten de yakının aklında böyle bi düşünce varsa kusura bakma ama biri yakınım diyince direk o yazan kişiyi muhattap alıyorum artık.

hakkatten ya, zaten fake hesap olduğu belli.bu "arkadaşımın" muhabbeti niye ki yani?
    ve bence de 3 seneni heba etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mow_ -- 20 Temmuz 2011; 23:57:40 >

• sağlam bir uzmanlık süreciyle 12 sene sonra ayda minimum 10 bin tl alırsın 12 sene sonra muhendis olarak işten çıkarılman kuvvetle muhtemel ileriyi düşünmek lazım anadoluda dediğine göre pek de bilinen bir okul değil ingilizce varmıdır askerlik ingilizce kafadan 2 yılın gider 10 yıllık periyodu düşün 10 yıl sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik ve KPSS
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu "bi yakınım" olayı baydı artık. neyse, valla tahminime göre 22 yaşında falansın. 6 sene ki en az kalmazsan tıp okuyacaksın. yani en erken 28 yaşında mezun olacaksın. tekrar vurguluyorum "kalmazsan". bence değmez gençliğine yazık, git üniversiteni bitir işe gir iyi para kazanırsan yurtdışında, ortalama bi para kazanırsan türkiyede tatilini yaparsın her yaz öğrencilik çilesi çekmek yerine. ayrıca ailen 28 yaşına kadar sana bakar mı bunu da düşün derim. sonuçta öğrenci okutmak şu dönemde hiç kolay değil.

yakınım düşünmekte =) teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mow_

quote:

hakkatten ya, zaten fake hesap olduğu belli.bu "arkadaşımın" muhabbeti niye ki yani?
    ve bence de 3 seneni heba etme.

yakınım deyince daha gizemli oluyodu kimsede yemedi.Haklısınız o kadar okuduktan sonra bırakmam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.