Şimdi Ara

Elektrik elektronik mühendisliğine oneri leptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • max 1700 lira fiyata alınabilecek en iyi leptop mühendislik için sizce nedir

• Bölüme yeni mi başlıyorsun? Çok da önemli değil aslında, tamam Matlab için işlemci isteyebilirsin ama görsel manada çok bir çalışman olmayacağı için çok da iyi bir laptop almana gerek yok. Ders dışında istediklerin de önemli biraz. Yoksa ben zamanında 500 liralık Lenovo ile de gayet rahat idare etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Bölüme yeni mi başlıyorsun? Çok da önemli değil aslında, tamam Matlab için işlemci isteyebilirsin ama görsel manada çok bir çalışman olmayacağı için çok da iyi bir laptop almana gerek yok. Ders dışında istediklerin de önemli biraz. Yoksa ben zamanında 500 liralık Lenovo ile de gayet rahat idare etmiştim.

Ama ben baya 4 sene kullanmayı düşünüyorum aldığım leptopu her sınıf için yetsin yani
  • Tamam ben de bölümü bitirmiş, yüksek lisansını yapan birisi olarak diyorum bunu. 1700 liralara kadar alacağın hemen her laptop seni tüm öğrenciliğin boyunca idare eder bence. Oyunla ilgin yoksa işlemci ve ram'i yeterli düzeyde, görüntü ve kasa kalitesi yüksek bir şeyler bakardım.
  • quote:

Tamam ben de bölümü bitirmiş, yüksek lisansını yapan birisi olarak diyorum bunu. 1700 liralara kadar alacağın hemen her laptop seni tüm öğrenciliğin boyunca idare eder bence. Oyunla ilgin yoksa işlemci ve ram'i yeterli düzeyde, görüntü ve kasa kalitesi yüksek bir şeyler bakardım.

teşekkür ettim eyvallah ustam diyim :)
  • ByDemonHunter B kullanıcısına yanıt
    Bir de.. Senin bütçene göre kasa kalitesi olarak Dell Inspiron 7537'i çok beğeniyorum. Oyun konusunda da güzel bir laptop ama ekran kalitesi düşük biraz. Bunun dışında 2. el bir macbook pro da önerebilirim. İmzama bakarsan ben de hep Apple ürünleri kullanıyorum ve derslerde pek Windows kurmak durumunda kalmadım. Fakat tek tük programlar çıkıyor yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 4 Ekim 2014; 16:09:26 >
  • quote:

Bir de.. Senin bütçene göre kasa kalitesi olarak Dell Inspiron 7537'i çok beğeniyorum. Oyun konusunda da güzel bir laptop ama ekran kalitesi düşük biraz. Bunun dışında 2. el bir macbook pro da önerebilirim. İmzama bakarsan ben de hep Apple ürünleri kullanıyorum ve derslerde pek Windows kurmak durumunda kalmadım. Fakat tek tük programlar çıkıyor yine de.

Öyle de bende 2 model beğendim mesela birisihttp://www.n11.com/asus-x550ln-xo069d-i5-4200u-4gb-500gb-2gb-gt840m-P31539912# diğeri dehttp://www.n11.com/lenovo-b5400-59-416684-notebook-P29168030 ikisinden birini alacak gibiyim

• Her iki modele de baktım, Dell 7537 daha hoş benim gözümde. Lenovo'nun işlemcisi biraz daha güçlü duruyor ama öğrencilik zamanında diğerlerindeki işlemciler de senin işini görür ve öğrenciyken oyun da oynayacağını varsaydığım için Dell'i önerdim sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.