beyler geçen sene lise 1 di ve tüm liselerle aynı ders programı falan vardı neyse lise1 in sonunda bölüm seçimi vardı meslek lisesi olduğu için elektrik-elektronik bölümünü seçtim şimdi bu sene lise2 nin sonunda tekrar elektrik-elektronik de kendi arasında dallara ayrılıyor endüstriyel elektrik ve iletişim haberleşme sizce hangisini seçmeliyim bilgisi oanlar lütfen yardımcı olsunlar hangisinde iş bulma imkanı daha fazladır vs...
bilmiyorum ama uplayalım bende merak ettim
Çağ iletişim ve haberleşme çağı bu bölümü seç derim ama şu da var diğer bölümde de kolaylıkla iş bulabilirsin. İki bölümde güzel.
Kendi içinde en çok istihdam alanı olan bölüm OTOMASYON SİSTEMLERİ'dir.Puanın yeterse çok güzel bir daldır.
Görüntü ve ses sistemleri vardı ben ordan mezun oldum busene ama kaltı o bölüm..Sanırım haberleşmede güzel turktelekomda çalışma fırsatın oluyorki %100 stajı orda yapıyorsun zaten..Telefon firmalarında felanda çalışabiliyorsun...Eğer zekiyim çalışıp yaparım diyorsan otomasyonda çok güzel bir bölümdür..Ama en çok para kazanılan en çok ders çalışma isteyen bölüm akıllı ev sistemleri ..Ev döşeme işte hani wolkwogenlerin içine tv felan koyuyoarlar kaç milyara onlar işte sen eve gelmeden önce telefonunla msj gönderiyorsun oda sıcaklığı 20 derece olsun mesela klima kendini ona göre ayarlıyor vs vs karışık oldu ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme