Şimdi Ara

Elektrik gitti geldi LG LCD monitör çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elektrik gidip gelmiş çalışmıyor. Güç ışığı bile yanmıyor. Tamirci 100 lira istemiş monitörün kendisi zaten 100 lira. Belki genel birşeydir diye önce buraya yazmak istedim. Elektrik gidip gelince yanan parça bellidir, belki alınıp takılabilecek bir parçadır, yardımlarınızı bekliyorum.

• Açamadığım için içine bakamadımki yanan parçayı görüp aynısından alıp takıyım taktırıyım. İlgin için teşekkür ederim.
  • Bendee aynı sorun power ışığı bile yanmıyor, bilgisi olan varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: desenciahmet

Bendee aynı sorun power ışığı bile yanmıyor, bilgisi olan varmi

Yeni monitör almanız tavsiyemdir tamir olursa tekrar bozulma ihtimali var..
  • sadece ışık ledi patlamış olmasın ve kablo yu değiştirip deneyebilirsiniz
  • ılk yapman gereken lcd monıtorun karbon flex kablosunu cıkar o sekılde fıse tak eger dugmelere ısık gelırse power kartı uzerındekı trafoyu bı kontrol et. hıcbırsey yokmus gıbı gozuksede aldanma trafoyu olç. %90 trafodan kaynaklı bır sorun. egerkı trafoyu degıstırmenıze ragmen monıtor calısmıyorsa. yıne power kartı uzerınde yaklasık 10 - 12 adet kondanstor var onları degıstır cok malıyetlı malzeme degıl zaten. sorunun çözulecektır.
  • Sorun muhtemelen güç girişinde, eğer öyleyse maliyeti oldukça düşük ama işçilik kişiden kişiye değişir tabi. 100lira çok istemiş ama bende 40 liradan aşağı yapmazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Lcd tv çok geç açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.