Şimdi Ara

Elektrik Kaçağı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda xigmatek cpa-070bcd-u42 700w 82 plus psu,gigabyte z97 d3h rev 1.1 anakart var.
    Birkaç gecedir vızıltı sesi duyuyordum.Hoparlörden geldiğini farkettim.Hoparlörün sesini açınca bu ses artıyor.Bilgisayara taktığım usb sayısı arttıkça,ses de artıyor.Mouse hareket ettirince,klavyede bir tuşa basınca,görüntüde herhangi bir hareket varsa (Örn: Forum donanımın reklamları)ses türü ve seviyesi değişiyor.
    Hoparlör bozuktur dedim,benim laptoplara taktım hoparlörü,sorun yok.Kasa ön panel arka panel hepsini denedim işin içinden çıkamadım.
    Hoparlör gücü usb den alıyor.Bir de jak var o da sesi alıyor.
    Bilgisayara usb yi takıp,jakı iphona falan takınca sorun yok.
    Jakı anakartın herhangi bir yerine değdirince ses gelmeye başlıyor.

Yalnız aynı bilgisayara hoparlör değil de kulaklık takarsam,sorun yok.

Kaçak falan mı var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarumon

Arkadaşlar bilgisayarda xigmatek cpa-070bcd-u42 700w 82 plus psu,gigabyte z97 d3h rev 1.1 anakart var.
    Birkaç gecedir vızıltı sesi duyuyordum.Hoparlörden geldiğini farkettim.Hoparlörün sesini açınca bu ses artıyor.Bilgisayara taktığım usb sayısı arttıkça,ses de artıyor.Mouse hareket ettirince,klavyede bir tuşa basınca,görüntüde herhangi bir hareket varsa (Örn: Forum donanımın reklamları)ses türü ve seviyesi değişiyor.
    Hoparlör bozuktur dedim,benim laptoplara taktım hoparlörü,sorun yok.Kasa ön panel arka panel hepsini denedim işin içinden çıkamadım.
    Hoparlör gücü usb den alıyor.Bir de jak var o da sesi alıyor.
    Bilgisayara usb yi takıp,jakı iphona falan takınca sorun yok.
    Jakı anakartın herhangi bir yerine değdirince ses gelmeye başlıyor.

Yalnız aynı bilgisayara hoparlör değil de kulaklık takarsam,sorun yok.

Kaçak falan mı var ?

Az önce denedim,windows güç planını dengeliden yüksek performansa değiştirince ses artıyor.
    Psudan şüphelenmeye başladım.

• Hocam benzer sorunu ekran kartını değiştiğim zaman çözmüştüm işin enteresan tarafı çıkardığım ekran kartı başka pcde hiçbir sorun yapmamıştı sorunun sebebini bilmiyorum maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m352

Hocam benzer sorunu ekran kartını değiştiğim zaman çözmüştüm işin enteresan tarafı çıkardığım ekran kartı başka pcde hiçbir sorun yapmamıştı sorunun sebebini bilmiyorum maalesef.

Yeni aldığınız ekran kartı daha az güç çekiyor olabilir ki mantıklı da. Yani olay yine PSU'ya geliyor.
  • Bir dünya ekran kartı çevirdim bu yüzden,eğer onlarda sorun yok da psu problemliyse,adamlar gelip beni döverler gibime geliyor.

Off,ekran kartını daha bugün kargoya vermiştim.Şimdi bir de git psuyu gönder.

Zaten ekran kartlarını göndere göndere,sağlam bir psu parasını kargoculara ödemiş olduk.

Not : Şu an entegre karttan giriyorum.Ekran kartlarını coil whine sebebiyle geri gönderiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarumon -- 23 Mayıs 2015; 22:50:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarumon

Bir dünya ekran kartı çevirdim bu yüzden,eğer onlarda sorun yok da psu problemliyse,adamlar gelip beni döverler gibime geliyor.

Off,ekran kartını daha bugün kargoya vermiştim.Şimdi bir de git psuyu gönder.

Zaten ekran kartlarını göndere göndere,sağlam bir psu parasını kargoculara ödemiş olduk.

Not : Şu an entegre karttan giriyorum.Ekran kartlarını coil whine sebebiyle geri gönderiyordum.

Kendimde biliyorum PSU sorunlarını, yani belki döverler sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

Orijinalden alıntı: m352

Hocam benzer sorunu ekran kartını değiştiğim zaman çözmüştüm işin enteresan tarafı çıkardığım ekran kartı başka pcde hiçbir sorun yapmamıştı sorunun sebebini bilmiyorum maalesef.

Yeni aldığınız ekran kartı daha az güç çekiyor olabilir ki mantıklı da. Yani olay yine PSU'ya geliyor.

Sorun güç kaynağı mı bilmem ama sorun yaşadığım ekran kartı 560ti idi, yerine gelen kartsa 280x. Güç kaynağı da antec 750w 80+ gold sertifikalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopta Elektrik Kaçağı?
    7 yıl önce açıldı
    Tesisatta gaz kaçağı var !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.