Şimdi Ara

Elektrik kesildi geldi bilgisayar açık kaldı kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gündür açmıyorum böyle bir olay olmamıştı açtım bilgisayarı 10-15 dk sonra elektrik gitti geldi hemen 1 snlik bir olaydı ve bilgisayarım (masaüstü) düğmesine basılı tutunca falan kapanmıyor açık kaldı prize takılı olduğu ve arkadaki I/O tuşu açık olduğu sürece açık duruyor kapanmıyor zaten monitöre görüntü de gelmiyor başka monitör denedim. Bir fikriniz var mı? Ayrıca açılırken normalde 3-4 tane dıt sesi çıkarırdı bu sefer prize taktığımda çıkarmadan ışık yanıyor ve calısıyor gibi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fişleri çekip düğmeye 3-5 kere basın birde basılı tutun 1 kaç saniye... Tekrar deneyin.

• Denedim, fişi taktım ışık yanmadı açılmadı kendiliğinden fakat bu sefer de açamadık farklı kablo denedik ama arada açmaya çalışırken ışığı yarım saniye gibi bir süre gözüküp kayboldu. Yine de teşekkürler

• elektirikler gidince power hasar görmüş olabilir yeni bir power ile deneyiniz sonuçları yazınız
  • Başka bir kablo denedim Olmadı yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay692009 -- 2 Ekim 2015; 17:07:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay692009

Başka bir kablo denedim Olmadı yine

kablo değil komple power subly değiştirip deneyiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

quote:

Orijinalden alıntı: berkay692009

Başka bir kablo denedim Olmadı yine

kablo değil komple power subly değiştirip deneyiniz

Bilgisayarda değişiklik oldu biraz beklediğimde artık kendiliğinden de açılmıyor hiç açılmamazlık da yapmıyor bastığım gibi açılıyor fakat kapanmıyor. Açılırken üç-dört dıt sesi gelmiyor görüntü de gelmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.