Şimdi Ara

Elektrik tesisatı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yarımınıza ihtiyacım var.
    Mutfağın tezgahı boydan boya değil (köşe takım koymak için boş birakmışlar) bende biraz tezgahı uzatacam geri kalan kısmıda boydan dolap yapacam. Şuan buzdolabının yeri tezgah olacak arkasında piriz var dolap için o pirizden hem tezgah üstüne yeni piriz hemde dolap yana kayacağı için ona piriz uzatıcam tezgahın üstüne fayans yapılacak .
    Ev sıfır duvar kağıdı var buat falan gözükmüyor o pirize giden hortum yukardan mı geliyordur direk aşağı nasıl tespit ederim yada nasıl bir tesisat çekerim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• genelde buat, prizin yukarısında, tavana yakın noktadadır.(biraz kayabilir.) duvar kağıdı altında, buat bulmak çok kolaydır. duvar kağıdına parmağınız ile hafifçe vuruuğunuzda, boşluk hissediyorsanız, buatın üstüne denk getirmişsinizdir.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Dün prizi söktüm priz yerden diz mesafesinde ama prize gelen kabla yerden taraf geliyor
    Pek anlamadim birsey. Bende o pirizi iptal adip kabloyu yukariya uzatmaya karar verdim artik ama gel gorki duvar perde duvar malesef uzrinde bir parmak alci var nasil yapicam bilemiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence işinin ehli bir elektrikçi bul.
  • hiçbişey anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetersiz ev elektrik tesisatı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.