Elektrikli araç şarj istasyonlarına bilerek veya bilmeyerek, isteyerek veya istemeyerek park edenler yüzünden elektrikli araç sahipleri istedikleri veya ihtiyaç duydukları anda araç şarj işlemlerini gerçekleştirememektedirler. Bu duruma kayıtsız kalanları bilinçlendirmek mahiyetinde bu konuyu açmış bulunmaktayım. Sizler de elektrikli araç şarj istasyonlarını lüzumsuz yere işgal eden konvansiyonel içten yanmalı araç sahiplerini görürseniz uyararak bilinçlendirme konusunda yardımcı olmak isterseniz aramıza hoşgeldiniz ... X platformunda da " #şarjalanımıişgaletme " hashtagiyle işgalci aracın fotosunu ve ilgili dağıtımcı firmayı ekleyerek paylaşmakla destek olabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 6 Aralık 2023; 22:38:11 > |
Elektrikli Araç Şarj Alanına Park Edenler İfşa Konusu ( Tüm Şarj İstasyonları İçin )
-
-
İlk ifşa gelsin ;
-
Yıllardır engelli yerine park eden beyinsizler bitmedi, bu tiplerin bitmesini daha çok beklersiniz. -
Bu memleketin ayısı bitmez aşırı saygısız seviyesiz bir toplumuz -
Onlar da bitmedi, bunlar da bitmez haklısınız. Özellikle AVM ve işyeri otoparklarında güvenliklerin belirli aralıklarla kolaçan edip lüzumsuz işgalci araçları anons etmesi gerekiyor. Bilinçlenmekten ziyade ( bilinçli ve bilinçlenmeye hevesli insanlar her iki alana da park etmiyor çünkü ) bir alışkanlık oluşturmak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 6 Aralık 2023; 22:48:51 > -
Engelli park alanına bile park eden toplumdan fazla bir şey beklememek lazım ben bu tiplere karşı pek anlayıslı olamıyorum umarım denk gelmem.Ben evin konforu dısında şarj etmemeye calısıyorum.Uzun yolda da rotalar belli zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozansway -- 6 Aralık 2023; 23:32:59 > -
Akbatıda ,Zes in AC si 8 adet var.Fakat çoğu normal araç parkedilmiş arada elektrikli var. İşin kötüsü uyarınca bide kötü oluyorsun. İnsanlarda kabullenmek istemiyor.
-
Müsait yerlerde bunların arkasına önüne falan çıkamayacak şekilde park edip fişe takıp gideceksiniz.
Çek mek dediklerinde de "tamamen dolmadan olmuyor maalesef, park etmeseydiniz diyebiliyorum sadece" deyip, inadına %100 dolana kadar bekleyeceksiniz.
Eğitilmez öküz milletimize böyle gerekiyor. Ders almadan telkinle, uyarıyla, kurala uymasını beklemek, ince düşünmesini, saygı göstermesini beklemek ile olmuyor. Bi tarafına sokacaksınız (aklına diyeceğim, o olsa zaten sorun yaşanmaz), anca öyle...
-
Gördüğünüzde foto çekin mutlaka hocam, paylaşalım burada ve X'te. Ufak ufak da olsa bir farkındalık oluştururuz belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 7 Aralık 2023; 14:42:0 > -
Yeni teknoloji yeni dertler üretiyor. -
Fazla dayılanma karşında böğrüne bıçağı takabilir bir anda. Trafikte yada genel olarak hiçbir yerde kimseye dayılanmayın, ortalık psikopat kaynıyor.
-
Evet böyle yaptıkça da öküzlüğe devam ediyorlar maalesef.
Bahsettiğim dayılanma değil, yer yokken böyle yapacaksınız, sonra salağa yatış, %100 olmadan olmuyor kardeşşşşş maalesef... ne kadar bekleyeceğiz, yarım saat... bi dolaş gel abi sen diyeceksin
-
Dün ordaydım bir Bmw iki kişili park etmişti bende sileceği kaldırdım ,keşke foto çekerdim. Zaten daha çok çıkar böyle tipler atarım.
-
Sileceklerini kaldırmak veya fotolarını çekip buraya atmak gibi boş hareketlerdense ufak bir kağıda tatlı dille aracınızı elektrikli araçların şarj edildiği yere park ettiğinizden zorluk yaşadım yazıp ön camına koymak daha işe yarar bir yöntem olur. Böyle park edenlerin %95inin kötü niyetle yapmadığını düşünüyorum hele hele park sorunu olan şehirlerde. -
Ben ilgili şarj firmasını da ekleyerek fotoyu X'de paylaşıyorum. #şarjalanımıişgaletme
Yaygınlaştıralım uygulamayı. Buna elektrik dağıtım istasyonlarının da el vermesi lazım. Park edenlerin hepsinin kötü niyetli olduğunu düşünmek istemiyorum. Engelli Park Alanına yanlamasına iki araçlık park edenler de var tabiki ama biz niyetimizi iyi tutalım bakalım.
-
Voltrun firması araç camına yapıştırmalık post-it de üretiyor ve müşterilerine gönderiyor. Post-it üzerinde "Senden Elektrik Alamadım" yazıyor ama bunu yapıştırırken araç sahibine yakalanıp da kavgaya sebebiyet vermek riski de var.
-
Öneriniz için teşekkürler. Hazırlayıp torpido gözüne attım bir kaç sayfa.
-
Çok iyi olmuş -
Hocam, siz a4 sonrası 3008 almıştınız diye hatırlıyorum, ondan sonra ev’ye mi geçtiniz? -
Kocaman engelli tabelasının önüne park eden adam elektrikli araç istasyonuna hiç acımaz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu memleketin ayısı bitmez aşırı saygısız seviyesiz bir toplumuz
|
Yıllardır engelli yerine park eden beyinsizler bitmedi, bu tiplerin bitmesini daha çok beklersiniz.
|
Benzer içerikler
- engelli olan annemin üzerine araba almıştık annem vefat etti
- antalya"ya gitmenin en iyi yolu
- citroen güncelleme uygulaması
- peugeot rifter yorumlar
- 5664 mesaj gelmedi
- togg batarya kapasitesi
- 2021 skoda superb
- byd shark
- citroen c4x shine bold fiyat
- togg şarj istasyonu fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X