|
Elektrikli araçlar için özel olarak tasarlanan karavan: Pebble Flow
-
-
Şimdi insan deli deli düşünür acaba bu kontrolden çıkar firene basarken bu arkadan itmesin :))))) hooooppp göl altında balık manzarası yaşatmasın. :)) -
Çatısında bulunan 1 kW gücündeki güneş panelleri ile bataryasını şarj ediyor en önemli nokta.
çekme karavanda motor varsa vergisini de alalım hemen eksik etmeyelim D -
memet duymasın bence gizli opsiyon olarak satış yapmaları tüketiciler için hayra olur. -
Rejeneratif fren ile arkadaki karavan anlayıp yavaşlayıncaya kadar en azından biraz şarj etmiş oluruz ne güzel işte :) -
O kadar gelişmiş bir yazılımda öndeki araç frene basınca karavana bunun gitmeyeceğini nasıl düşündün, Tesla araçları Fsd ile kendi başına yolculuk yapıyor:)
-
"O kadar gelişmiş bir yazılım" sen amerikada yaşamıyorsun belli teslanın kusursuzluğuna inanmışsın.
-
:) mantıklı
-
Hergün kullanıyorum tabik inanıyorum
Ayrıca niş bir konuyu neden genele yayıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 30 Ekim 2024; 10:39:25 > -
Olayın güvenlik boyutuna ele aldık olasılık ihtimaline karşılık yorum yapıldı. Olmaz denen bir şey yok her an her şey olabilir. İnsan yapımı hiçbir şey kusursuz değildir. Kusursuz gördüğün aracın kullanıcılar tarafından yaşanan sorunları dile getiren videoları ya görmemiş yada araştırmamışsınız. Araçları neden yazılımla güncelliyorlar sorusuna bulacağın cevap benim yaptığım yoruma işte o zaman anlam yükleyeceksiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X