Şimdi Ara

Elektrikli Cam Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sağ ön cam şoför tarafındaki (sol kapı) tuşa basıldığında açılmıyor(bazen (%10) açılıyor 3-5 cm iniyor sonra geri duruyor). Ancak kapatırken yani yukarı kaldırırken hiç bir sorun yok.
    Sağ kapıdaki düğmeden sorunsuz şekilde açılıp kapanıyor yani sorun sadece sol kapıdan açarken var.
    Sorun ne olabilir ve tahmini masraf kaç TL olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• http://www.imparatorotomotiv.com/index.php?route=product/product&product_id=7291

oto elektrikçi işini görür. bakmadan buradan çözüm ararsan buradaki yeni yetmeler sana motoru bile indirtebilirler.
  • yenerz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• yenerz kullanıcısına yanıt
    Cam suyuna biraz antifiriz ekleyin sorunu çözecektir, %100 kesin bilgi yayalım.
  • Bana kalırsa indirme düğmesinde veya bağlı elektirik kablosunda temassızlık olabilir.
  • Tuş takımını kontak spreyle temizleyip deneyin olmazsa elektrikçi halleder, daha fazla kurcalamayın. Tuşu çıkma veya sıfır olarak temin etmenizi isteyebilir, servisten fiyat alın pahalı ise referans numarasını rica edip internetten alabilirsiniz. Maksimum 100-150 liraya halledersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli ayna sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cam açma düğmesinin indirme tarafındaki kısım oksitlenmiş.Temizlenip bakımı yapılınca eski haline döner.İçini açıp temizlemeden tuşlara sprey sıkmanız çözüm sağlamaz.Ben kendi aracımınkini söküp temizlemiştim.
  • Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.