Şimdi Ara

Elektrikli ev aletleri yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde Boston taşındı ..
    i Elektrikli aletleri satın almak istiyorum (vakum- toaster- demir küçük fırınlar)
    Ben böyle şeyleri satın almak için .. neredenthe iyi yer kalite ve fiyat ile ilgili olduğunu lütfen sormak istiyorum? Bu WalMart budur !!
    Ayrıca, nethe en iyi markaları tavsiye edersiniz ??
    NP: i hiçbir deneyimi var olduğunu düşünün
    Yardımlarınız için teşekkür ederim ..

Prosche Piwis Tester II
    Prosche Piwis Tester II
    da dongle
    da vina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obdvip -- 6 Kasım 2014; 3:41:37 >

• obdvip O kullanıcısına yanıt
    The first option is; you can go shopping to a mall(like forum istanbul, cevahir, etc.) and visit stores like Teknosa, Mediamarkt, etc. These stores sell same local and global brands. You can find local brands like Arçelik, Arzum, Fakir, etc. Also, global brands like Philips, Murphy Richards or Breville... These local brands have fair quality, more reasonable price and they are durable, also.

The second one is; you can check those appliances in Teknosa, Mediamarkt and take notes but buy from the web "hepsiburada.com". You can find reasonable prices in the web. Also, no need to carry them and get tired. The shopping websites make "door to door" deliveries...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 5 Kasım 2014; 19:06:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli kombi yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.