|
Bildirim
Suç biraz da bizde elektrikli araçlardaki ötv’ye karşı çıktım bir kaç kez. 3-5 kişi dışında oralı olan yoktu. Ya kardeşim bu ötv mtv niye alınıyordu? Çevreyi kirletiyor falan diye yukarda Allah var, ben sağlığımızı düşündüklerini sanmıyorum ama öyle diyorlardı. Ama elektriklilerde de alınmaya başladı çıt çıkmadı. E siz tepki göstermezseniz sosyal medyada falan nasıl olacak bu işler. Neticede bu siyasiler anket yapıyor bir olay gündeme düşmeyince o konu alakasız kalıyor sormuyorlar bile ankette o soruyu. Haliyle abanıyorlar vergilere.
|
Iyi zenginler ve yabanci devlettekiler daha güvenli biner o zaman. Bizi ilgilendiren bir haber değil sonuçta
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Ford artik fosil yakitli motorlara yatirim yapmiyor. Tum yatirimlar elektrikli motorlara yoneldi. Merak ettigim suanki konumunla 1Milyon civari fiyat ile cikacagini tahmin ettigim Togg bu firmalarla nasil rekabet edecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5* Yeah. işte bu. almak için kararsızdım, bu haberden sonra gönül rahatlığıyla alabilirim. |
şu arabayı sevemedim bir türlü. Konsoldaki ekran çok kötü duruyor |