Şimdi Ara

Elektrikli Kombinin ucuz ısıtma iddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
17.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Doğalgaz kullanma imkanı olamayan bir arkadaşım, yerden ısıtma sisteminde kullanmak için yaptığı araştırmada elektroheat isimli bir ürünle karşılaşmış. Web sitesini (http://www.elektroheat.com/) incelediğimde; "Doğrudan elektrikle ısınmaya oranla %72, Fuel Oil'den %68, LPG'den %41, Mazottan %40 daha ekonomik olup doğalgaz ile eş değerdedir" iddasıyla karşılaştım. Firma sahibi bu ürünle ilgili bazı ödüller almış, hatta Opel'in lisansını almaya çalıştığı iddia ediliyor. Bunları okuyunca vecta aklıma gelmedi değil :) Ürünün elektroşok ile mevcut rezistanslı ısıtmadan daha fazla verim elde etiğini idda edilmiş. Bu konuda uzman arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyoruz.
    Teşekkür ederim.

• ben emsaşın elektrikli kombisini kullanıyorum.geçen ay 24 saat hiç kapatmadan yaktım oda termostatıyla 524 tl fatura geldi.geçen sene oda termostatı yokken 650-700 tl fatura ödüyordum.ısıtma olarak da gayet mennunuz.en ucuz doğalgaz sonra elektrik sonra mazot geliyor
  • Elektrikli Kombinin ucuz ısıtma iddiası = YALAN

kısarak yakarsın ama ısınmazsın ucuz olur....
    sadece Elektrikli Kombinin ucuz üşütme iddiası = Doğru denebilir
  • Merhaba thermofısa,
    Enizin kaç m2 ve kullandığınız tesisat nedir (rdayatör, yerden ısıtma vb.), öğrenebilir miyim?
  • evim 120 m2 9 m2 civarı alurad peteğim var . the gate arkadaşın dediği gibi çok ucuz bir olay değil.Ama bizim oraya daha doğalgaz gelmedi.2 sene önce bebek olunca ben bu sisteme geçtim.bu sene de oda termosatı taktım. 3 zamanlı tarife var.6-17 arası 19 derece yapıyorum 17-22 arası 18 e düşürüyorum 22 6 arası da 18 de devam ediyorum..şu an 28 12 den beri hergün saatimi kontrol edip hesaplıyorum.17 gün oldu günde ortalama 11.00 tl elektrık harcıyorum.18 -19 de ısınıyormusun dersen oda termostatını soğuk olan bir yere taktığımdan dolayı kulandığımız odalar 22 derece civarı oluyor ki bu bizim için yeterli.ben çok memnunum ama dediğim gibi çok ucuz değil.
  • ELKOTERM Elektrikli Kombi imalatçısı olarak diyoruz ki; hangi marka olursa olsun hiç bir elektrikli kombi doğalgaz dan daha ucuz yakamaz. Yaktığını iddia eden mühendis varsa lütfen diplomasını ortaya koysun. Sattığı cihazların detaylı resimlerini yayınlamaktan aciz olan markalar elbette bu tür iddialar ile insanların kafalarını karıştırmaktadır. Bu işte ne kadar Kw. harcarsan o kadar kalori alırsın. Almadan vermek sadece Allaha mahsus tur. Bilgi almak istiyenlerewww.elkoterm.com sayfasını incelemelerini öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

Elektrikli Kombinin ucuz ısıtma iddiası = YALAN

kısarak yakarsın ama ısınmazsın ucuz olur....
    sadece Elektrikli Kombinin ucuz üşütme iddiası = Doğru denebilir

maksat LAF OLSUN TORBA DOLSUN diyorsun kisaca yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SICAK SU ISITMA BEDELİ HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermofısa

ben emsaşın elektrikli kombisini kullanıyorum.geçen ay 24 saat hiç kapatmadan yaktım oda termostatıyla 524 tl fatura geldi.geçen sene oda termostatı yokken 650-700 tl fatura ödüyordum.ısıtma olarak da gayet mennunuz.en ucuz doğalgaz sonra elektrik sonra mazot geliyor

Emsaş benim müşterim (ben bilgisayarcıyım)

Üretim yerleri İzmir Naldöken'de. Üretim tesisi profesyonel çalışanlara sahip. Sürekli ürünlerini geliştirmeye çalışıyorlar. Şimdilerde HeadPump elektrikli kombileri üretiyorlar. Bu geneksel rezistanslı sistemlere göre 3 te 1 ortam şartlarına bağlı olarak oranında elektrik tasarrufu demek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Orijinalden alıntı: thermofısa

ben emsaşın elektrikli kombisini kullanıyorum.geçen ay 24 saat hiç kapatmadan yaktım oda termostatıyla 524 tl fatura geldi.geçen sene oda termostatı yokken 650-700 tl fatura ödüyordum.ısıtma olarak da gayet mennunuz.en ucuz doğalgaz sonra elektrik sonra mazot geliyor

Emsaş benim müşterim (ben bilgisayarcıyım)

Üretim yerleri İzmir Naldöken'de. Üretim tesisi profesyonel çalışanlara sahip. Sürekli ürünlerini geliştirmeye çalışıyorlar. Şimdilerde HeadPump elektrikli kombileri üretiyorlar. Bu geneksel rezistanslı sistemlere göre 3 te 1 ortam şartlarına bağlı olarak oranında elektrik tasarrufu demek...

ürettilermi acaba. mesaj eski. ama bu birtür klimadır sonuçta. içerde kombi benzeri bir boylerle durum tamamlanıyor daikin vs benzer sistemler hatırlıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.