|
Bildirim
Hayırlı olsun.
|
1 yılda üretime geçilmesi biraz hayal gibi geldi. Yine de oturmuş bir 65nm teknolojisini hiçbir koşulda hayır diyemem. 5 yılda bile olsa, yeter ki "process" otursun ve yüksek "yield" ile standart seri üretime geçilsin. Ülkemizin ilerlemesi şart olan bir alan. Umarım üretim hatlarını özel sektöre de açarlar. Yalnızca savunma sanayi ve üniversitelere açarlarsa, benim açımdan pek bir anlamı olmaz.
|
tüm hakları bize ait ise Milli oluyor. istersen Çinli firmalara ürettir. ülkemizde üretirsen ama hakları bize ait değilse Yerli oluyor ama Milli olmuyor. Hem hakları bizde hemde üretim bizde olursa hem milli hemde yerli oluyor.
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Milli kelimesini insanlar birbiri için bile kullanıyorlar. Televizyonda bir tartışmada bir yazar diğerini milli olmamakla suçluyordu. Abartılı bir kullanım var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Heykel ureten 7 sınıf ulkeden cip ureten 4. Sınıf ulkeye terfi edeceğiz super < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 27 Temmuz 2024; 7:49:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
uçak, silah üreten beyaz türklerden ... papaz eriğini imana getiren şark kafalıların eline terfi eden ülke mi yapacak bunu? tırsıp neden yorumu editledin? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 27 Temmuz 2024; 8:4:17 > |
Millî Mücadele, Mustafa Kemal Atatürk ismiyle özdeşleşen bir direnişin ve millet olarak var olabilme mücadelesinin adıdır. |
Sen kimsin senden korkacam cango < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|