Şimdi Ara

elektrikli rezistanslı ön kabin ısıtması olan araçlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
17.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i30 da var. 1-2 dk içinde ılıtıyor 5 dk içinde hamam. Al sabunu yıkan içerde.
  • Bizdede a3 var 2003 model araba birturlu isinmiyor dijital klimali klimadan nasil isinir onuda yapamadim motor 90 derece oluyor gene sicak uflemiyor anlayan varsa cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizellerde motoru rölantide çalıştırmak da işe yaramıyorki. hadi ben antalya'dayım millet ne yapsın. ben bile sabah üşüyorum yav. c4'lerde bir ısıtıcı var ama çok zayıf, servisin dediğine göre düşük hıza ayarlarsak havalandırmayı motor ısınana kadar idare ediyormuş. hava kanallarının arkasında koymuşlar lakin soğuklarda çok işe yarayacağını sanmam.
  • Ben de bebisler ve kendimiz icin aracin 5 kumas doseme koltuguna da Alman mali koltuk isitmasi pedleri ve uygun yerlere kumanda dugmelerini taktirdim. 30sn-1 dk icinde mayisma kivamina getiriyor. Asiri isinma tertibati var, devreden cikip isi dusunce tekrar devreye giriyor. 5 koltuk 500 TL+50 TL'de ugrasan 2 ustaya bahsis verdim. Sorunsuz kullaniyorum, bebisler mutlu ben mutlu. Kabin isiticisina alternatif olarak dusunulebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RONIN

Clio'da rezistansli isitma var. Bagaj lambasini bile koymayan Clio'da boyle bir sistemi gormek beni cok sasirtti. Benim de kucuk cocugum var ve dizel alirken beni cok dusunduren seylerden biri de gec isinmasiydi; sagolsun Clio bu derdime care oldu

Nasıl çalışıyor acaba? (Fanı şu derece sıcaklık ayarı en sonda gibi) Etrafımdaki cliolarda denemek isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macemre

Ben de bebisler ve kendimiz icin aracin 5 kumas doseme koltuguna da Alman mali koltuk isitmasi pedleri ve uygun yerlere kumanda dugmelerini taktirdim. 30sn-1 dk icinde mayisma kivamina getiriyor. Asiri isinma tertibati var, devreden cikip isi dusunce tekrar devreye giriyor. 5 koltuk 500 TL+50 TL'de ugrasan 2 ustaya bahsis verdim. Sorunsuz kullaniyorum, bebisler mutlu ben mutlu. Kabin isiticisina alternatif olarak dusunulebilir.

Aynen oyle. Maliyeti en az ve sorunsuz olan koltuk isiticisi olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

i30 da var. 1-2 dk içinde ılıtıyor 5 dk içinde hamam. Al sabunu yıkan içerde.

Aracınız dizel mi benzinli mi? Dış sıcaklık kaç dereceyken ısıtabiliyor?
  • Bugün fordla konuştum focusun titanium paketlerinde olduğunu söylediler. Bir de Rusyaya gönderilmeyip iç pazara satılan 2010 2011 connectler de webastolu imiş.
  • usbden takılan ısıtıcılı fanlar işe yarayabilir, yada ısıtıcılı minderler.
  • Bende bu konudan şikayetçiyim geçenlerde bebek hasta oldu bu yüzden

Mutlaka bir çözüm bulmak lazım
  • Ben de araci kalorifersiz kullananlardanim acinca basima agri cikartiyor sicak sogukta beni pek etkilemez yapim geregi, kaloriferi ancak bugu oldugunda kisa sure acarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 75hp

quote:

Orijinalden alıntı: RONIN

Clio'da rezistansli isitma var. Bagaj lambasini bile koymayan Clio'da boyle bir sistemi gormek beni cok sasirtti. Benim de kucuk cocugum var ve dizel alirken beni cok dusunduren seylerden biri de gec isinmasiydi; sagolsun Clio bu derdime care oldu

Nasıl çalışıyor acaba? (Fanı şu derece sıcaklık ayarı en sonda gibi) Etrafımdaki cliolarda denemek isterdim.

Acikcasi tam kosullarini bilmiyorum ama 7 derecenin altinda otomatik devreye giriyormus diye duydum. Ben sadece sicakligi maksimuma getirip, fan ufleme ayarini da 1 veya 2. seviyede tutuyorum.

• Webastoyu aracı satarken söküp başka bir araca takabiliyorsunuz. Kuru tip alacaksınız, içeriyi 5 dakikada hamam gibi yapıyor. Transportere taktırdık, çok memnunuz. Fiyatıda söylediğiniz kadar değil, 1500 küsür TL bişey. Kaliteli,garantili,alman malı... Program saati var, istediğin zaman kendisi açılıp sen gelene kadar sıcacık yapıyor. Montajı çok kolay, araca hiç zarar vermiyor. Sökmeside kolay...

Ankara şaşmazda yaptırdım. İsterseniz yarın şirkette rehbere bakıp telefonunu vereyim pm den size...

Alın, aracı yenilerken söker yeni aracınıza takarsınız. Hiç gerek yok şu anda araç değiştirmeye,boşa masraf etmeye...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AO

i30 da var. 1-2 dk içinde ılıtıyor 5 dk içinde hamam. Al sabunu yıkan içerde.

Aracınız dizel mi benzinli mi? Dış sıcaklık kaç dereceyken ısıtabiliyor?

Benzinli. İstanbul da şu anda sabah saatinde gördüğüm en düşük sıcaklık 4 derece. Takriben 1-2 dk içinde hafiften kırmaya başlıyor soğuğu. 1-2 km içinde zaten motor sıcaklığı yükseliyor ve normal klimadan devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Webastoyu aracı satarken söküp başka bir araca takabiliyorsunuz. Kuru tip alacaksınız, içeriyi 5 dakikada hamam gibi yapıyor. Transportere taktırdık, çok memnunuz. Fiyatıda söylediğiniz kadar değil, 1500 küsür TL bişey. Kaliteli,garantili,alman malı... Program saati var, istediğin zaman kendisi açılıp sen gelene kadar sıcacık yapıyor. Montajı çok kolay, araca hiç zarar vermiyor. Sökmeside kolay...

Ankara şaşmazda yaptırdım. İsterseniz yarın şirkette rehbere bakıp telefonunu vereyim pm den size...

Alın, aracı yenilerken söker yeni aracınıza takarsınız. Hiç gerek yok şu anda araç değiştirmeye,boşa masraf etmeye...

Evet kuru tip webasto fiyatı 1200 TL ama webasto servisi aracınızı delik deşik ederiz dedi. Cihazı kabin içinde monte edecek yer de yok. Webasto taktıkları en küçük aracın connect olduğunu söylediler. Sonra satarken webastoyu sökeriz de sonra araba açılan deliklerden su alır mı bilemem. Belki büyük şehirlerdeki bayiler küçük arabalara montaj konusunda daha tecrubelidir. Benim verdiğim fiyat sulu tip webasto fiyatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Hyundai i30 da PTC diye bi sistem var. Yamulmuyosam bu aracı saç kurutma makinesindeki sistem gibi ısıtıyor motorun ısınmasını beklemeden.

i30 da ki sistem hangilerinde var elite mi style mi dizelmi benzinlimi?
  • quote:

Bugün fordla konuştum focusun titanium paketlerinde olduğunu söylediler. Bir de Rusyaya gönderilmeyip iç pazara satılan 2010 2011 connectler de webastolu imiş.

focus titanium da nasıl devreye alınıyormuş? hangi düğmeye basmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

quote:

Hyundai i30 da PTC diye bi sistem var. Yamulmuyosam bu aracı saç kurutma makinesindeki sistem gibi ısıtıyor motorun ısınmasını beklemeden.

Dizel-benzinli, elit-style tüm donanım ve motorlarda standart. 40 bin liralık i30 da da var 60 bin liralık i30 da da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

quote:

Dizel-benzinli, elit-style tüm donanım ve motorlarda standart. 40 bin liralık i30 da da var 60 bin liralık i30 da da.

hyundai ve korelileri tebrik ediyorum helal olsun adamlara

birde ford titanum serisinde var yazmış bi arkadaş ama kesin emin olamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

quote:

hyundai ve korelileri tebrik ediyorum helal olsun adamlara

birde ford titanum serisinde var yazmış bi arkadaş ama kesin emin olamadım

Ford Türkiyeye getirdiği araçlarda bu özelliği sunmuyor malesef ama yurt dışında standart sunuyorlar diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.