Şimdi Ara

elektrikli rezistanslı ön kabin ısıtması olan araçlar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
17.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3000.tlye ben senin arabana her yolcuya müstakil bir wabesto takarım istediğin zamanda söker satarsın. servisin uğraşmamak için seni yokuşa sürmüş. elektrikli rezistans verimli değil senin ihtiyaçlarını karşılamaya yetmez
  • Ben olsam uzaktan kumanda ile arabayı çalıştırabilen alarmlardan taktırırdım. Sabahları kapıları açmadan arabayı çalıştırır 10 15 dakika hazırlanır öyle giderdim. Bu sürede de motor az buçuk ısınır her halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Hyundai i30 da PTC diye bi sistem var. Yamulmuyosam bu aracı saç kurutma makinesindeki sistem gibi ısıtıyor motorun ısınmasını beklemeden.

i30 da ki sistem hangilerinde var elite mi style mi dizelmi benzinlimi?

Dizel-benzinli, elit-style tüm donanım ve motorlarda standart. 40 bin liralık i30 da da var 60 bin liralık i30 da da.

hyundai ve korelileri tebrik ediyorum helal olsun adamlara

birde ford titanum serisinde var yazmış bi arkadaş ama kesin emin olamadım

Ford Türkiyeye getirdiği araçlarda bu özelliği sunmuyor malesef ama yurt dışında standart sunuyorlar diye biliyorum.

Ford satış yetkilisinden telefonla öğrendiğim bilgi bu yoksa denemiş değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

3000.tlye ben senin arabana her yolcuya müstakil bir wabesto takarım istediğin zamanda söker satarsın. servisin uğraşmamak için seni yokuşa sürmüş. elektrikli rezistans verimli değil senin ihtiyaçlarını karşılamaya yetmez

Siz nerdesiniz? pm atacağım. görüşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Ben olsam uzaktan kumanda ile arabayı çalıştırabilen alarmlardan taktırırdım. Sabahları kapıları açmadan arabayı çalıştırır 10 15 dakika hazırlanır öyle giderdim. Bu sürede de motor az buçuk ısınır her halde

Benim aracı webasto servisi uzaktan kumandacıya yönlendirdi. Uzaktan kumandacı da Benim araçta uzaktan çalıştırma arızaya sebep oluyor dedi. Sonra kendim erken evden çıkıp aracı rölantide 10 dakika çalıştırdım zaten bir fayda göremedim. Dizel araba en azından benimki, astra dizel rölantide ısınmıyor. 2 -3 km yürümesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Masraf yapana kadar arabayla fazladan 1-2 tur atıp aracın ısınmasını bekleseniz ne kaybedersiniz? Sadece meraktan soruyorum.

elazığdayım.
    o kadar soğuk memleket değil(daha öncesinde erzurumdaydım :) )
    dizel grande puntom var.
    elazığı bir baştan diğer başa gelinceye kadar, motorumda, aracımın içide, ısınmıyor.
    dizel araçların içinin kışın ısınması gerçekten çok zor.
    bebeği olanlar için ciddi sıkıntı.
  • Bide kuş serisi aşırı hızlı ısınıyo :)
  • benim araçlar benzinli olmasına rağmen 3 km de anca ısınıyor... bu arada aynı dert bende de var benim çocukta üşüyor malesef ben bir çözüm bulamadım... ancak önceden inip aracı ısıtıyorum allahtan vectrada koltuk ısıtma var 5 dakika önce iniyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Ben olsam uzaktan kumanda ile arabayı çalıştırabilen alarmlardan taktırırdım. Sabahları kapıları açmadan arabayı çalıştırır 10 15 dakika hazırlanır öyle giderdim. Bu sürede de motor az buçuk ısınır her halde

Evet neden bu cozumu dusunmuyorsunuz , hem ucuz hem kullanisli !
  • Arkadaşlar rölantide denediğim ama sonuç alamadığım yöntemler şunlar;

1- 10 dk önce çalıştırıp bekleme

2- 10 dk önce çalıştırıp klimayı açıp konumunu en sıcak ve en güçlüye getirip bekleme

3- 10 dk önce çalıştırıp klima kapalıyken konumunu en sıcak ve en güçlüye getirip bekleme

4- 10 dk önce çalıştırıp buğu çözme düğmesine getirip bekleme

Ama sadece hava sıcaklığı 8 derece ve üstü iken üflenen havanın 10 dakika sonra ılık denebilecek hale geldiğine şahit oldum. O da elimi havalandırma ızgarasına yapıştırırsam. Arka koltuğa serin üfleme olarak gidiyor.
  • Bizim ufaklık (10 aylık) hergün mecburen 40km yol yapıyor Annesi ile... Soğuk gerçekten sorun ama sıkı giydirmekten başka çare yok. Araç dizel olunca motorun ısınması oldukça uzun sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 75hp

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

3000.tlye ben senin arabana her yolcuya müstakil bir wabesto takarım istediğin zamanda söker satarsın. servisin uğraşmamak için seni yokuşa sürmüş. elektrikli rezistans verimli değil senin ihtiyaçlarını karşılamaya yetmez

Siz nerdesiniz? pm atacağım. görüşelim

Tabi görüşelim ben aracıma kendim uyguladım ve o acemiliğime rağmen 500tl param çıktı size yardımcı olmaya çalışıyım

Edit; ayrıca wabestoyu gözünüzde büyütmeyin aküden daha fazla yer kaplamıyor delinmesi kesilmesi gereken yerler için ise şunu söyliyim 1. su için sogutma sistemine dahil etmek için hortumlara "T" takılacak ve yakıtlı ise egzost çıkışı elektriklide buda yok hepsi bundan ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 19 Aralık 2012; 15:11:36 >

• dizel almamak için bi neden daha
  • Selamın aleyküm arkadaşlar. Dacia sandero aracımda dediğiniz özellik var. 1,5 dk. ısıtıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Hyundai i30 da PTC diye bi sistem var. Yamulmuyosam bu aracı saç kurutma makinesindeki sistem gibi ısıtıyor motorun ısınmasını beklemeden.

Dizel-benzinli, elit-style tüm donanım ve motorlarda standart. 40 bin liralık i30 da da var 60 bin liralık i30 da da.

eski kasa i30larda da var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar638

Selamın aleyküm arkadaşlar. Dacia sandero aracımda dediğiniz özellik var. 1,5 dk. ısıtıyor.

Yok canım. Eğleniyorsunuz bizimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

quote:

quote:

eski kasa i30larda da var mı acaba?

Eski kasa da hiçbir donanımında bu özellik bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

quote:

Selamın aleyküm arkadaşlar. Dacia sandero aracımda dediğiniz özellik var. 1,5 dk. ısıtıyor.

rica ederim. kesinlikle bu gibi önemli konularda şaka yapmam. bende zaten arabamın bu özelliğini 2. yılında öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

quote:

niye? o kadar pahalı bi sistem değilki... hem araç romanyada üretiliyor, soğuk memleket, olması gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.