Şimdi Ara

elektrikli sigara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bir şey öğrenmek istiyorum bir t.v. de reklamı yapılan elektrikli sigaradan kullanan varmı? Bizim yerinden bir arkadaş ambassote markalı bu sigaradan almış 12 gündür kullanıyor vede çok memnun gerçekten öylemi yoksa fason mu? Kullananlar yada bilgisi olan varsa marka ve yorumlarını tavsiyelerini bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Arakdaşım bu ürünlerin hepsi çinden ithal edilir bir çoğunu gördüm kutusndaki kağıtları marka hariç aynıdr. Fabrikaları bile aynı olabilir. Benim sana tavsiyem fazla ucuzuna kaçmadan uygun gördüğüm bir tanesini alman.
  • Lütfen cihazı nereden aldığını yazarsanız memnun olurum. ben de uzun zamandır almayı düşünüyorum RUYAN markanın iyi olduğunu yazıp çiziyorlar kullanan arkadaşın düşüncelerinide öğrenmek istiyorum. Acaba cihazın adı ambasador olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hs37

Lütfen cihazı nereden aldığını yazarsanız memnun olurum. ben de uzun zamandır almayı düşünüyorum RUYAN markanın iyi olduğunu yazıp çiziyorlar kullanan arkadaşın düşüncelerinide öğrenmek istiyorum. Acaba cihazın adı ambasador olmasın
    bende ruyan yada ambassote markasını tavsiye olarak aldım.Ancak eğer bu cihazların gerçekten bırakmaya faydası varmı önemli olan bu.Kullananlar varsa önerilerini vede tavsiyelerini bekliyoruz. Bu kahrolası illetten bir an öncr kurtulalım.
  • özür ambasador marka.Eskişehirde peşin 250 ytl 10 ay taksitle 290 ytl.Daha uygun fiyatlarl varsa ekleyin. Birde t.v. çıkan marka hakkında bilgisi olan varmı.şu 199 ytl olan.
  • ARKADAŞLAR BURDA KİMSE SİGARA İÇMİYOR HERHALDE KİMSE TAVSİYELERDE BULUNMAYACAKMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: hvforce

ARKADAŞLAR BURDA KİMSE SİGARA İÇMİYOR HERHALDE KİMSE TAVSİYELERDE BULUNMAYACAKMI
    güncel
  • quote:

güncel

Alıntıları Göster
    arkadaşlar:
    ben ruyan marka kullanıyorum ve gayet memnunum.ilk aldığım ürün bir ay sonra bozuldu, tamire gönderdim yapıldı ama kalitesi düşmüş ve verimsiz çalışıyordu.şikayetimi belirten mail attım geri döndüler ve sigaramı tekrar servise yolladım.bir akşam eve geldiğimde kargom gelmişti açtım baktım sıfır yenisi ile değiştirmişlerdi.kendilerine teşekkür maili attım.
    bence markaya dikkat edin.bu işin ilk lisansını alan ruyanmış.gönderdikleri ürünlerin ambalajından başlayan bariz bir kalite farkı var.her ürünün ayrı bir seri nosu var.ve benim problemimi hızlı bir şekilde yenisi ile değiştirmeleri de artı puan.ben diğer markalrı da gördüm hatta ruyan diye satılan ürünü de gördüm kesinlikle tavsiye etmem.net adresi:
    http://www.ruyan.com.tr/anaSayfa
    burası.
    kullanıken pillleri kesinlikle düşürmeyin çok hassalar.
    eksileri:pilleri hassas,çok geç şarj oluyorlar,kartuşları pahalı,ürün pahalı (500 ytl)
    biraz iradesi olan ve denemek isteyenlere tavsiye ederim.
    selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdaguler

arkadaşlar:
    ben ruyan marka kullanıyorum ve gayet memnunum.ilk aldığım ürün bir ay sonra bozuldu, tamire gönderdim yapıldı ama kalitesi düşmüş ve verimsiz çalışıyordu.şikayetimi belirten mail attım geri döndüler ve sigaramı tekrar servise yolladım.bir akşam eve geldiğimde kargom gelmişti açtım baktım sıfır yenisi ile değiştirmişlerdi.kendilerine teşekkür maili attım.
    bence markaya dikkat edin.bu işin ilk lisansını alan ruyanmış.gönderdikleri ürünlerin ambalajından başlayan bariz bir kalite farkı var.her ürünün ayrı bir seri nosu var.ve benim problemimi hızlı bir şekilde yenisi ile değiştirmeleri de artı puan.ben diğer markalrı da gördüm hatta ruyan diye satılan ürünü de gördüm kesinlikle tavsiye etmem.net adresi:
    http://www.ruyan.com.tr/anaSayfa
    burası.
    kullanıken pillleri kesinlikle düşürmeyin çok hassalar.
    eksileri:pilleri hassas,çok geç şarj oluyorlar,kartuşları pahalı,ürün pahalı (500 ytl)
    biraz iradesi olan ve denemek isteyenlere tavsiye ederim.
    selamlar.

Alıntıları Göster
    Günde iki paket sigara kullanıyor iken ,10 gün önce ruyan aldım bu süre boyunca günde 3 4 adet sigara içtim kesinlikle işe yarıyor günde 1 kartuş kullanıyorum sigarayı bırakmaya azaltmaya niyeti olanlara şiddetle tavsiye ederim....

• quote:

Orijinalden alıntı: B H D R

Günde iki paket sigara kullanıyor iken ,10 gün önce ruyan aldım bu süre boyunca günde 3 4 adet sigara içtim kesinlikle işe yarıyor günde 1 kartuş kullanıyorum sigarayı bırakmaya azaltmaya niyeti olanlara şiddetle tavsiye ederim....

Alıntıları Göster
    RUYANın yurt dışındaki sitelerden de takip edebildiğim kadarıyla iyi olduğu yazıyor.
    1. Sigarayımı puroyumu tavsiye edersiniz.?
    2. Kullanım kolaylığı açısında hangisi daha kullanışlı.?
    3. Yedek kartuş olayı nasıl.? Bir kartuş ne kadar yetiyor? lütfen tecrübelerinizi yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hs37 -- 22 Kasım 2007; 1:00:56 >

• quote:

RUYANın yurt dışındaki sitelerden de takip edebildiğim kadarıyla iyi olduğu yazıyor.
    1. Sigarayımı puroyumu tavsiye edersiniz.?
    2. Kullanım kolaylığı açısında hangisi daha kullanışlı.?
    3. Yedek kartuş olayı nasıl.? Bir kartuş ne kadar yetiyor? lütfen tecrübelerinizi yazın

Alıntıları Göster
    1-sigara
    2-sigara
    3-sizin içme kapasitenize bağlı.ben bazen 3 kartuş bile tüketebiliyorum.
    ruyan doğru tercih ama link ini verdiğim sitede orijinali var diğer sitelerde sahtesi satılıyor.ürünü aldığınızda seri nosu olup olmadığına mutlaka bakın.
    selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdaguler

1-sigara
    2-sigara
    3-sizin içme kapasitenize bağlı.ben bazen 3 kartuş bile tüketebiliyorum.
    ruyan doğru tercih ama link ini verdiğim sitede orijinali var diğer sitelerde sahtesi satılıyor.ürünü aldığınızda seri nosu olup olmadığına mutlaka bakın.
    selamlar.

Alıntıları Göster
    Çavuş çakmaktaş teşekkürler
  • quote:

Çavuş çakmaktaş teşekkürler

Alıntıları Göster
    slm ben en sonunda internetten fiyatını uygun bulduğum için 100 ytl bir tane sipariş verdim.15 yıldır günde yaklaşık 1 paket parlement içiyorum yaklaşık 2 gün oldu sadece toplam 4 adet içtim vede içtiğim sigara bana çok ağır geldi.Sigarayı bırakamam diye fason bir marka almıştım.Diğer kaliteli ruyan marka ile deneme fırsatım olmadı ancak kullanan arkadaşlar deneyimlerini bizlerle paylaşabilir. Mesela benim aldığım sigaradan çok az duman vede zor geliyor.Ruyan markada böylemi artı kartuş meselesi internette sıvısını satıyorlar daha ekonomik oluyor ama kalitesi nasıl onuda bilmiyorum. Paylaşımdan ötürü herkese tşk.
    Not : Şu an bu satırları yazarken elktronik sigara içiyorum birazcık bırakmaya niyeti olan varsa şiddetle tavsiye ederim.

• quote:

slm ben en sonunda internetten fiyatını uygun bulduğum için 100 ytl bir tane sipariş verdim.15 yıldır günde yaklaşık 1 paket parlement içiyorum yaklaşık 2 gün oldu sadece toplam 4 adet içtim vede içtiğim sigara bana çok ağır geldi.Sigarayı bırakamam diye fason bir marka almıştım.Diğer kaliteli ruyan marka ile deneme fırsatım olmadı ancak kullanan arkadaşlar deneyimlerini bizlerle paylaşabilir. Mesela benim aldığım sigaradan çok az duman vede zor geliyor.Ruyan markada böylemi artı kartuş meselesi internette sıvısını satıyorlar daha ekonomik oluyor ama kalitesi nasıl onuda bilmiyorum. Paylaşımdan ötürü herkese tşk.
    Not : Şu an bu satırları yazarken elktronik sigara içiyorum birazcık bırakmaya niyeti olan varsa şiddetle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar gittigidiyorda hesaplı ürünler alabilirsiniz biraz araştırın bizim arkadaş 85 ytl ye almıştı ayrıca cig.com u da ziyaret edin tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahweto

arkadaşlar gittigidiyorda hesaplı ürünler alabilirsiniz biraz araştırın bizim arkadaş 85 ytl ye almıştı ayrıca cig.com u da ziyaret edin tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    ruyan al

babm 40 senedir günde 2 paket içerdi.

en fazla bırakabildiği 12 günmüş.

12. günde bi adamın boğazına sarılmış sinirden ,yıllar önce.

bunu kullanalı 3 hafta oluyo,hiç bi sinir falan yok .adam lokum gibi.

hiç aramıyorum diyo.herkese tavsiye olunur...

• quote:

Orijinalden alıntı: hakdemir69

ruyan al

babm 40 senedir günde 2 paket içerdi.

en fazla bırakabildiği 12 günmüş.

12. günde bi adamın boğazına sarılmış sinirden ,yıllar önce.

bunu kullanalı 3 hafta oluyo,hiç bi sinir falan yok .adam lokum gibi.

hiç aramıyorum diyo.herkese tavsiye olunur...

Alıntıları Göster
    Nihayet cesaret edip dün RUYAN aldım yaklaşık 500 ytl mal oldu iki gündür kullanıyorum şimdilik iki günde iki tane sigara içtim oda ikram diye fosu fosur içiyorum bazen fazla çekersem resmen nikotin şerbeti içiyormuşum gibi oluyor ama bir şeyin farkına vardım bu gün sabahleyin dinç uyandım .bu arada sigarayı içerken balkona çıkmak mecburiyetim de ortadan kalktı. düşünenlere tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hs37 -- 29 Kasım 2007; 13:42:52 >

• quote:

Nihayet cesaret edip dün RUYAN aldım yaklaşık 500 ytl mal oldu iki gündür kullanıyorum şimdilik iki günde iki tane sigara içtim oda ikram diye fosu fosur içiyorum bazen fazla çekersem resmen nikotin şerbeti içiyormuşum gibi oluyor ama bir şeyin farkına vardım bu gün sabahleyin dinç uyandım .bu arada sigarayı içerken balkona çıkmak mecburiyetim de ortadan kalktı. düşünenlere tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,

nedir bu elektronik sigara olayı, ben hiç görmedim bu aletleri. Biraz detay verin lütfen ? işin içinde tütün, aeş, duman filan var mı yok mu ?? :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Salihx

Arkadaşlar,

nedir bu elektronik sigara olayı, ben hiç görmedim bu aletleri. Biraz detay verin lütfen ? işin içinde tütün, aeş, duman filan var mı yok mu ?? :))

Alıntıları Göster
    YA BEN FASON BİR MARKA ALDIM GİTTİ GİDİYORDAN E-SİGARADAN DUMANI SÖMÜREREK ALABİLİYORUM. YİNEDE FAYDASI OLDU. DENEMEM İÇİN ALMIŞTIM ŞİMDİ DAHA KALİTELİSİNİ ALMAK NİYETİNDEYİM.BİRDE ŞU SİGARA GÖRÜNÜMÜNDE OLANLAR VAR GİTTİ GİDİYORDA FİYATLAR FARKLI FARKLI AMA HEPSİ AYNI GİBİ DURUYOR ALAN VAR İSE YORUMLARINI BEKLİYORUM.uMARIM HERKES ŞU SİGARA İLLETİNDEN KURTULUR.

• quote:

YA BEN FASON BİR MARKA ALDIM GİTTİ GİDİYORDAN E-SİGARADAN DUMANI SÖMÜREREK ALABİLİYORUM. YİNEDE FAYDASI OLDU. DENEMEM İÇİN ALMIŞTIM ŞİMDİ DAHA KALİTELİSİNİ ALMAK NİYETİNDEYİM.BİRDE ŞU SİGARA GÖRÜNÜMÜNDE OLANLAR VAR GİTTİ GİDİYORDA FİYATLAR FARKLI FARKLI AMA HEPSİ AYNI GİBİ DURUYOR ALAN VAR İSE YORUMLARINI BEKLİYORUM.uMARIM HERKES ŞU SİGARA İLLETİNDEN KURTULUR.

Alıntıları Göster
    Benim çevremde alan bikaç kişi var ve gayet de memnunlar.Ama henüz tam anlamıyla bişeyler söylemek için çok erken şöyle bi 5-6 ay,1 sene geçsin ki o zaman bi yorum yapabilelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrumlu2

Benim çevremde alan bikaç kişi var ve gayet de memnunlar.Ama henüz tam anlamıyla bişeyler söylemek için çok erken şöyle bi 5-6 ay,1 sene geçsin ki o zaman bi yorum yapabilelim..

Alıntıları Göster
    Ya Ben Bu İşi Anlamıyorum Bu Ürün Bizi Sigaradan Tiksindiriyormu Yoksa Aynı Sigaranın Verdigi Tadımı Veriyor Eger Öyleyse Nasıl Sigarayı Bıraktırıyor Bu Cihaz Anlamadım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.