Merhaba arkadaslar, Evimde bacası çalışmayan ve kullanılmayan şömine var. Burasi için pratik ve kaliteli bir elektikli şömine yaptırmak istiyorum. Kullanan ya da araştıran arkadaşlar deneyimini paylaşabilir mi ? Benim araştırmalarım sonucundahttp://www.dimplex.co.uk/products/fires_surrounds/Opti-myst/index.htm sayfasında görülen opti myst sistemnini begendim. Sanki gerçek alev gibi görünüyor ama Türkiye fiyatı nedir bu sistemin bilemedim. Bu iş için 1000, 1500 tl bütçe ayırdım en fazla.
Merhaba bende bundan iki ay önce var olan klasik şöminemi elektrikli şömineye çevirdim.Bahsettiğiniz bütçe elektrikli şömine konusunda yeterli fakat ısı konusunda elektrikli şömineden fazla verim beklemiyorsanız görsel olarak harika oluyor.Ayrıca tv ünitesi ile kombine edebilirsiniz.Özelden link gönderdim inceleyebilirsiniz.
cyberdeath223 pm de sizden gelen bir mesaj bulamadım tekrar göndermenizi rica ederim. ısı konusunda çok bir beklentim yok, sadece kışın temsili olarak bir sıcaklık versin yeter benim için görsellik daha önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: cyberdeath223
Merhaba bende bundan iki ay önce var olan klasik şöminemi elektrikli şömineye çevirdim.Bahsettiğiniz bütçe elektrikli şömine konusunda yeterli fakat ısı konusunda elektrikli şömineden fazla verim beklemiyorsanız görsel olarak harika oluyor.Ayrıca tv ünitesi ile kombine edebilirsiniz.Özelden link gönderdim inceleyebilirsiniz.