Şimdi Ara

ELEKTRİKLİ KOMBİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELEKTRİKLİ KOMBİLERDE ZEHİRLENME OLURMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 13 Aralık 2014; 13:58:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canberky

BİLİYORSUNUZ BACALI KOMBİLERDE BU MEVCUT FAKAT ELEKTRİKLİ KOMBİLERDE ZEHİRLENME OLURMU ONDA GAZ KAÇAĞI FALAN YOK HERALDE

Onlarda zehirlenme değil çarpılma olur, çünkü elektrik ile çalışırlar doğalgaz değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Orijinalden alıntı: canberky

BİLİYORSUNUZ BACALI KOMBİLERDE BU MEVCUT FAKAT ELEKTRİKLİ KOMBİLERDE ZEHİRLENME OLURMU ONDA GAZ KAÇAĞI FALAN YOK HERALDE

Onlarda zehirlenme değil çarpılma olur, çünkü elektrik ile çalışırlar doğalgaz değil.

doğalgazla çalışmıyor diyorsun yani peki daha mı güvenli
  • Çok pahalı gelir, tavsiye etmem. Doğalgazlı Kombiye selenoid vanalı alarm cihazı taktırırsanız rahat edersiniz.
  • Dostum adı üstünde, elektrikli kombi Gaz yok ki kaçak olsun, zehirlenme olsun... Çok iyi yalıtımlı bir eviniz varsa ya da ev aynı zamanda küçükse, düşünülebilir bence. Ama yalıtım yoksa yaklaşmayın bile.
  • böyle akıl dışı bir konu açmak ve tartışmak forumun anca seviyesini düşürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

böyle akıl dışı bir konu açmak ve tartışmak forumun anca seviyesini düşürür

hocam peki bu doğalgazlar tesisatı şu anda yeni yani 0 ilk 3 yıl fln hiç bir sıkıntı olmaz diyebilir miyiz ve ayrıca alarma falan gerek varmıdır sizce yoksa menfez yeterli midir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hidrojenli kombi
    11 yıl önce açıldı
    elektrikli şofben önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Midea Klima Enerji Tüketimi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 34 milyon doğalgaz abonesinin anca % 5 inde gaz alarm cihazı var gerisini siz düşünün şart değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

34 milyon doğalgaz abonesinin anca % 5 inde gaz alarm cihazı var gerisini siz düşünün şart değil

anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 26 Mayıs 2014; 8:45:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.