Şimdi Ara

Elektrikli Termosifon mu Ani Su Isıtıcısı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
7.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bulunduğum bölge de Doğal Gaz yok. Apartmanın bahçesine kurdurmuş olduğumuz sistem ile 2000 yılından bu yana Kombi ile sıcak su işimizi görüyorduk. Lakin bu sene itibari ile Katı Yakıtlı bir sisteme geçme durumumuz hasıl oldu. Evimde de Elektrikli bir Termosifon vardı eskidi, yenisini almam lazım lakin şu an yapılacak olan dolabıma hacim olarak çok büyük geliyor.

Bosch RDH2110 Ani Su Isıtıcısı almaya karar verdim. Lakin bunun Elektrik sarfiyatı ne kadardır bunu kestiremiyorum. Sadece Trifaze ile çalıştığı konusunda bilgim var. Sorduğum arkadaşlarım Trifaze olması nedeni ile ve sürekli çalışmaması nedeni ile Elektrikli Termosifon'dan daha tasarruflu olduğunu söylediler lakin ben emin olamadım.

Ani Su Isıtıcısında Alacak Olduğum Ürün: Bosch RDH2110

Elektrikli Termosifonda Alacak Olduğum Ürün: Bosch RDG8012TR

• kullanmış biri olarak ani su ısıtıcı hem çarpılma açısından daha riskli hemde kesinlikle tasarruflu değil
    benim tavsiyem termosifon.
  • banyo kazanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko44

kullanmış biri olarak ani su ısıtıcı hem çarpılma açısından daha riskli hemde kesinlikle tasarruflu değil

y0k öyle bi risk nerde görülmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

kullanmış biri olarak ani su ısıtıcı hem çarpılma açısından daha riskli hemde kesinlikle tasarruflu değil

var canım!
    Bizzat ben gördüm!
  • quote:

quote:

quote:

var canım!
    Bizzat ben gördüm!

mümkün değil term0statt kaçırdığı an siğ0rta atar yani teknik 0larakiahit 0lduğun mevzuda kaçak devreyi başka bir şekilde tamamlıy0r 0lmalı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

var canım!
    Bizzat ben gördüm!

mümkün değil term0statt kaçırdığı an siğ0rta atar yani teknik 0larakiahit 0lduğun mevzuda kaçak devreyi başka bir şekilde tamamlıy0r 0lmalı

Sayın wehrmacht;
    Samimi olarak deneyimimi paylaştım, inanmamak sizin elinizde.
    demek ki devre tamamlanırken insanı bira sallıyor.

Konuyu uzatmayacağım
    Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şofben mi Termosifon mu Daha Emniyetli?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam çarpılan adam çok termosfon en temizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kullandığım için bu konuda fikirlerimi söylemek isterim:

Konuyu açtıktan belli bir süre sonra Ani Su Isıtıcısı aldım. Ani Su Isıtıcısını bir ara odaya koydum ve özel trifaze hat çektirttim. Valla bugüne kadar taktırmadığıma pişman oldum açıkçası. Çok kullanışlı ve kesinlikle çok ekonomik. Elektrikli Tremosifona ne kadar çok para ödüyormuşum meğerse. Arkadaşlarıma abartı gelebilir ama inan olun ki abartı değil. Kasım ayında Ani Su Isıtıcısını devreye soktuk ve 7/24 sürekli açık. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. (Trifaze olayını unutmayınız.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzozkoc

Arkadaşlar kullandığım için bu konuda fikirlerimi söylemek isterim:

Konuyu açtıktan belli bir süre sonra Ani Su Isıtıcısı aldım. Ani Su Isıtıcısını bir ara odaya koydum ve özel trifaze hat çektirttim. Valla bugüne kadar taktırmadığıma pişman oldum açıkçası. Çok kullanışlı ve kesinlikle çok ekonomik. Elektrikli Tremosifona ne kadar çok para ödüyormuşum meğerse. Arkadaşlarıma abartı gelebilir ama inan olun ki abartı değil. Kasım ayında Ani Su Isıtıcısını devreye soktuk ve 7/24 sürekli açık. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. (Trifaze olayını unutmayınız.)

hangi markayı aldınız?
  • Bosch marka aldım dostum.
  • Model ve ve fiyat nedir acaba?

• Beyler şu alet hakkında bilgi verseniz...

• Arkadaşlar aşağı da benim kullandığım ürünün linkini görebilirsiniz. Ben 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.

Banyo da veya başka bir oda da rahatlıkla kullabilirsiinz.
    İstediğiniz kadar sıcak su her an emrinizde. Bitme derdi yok.
    Maliyeti inan olun ki Elektrikli Termosifondan çok değil.
    Fiyatı gayet makul.
    Yer kaplamaz.

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/ev-konforu/termosifonlar-ve-ani-su-is%C4%B1t%C4%B1c%C4%B1lar%C4%B1/RDH2110.html?source=browse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.