Yerli olarak üretilecek olan ve proje danışmanlığını Önder YOL2un yaptığı elektirkli traktöre ait ilk görseller sızdı. İnşallah bu tasrımla çıkmaz. Zira direk Çinlileri anımsatıyor. |
Elektrikli traktörün ilk görselleri sızdı.

-
-
belediye seçimlerinden önce malum şahsın önünde poz verip yakında çiftçilerin ulaşabileceği müjdesini verdiği traktöre noldu peki?
seçim bitti, traktör ortadan kayboldu.
bahsini ettiğim traktör;
ahaber
Başkan Erdoğan test etmişti! Türkiye’nin ilk yerli ve milli elektrikli traktörü sahalardahttps://www.ahaber.com.tr/teknoloji/2019/08/29/baskan-erdogan-test-etmisti-turkiyenin-ilk-yerli-ve-milli-elektrikli-traktoru-sahalarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O traktör işte bu traktör. Video izleseydin öyle yorum yapsaydın.
-
keşke siz de çemkirmeden önce "elektirkli traktöre ait ilk görseller sızdı." yazmamayı akıl etseydiniz! yaklaşık iki yıl önce videosu olan traktörün ilk görselleri nasıl sızmış oluyor acaba?
o zaman bir yıl içinde satılacağı umulan, seri üretime hazır denilen traktörün şimdi yeni bişeymiş gibi ortaya çıkarılması size komik gelmiyorsa fabrika ayarlarınıza baktırın derim. sürekli A Haber izlemek yan etki yapar dikkat edin. yabancılık çekmeyin diye video linkini de oradan ekledim özellikle ama umudum yok düzelme konusunda. geçmiş olsun.
blok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdıklarının hepsinin cevabı videoda var. Kardeşim tamam muhalefet edin de önce bir anlayın dinleyin yahu.
-
Sıradan Akp icraati.
-
Traktör nerde hocam? Ben alıcam da yardımcı olurmusun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X