< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektrikli Volkswagen ID.7 Türkiye fiyatı açıklandı (3. sayfa)
-
-
Ne içiyorsanız bende isterim çok güzel kafanız varmış :D Bu araba 3 den iyi ve pahalı olması lazım yani ? Öbürü de diyo ki 2.0 3 serisi 46k euro iken bu 59k euro... Biz ne diyoruz ?
-
bunca zamanda o kadar teknoloji ilerledi, bunlar bu fiyata böyle bir model satana kadar fabrikası kapanacak
-
Bu arada golf 1.5 i 116 HP e düşürmüşler bilginiz var mı neden böyle ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ne diyorsun devam et?
-
karbon vergisi gelmediği sürece hangi model olursa olsun,full elektrikli almak çok mantıksız.En mantıklısı hybrt modeller.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildiğin yoldan devam et
-
Elektrikli aracın maliyeti daha dusukmus.
Keşke Avrupa’nın bundan haberi olsa. Aynı aracın akaryakitlisindan 10-15 bin Euro pahalıya alıyorlar.
Yok mu google translate filan. Biraz Avrupalı Amerikalıları filan bilgilendirin. Fazla para verip almasınlar.
Güzel araç ancak 210 kw olduğu için %60lık ÖTV varmış.
-
Isarla id3 gelmiyor çok enteresan. Platform kardeşi cupra born gelsi hala id3 gelmedi!! Ben id3 ile çok rakaberçi bir fiyat bekliyorum. İd3 güzel bir fiyata gelirse togg etkisi yapar biranda her yerde id3 görmeye başlayabiliriz.
-
Bu forum çok enteresan bir yer. Hergün yeni bir şeyler öğreniyoruz değil mi ama?..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek ki T10F çok başarılı olacak
88.5kw batarya
0,22cd sürtünme
yeni nesil işlemci
ve T10F id7 den çok daha yakışıklı
fiyatıda T10X civarı olacağından , T10F sağlam geliyor
-
fiyat yüksek 700 km satış stratejisi. aynısını ssyoung tores 635 km dediği gibi.
teknolojisi abd ve çinli firmalara yaklasamaz.
-
nesiniz siz togg satış danışmanı filan mı
-
160 Kw Neyinize Yetmiyor... Bari Yüksek Ötv Dilimine Girmeyen Bir Kombinasyonla Geleydi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şehir içi menzili 850km, karışık menzil 700km. Torres ile ilgisi yok.
Araç harika, elektrik motorları son derece ileri teknoloji ve verimli, aero gayet iyi, menzili de sadece kağıt üzerinde değil gerçek ölçümlerde de çok başarılı, kalite olarak da sürüş olarak Id7 serisi gayet beğenildi.
Bu araçların tek ve en büyük sorunu, maliyetleri ve fiyatları. bu işi çözemedikleri için hiç bir başarımın anlamı kalmıyor.
-
Id den ziyade Kia ev3 prestij paket daha mantıklı. Hem fp olarak hem batarya açısından daha canavar bir araç. Fiyatıda çok çok uygun. Veya kafa kafaya Tesla Model Y alınabilir. Vw çlk abartıyor fiyatları.
Id7 maalesef rakam olarak çok gelsede bu piyasada bu ozellikleri göz önünde bulundurursak bence gayet güzel fiyat. Ben alamıyorum almak isteyen bütçesi olanlara tavsiye ederim. Bana mantıklı geldi.
Byd fiyat performans
Nick O'LearyyoutubeMercedes EQE vs Volkswagen iD7 | ULTIMATE Comparison!https://www.youtube.com/watch?si=xPqzZ3NsWNQxCQE6&v=OTlSmrEAims&feature=youtu.be
Böyle bir karşılaştırma mevcut.
Zaten almayacak kişilerin boşundan geçilmiyor.
Karşılaştırmaya dönersek boyutlar eqe ile aynı.
İç hacim eqe ayarında.
Bagajda id7 daha geniş ve pratik.
Menzilde kısa menzil iq7, 88kw lik eqe den daha iyiymişim.
Testi yapan kişi iki aracın sürüşünü çok benzer olarak nitelendiriyor.
İç kalite olarak iki aracıda beğeniyor.
Testin özeti 17 bin Euro farkı mercedesin iç süsüne verildiği yönünde.
Testi yapan kişi e klas sahibiymiş.
Kendi yorumum benzer şekilde güçsüz bir motorla %10 ÖTV ile gelecek olsa piyasayı süpürürdü ki motoru farklı olsa mümkünmüş gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X