Şimdi Ara

Elektrikli Volkswagen ID.7 Türkiye fiyatı açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: en1gma Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
112
Cevap
1
Favori
6.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isı pompası olmayan togg taparlarda toplanmış hemen 🤣🤣
  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Teknolojisi vasat alacaklara hayırlı olsun.

Kia ve hyundai yerinde olsam 800v mimarili araçlarını 2.5 milyon yaparım.

Tesla byd hipiz gelly chery xiaomi aito zeekr vs bunların teknolojisinin yanına bile yaklaşamazlar.

Bizim halkımız bu elektrikli araçları koltuklara bakarak iç plastik aksamına bakarak tipine bakarak alıyor.

Aynı almanlar CUPRA BORN diye id3 sınıfı ndaki araç fiyatı komedi. Teknolojiside byd dolphin den geri.

Almanların sonu Nokia.

Utanmadan teslayla aynı fiyata getieiyorla. Dolphin le aynı fiyata getir gene tercih etmem. Çğnkü teknolojisini biliyorum.

Bu arada dolphin de pahalı. Ben byd yi savunmuyorum.

Tores buna bin çakar. Doğuştan elektrikli olmadığı halde çakar. Teknoloji önemli.

Keşke togg daki patçalarıda byd verseydi çoktan alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 19 Aralık 2024; 2:47:33 >
  • Ben onu bunu bilmem de, Ankara'dan, İstanbul'a giderken yolda kalmış 2 tane elektrikli araca denk geldim. Çekiciye yükleniyordu. Işıkları da yanıyordu. Biri Togg galiba emin olamadım diğeri Mercedes idi. Adamlar ne sövmüştür senin gibi elektrikli aracın diye.

• Vergisiz fiyatı %10'luk dilimde kalan aracı hangi akla hizmet 210kw ile pazara sürüyorsunuz acaba ... Teslanın yaptığı gibi düşür 160 kw'a yazılımsal olarak.. Sonra piyasanın içinden geç.. Tesla, Togg siparişlerini yarı yarıya keserlerdi.
    O menzili, teslanın internet bağlantısı, oto pilotu ve düşük menziline karşı tercih edecek çok insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 19 Aralık 2024; 09:47:21 >
  • kartalaraz kullanıcısına yanıt

Torres kalite, teknoloji ve yazılım olarak Id7'nin yanına bile yaklaşamaz. Id7'deki App550 son teknoloji yeni elektrik motorlarının verimi bile yeter, pazardaki şu an açıklanan menziline en çok yaklaşabilen araç. ve en önemlisi Id7 üretim kalitesi yüksek bir araç, her tarafı çıtır çıtır ramazan güllacı herhangi bir Çinli model değil.

Torres'in yurtdışı testleri falan da gayet vasat, önden çekişli, hybrid şasi normal bir araç Id7 ile ne alaka anlayamadım.

Hayır aynı fiyata Çin'liler daha iddialı araçlar yapıyor deseniz tamam, bunu söylüyoruz zaten. Vw o fiyata ben yapamıyorum birşey kazanamıyorum zaten diyor, rekabet edemiyor. Byd dolphin'in de tek avantajı da çok uygun fiyatlı olması. Cupra Born falan bunlar safkan elektrikli altyapı daha kaliteli otomobiller, daha pahalı olabilirler, satmazlar, başarısız olurlar o ayrı konu. ama yüksek fiyat olunca teknolojide geri olmuyorlar. varsa aksi yönde bir bulgunuz benim bilmediğim paylaşın tabi.

• Yine vizyonsıuz işkembeden sallayan Nokia cılar doluşmuş konuya.
  • Aynı paraya Jaguar alırsın. Değmez..
  • Bataktaki VW'nin saçma fiyatlı ve leş modellerinden biri daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Aralık 2024; 18:1:23 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Arabanın wltp karma menzili 700km, şehir dışında 140 150yle rahat 300 350km yapar ki, İstanbul Adana 2 şarjda gelmek demek bu

Tabi A3 Insigniadan iyi direksiyon hissi yeter diyen birisi için şu cümleler gayet normal

Arabanın fiyatına bir bayi köpüğü gelmiş,o da iner veya 0 faiz getirirler yakındır

• ID 4 için de bu forumda, kimse almaz deniyordu. Kasımda 252 sattı (son 10 günde girmişti piyasaya). Bu ay 1250 adet satıldığı söyleniyor. Kimse kabul etmese de ülkemizde volkswagen gerçeği var. Kabul edin yada etmeyin. Çinliler bugün var yarın yok, BYD yi görüyoruz işte. Teşvikli fiyatlı Çindeki fiyatlardan yüksek. Volkswagen kaçtane getirirse o kadar satar. Sedan da eksiklik vardı burayı tamamladı. TOGG T10 F güzel gözüküyor ama, aynı segmentte olmayacaklar. TOGG'un rakipleri içten yanmalılarda, octavia, megane, egea. Oradan büyük pay koparacak. Çıkınca her ay 3000 li rakamlarda satar bence. Hele kampanya olursa daha yüksek rakamlarda bile satabilir. Bekleyip göreceğiz.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

hangi jaguar modelini alabiliriz 2.8 milyona acaba, söylerseniz biz de bilgileniriz... 

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

İkinci el xj alip 1 milyon da yürütmeye harcar muhtemen  

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Değilim, T10x var T10F ide merakla bekliyorum, rakipleri ile karşılaştırıyorum, ,id7 verileri iyi duruyor ama t10f ondan iyi görünüyor

Peki siz vw satış temsilcisi misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Ben onu bunu bilmem de, Ankara'dan, İstanbul'a giderken yolda kalmış 2 tane elektrikli araca denk geldim. Çekiciye yükleniyordu. Işıkları da yanıyordu. Biri Togg galiba emin olamadım diğeri Mercedes idi. Adamlar ne sövmüştür senin gibi elektrikli aracın diye.

Hala %5 %2 ile şarj noktasına varmaya çalışanlar var. %20 de iken şarj etse ölür

• Daha çekici rakipleri varken elektrik alamadım :)

2.el 20binde 4 çeker elektrikli 2022 jaguar i-pace alabilirsin, daha düşük modelleri daha da ucuz

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    0 km ile ikinci el 2-3 yaşındaki bir jaguar kıyaslaması diyorsunuz yani...2. ele bakılacaksa milletin jaguarla ne işi olur ki, tonla alternatif var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 19 Aralık 2024; 17:48:48 >
  • Bayiler ÖTV dilimini %40'a çekerek 2,5'ten satarlarsa beklenenden iyi bir satış başarısına ulaşırlar.
    Elektrikli araç için yeterli denilebilecek bir menzili var ve malzeme kalitesi hiç fena olmayan bir araç bu.
  • Pardon da 2.8m fiyat normal mi? Arkadaş vw tiguan bile 2.4m civarında benzinli 1.5 150bg. Bu elektrikli araçların ucuz olması lazım değil mi de benzinlinin yerine millet seçsin? En bomboş tesla bile 1.8m togg desen 2m bandında byd desen o da öyle 2m+ ya bu elektrikli araçlar ne oldu da benzinli araçların 2x fiyatına çıktı nerdeyse? Dalga mı geçiyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.