|
Elektrikli Volkswagen ID.7 Türkiye fiyatı açıklandı

-
-
Ortalama 750 km menzil desek, valla bayağı iyi hacılar. I.D4 de satmaz dediniz ortalığı kasıp kavuruyor. Volkswagen'in kendi kitlesi var kabul etseniz de etmeseniz de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elestirmek icin elestirmek diye buna derim togg la teslayla rakip mi bu arac ? Birisi suv birisi sedan sedan isteyen kitle ki bu devirde sedan kıtlığı var menzil konusu ve 400v mimarisi de olmasi sebebi ile direk bu araca kayacaktir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç bir şey fark etmez . Geleceği olmayan bir model
webtekno
Volkswagen, 2026’da Elektrikli Araç Serisini Yenileceği Ortaya Çıktıhttps://www.webtekno.com/haber/amp/152261
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satis rakamlari gelince gelecegini goruruz isim degisebilir bu aracin degisecegi anlamina gelmez
ne kadar güzel rakamlar bunlar ya,
byd çıkar otomobile 3,2 milyon lira ister. vw 2,8 lira ister.
-
Menzil kaygısından dolayı hızı 180 km/s ile sınırlandırılmış.
Menzil kaygılı bir otomobil...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf Wv diye bu parayı verecek aklı evveller vardır elbet haklısın. Ederinden en az 800 bin lira pahalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elektrikli araçların maliyetleri ICE araçlara göre cok daha düşük bir de. En büyük maliyet kalemi batarya Çin ve G.Kore'deki dev batarya fabrikalarında 100% robotize (düz işçilik / idari personel gideri olmadan) üretiliyor. Büyük ölçekte üretildiği için o fabrikaların yatırım maliyetleri kolaylıkla amorti ediliyor. devlet eliyle ICE araçlar engellenip e-araçlar teşvik edildiği için üretim adetleri arttıkça maliyet düşecek ancak satış fiyatları cok düşmeyecek. Obligatörist ekonomi rejimi uygulanıyor.
volkswageni batmaktan kurtaracak zengüüüün vatandaşlar aranıyor 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 18 Aralık 2024; 18:29:43 >
2.5 milyona bırakırlar yakında. 700+ km menzil, yaklaşık 5 mlik vw sedan satar bu ülkede...
2.500 den birakirlarsa satar... Yoksa zor.
Asgari ücretle 3 aylık maaşım ile alırım hulogggggg
10 tane satarsa büyük başarı
2 milyon 800 ne rüyanda satarsınız bu fiyata zengin olsam yine almam
Bakalım aşiretler bunu nasıl karşılayacak ?
-
400V elektrik mimarisine sahip olan Volkswagen ID.7'.....
Sırf Wv diye bu parayı verecek aklı evveller vardır elbet haklısın. Ederinden en az 800 bin lira pahalı
|
volkswageni batmaktan kurtaracak zengüüüün vatandaşlar aranıyor 😁
|
Menzil kaygısından dolayı hızı 180 km/s ile sınırlandırılmış.
Menzil kaygılı bir otomobil... |
Bedava gibi bişey olmuş. Millet 2900'e 1.5 eTSI Tiguan alıyor. Neymiş R-Line imiş :) 2500'e station wagon Passat alıyorlar 150 beygir 1.5 motor. Yaklaşık 300 beygirlik ID7 bu fiyata oldukça uygun olduğunu düşünüyorum. Yüzde 10 ÖTV olsa çok daha uyguna verebilecekler fakat motor güçlü, üst dilime giriyor ÖTV. |
Hiç bir şey fark etmez . Geleceği olmayan bir model ![]() Volkswagen, 2026’da Elektrikli Araç Serisini Yenileceği Ortaya Çıktı https://www.webtekno.com/haber/amp/152261 |
Bilmezler. Bizim milletin Volvo'ya bakış açısı çok acayip :) İngilterede birkaç sene önce bakmıştım, Tiguan 30 bin satarken XC40 4000 küsür mü ne satmıştı. 300 pound daha pahalıydı XC40. İngilterede adamın umrumda değil 300 pound. Daha iyi sürüşü olan daha kaliteli ve daha ferah Tiguan'ı almış geçmiş. Kaldı ki bu araba Tiguan'ın da içinden geçer. Yani XC40 ile kıyaslandığını da okudum ya... gerçekten inanılmaz :) |
Neyin maliyeti düşük, anlayamadım. bu adamların en büyük problemi elektrikli araçlardan 5 kuruş para kazanamamak da. 85kwh'lık dev bir ithal pil barındıran D sınıf Alman sedan ile ilgili "aracın maliyeti düşük" diye bir şey söyleyebileceğinize inanmak istemiyorum çünkü. yüreğim kaldırmaz bu kadarını :) Bmw 3 serisi ne ilgisi var onu da anlamadım. Bu arabanın Almanya fiyatı 59bin euro, Bmw 3 serisinin 2.0 motoru 46bin eurodan başlıyor. biliyorsunuz değil mi? |
IQ 70 olmalıydı modelin adı. Çünkü 70 IQ ve üzeri olan, bu araca bu parayı vermez.
|
Torres kalite, teknoloji ve yazılım olarak Id7'nin yanına bile yaklaşamaz. Id7'deki App550 son teknoloji yeni elektrik motorlarının verimi bile yeter, pazardaki şu an açıklanan menziline en çok yaklaşabilen araç. ve en önemlisi Id7 üretim kalitesi yüksek bir araç, her tarafı çıtır çıtır ramazan güllacı herhangi bir Çinli model değil. Torres'in yurtdışı testleri falan da gayet vasat, önden çekişli, hybrid şasi normal bir araç Id7 ile ne alaka anlayamadım. Hayır aynı fiyata Çin'liler daha iddialı araçlar yapıyor deseniz tamam, bunu söylüyoruz zaten. Vw o fiyata ben yapamıyorum birşey kazanamıyorum zaten diyor, rekabet edemiyor. Byd dolphin'in de tek avantajı da çok uygun fiyatlı olması. Cupra Born falan bunlar safkan elektrikli altyapı daha kaliteli otomobiller, daha pahalı olabilirler, satmazlar, başarısız olurlar o ayrı konu. ama yüksek fiyat olunca teknolojide geri olmuyorlar. varsa aksi yönde bir bulgunuz benim bilmediğim paylaşın tabi. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X