|
Elektrikli Volkswagen ID.7 Türkiye fiyatı açıklandı
-
-
Ortalama 750 km menzil desek, valla bayağı iyi hacılar. I.D4 de satmaz dediniz ortalığı kasıp kavuruyor. Volkswagen'in kendi kitlesi var kabul etseniz de etmeseniz de. -
Elestirmek icin elestirmek diye buna derim togg la teslayla rakip mi bu arac ? Birisi suv birisi sedan sedan isteyen kitle ki bu devirde sedan kıtlığı var menzil konusu ve 400v mimarisi de olmasi sebebi ile direk bu araca kayacaktir. -
Hiç bir şey fark etmez . Geleceği olmayan bir model
webteknoVolkswagen, 2026’da Elektrikli Araç Serisini Yenileceği Ortaya Çıktıhttps://www.webtekno.com/haber/amp/152261 -
Satis rakamlari gelince gelecegini goruruz isim degisebilir bu aracin degisecegi anlamina gelmez -
ne kadar güzel rakamlar bunlar ya,
byd çıkar otomobile 3,2 milyon lira ister. vw 2,8 lira ister. -
Menzil kaygısından dolayı hızı 180 km/s ile sınırlandırılmış.
Menzil kaygılı bir otomobil... -
Sırf Wv diye bu parayı verecek aklı evveller vardır elbet haklısın. Ederinden en az 800 bin lira pahalı -
elektrikli araçların maliyetleri ICE araçlara göre cok daha düşük bir de. En büyük maliyet kalemi batarya Çin ve G.Kore'deki dev batarya fabrikalarında 100% robotize (düz işçilik / idari personel gideri olmadan) üretiliyor. Büyük ölçekte üretildiği için o fabrikaların yatırım maliyetleri kolaylıkla amorti ediliyor. devlet eliyle ICE araçlar engellenip e-araçlar teşvik edildiği için üretim adetleri arttıkça maliyet düşecek ancak satış fiyatları cok düşmeyecek. Obligatörist ekonomi rejimi uygulanıyor. -
volkswageni batmaktan kurtaracak zengüüüün vatandaşlar aranıyor 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 18 Aralık 2024; 18:29:43 > -
2.5 milyona bırakırlar yakında. 700+ km menzil, yaklaşık 5 mlik vw sedan satar bu ülkede... -
2.500 den birakirlarsa satar... Yoksa zor. -
Asgari ücretle 3 aylık maaşım ile alırım hulogggggg -
10 tane satarsa büyük başarı -
2 milyon 800 ne rüyanda satarsınız bu fiyata zengin olsam yine almam -
Bakalım aşiretler bunu nasıl karşılayacak ? -
400V elektrik mimarisine sahip olan Volkswagen ID.7'.....
Sırf Wv diye bu parayı verecek aklı evveller vardır elbet haklısın. Ederinden en az 800 bin lira pahalı
|
volkswageni batmaktan kurtaracak zengüüüün vatandaşlar aranıyor 😁
|
Menzil kaygısından dolayı hızı 180 km/s ile sınırlandırılmış.
Menzil kaygılı bir otomobil... |
Bedava gibi bişey olmuş. Millet 2900'e 1.5 eTSI Tiguan alıyor. Neymiş R-Line imiş :) 2500'e station wagon Passat alıyorlar 150 beygir 1.5 motor. Yaklaşık 300 beygirlik ID7 bu fiyata oldukça uygun olduğunu düşünüyorum. Yüzde 10 ÖTV olsa çok daha uyguna verebilecekler fakat motor güçlü, üst dilime giriyor ÖTV. |
Neyin maliyeti düşük, anlayamadım. bu adamların en büyük problemi elektrikli araçlardan 5 kuruş para kazanamamak da. 85kwh'lık dev bir ithal pil barındıran D sınıf Alman sedan ile ilgili "aracın maliyeti düşük" diye bir şey söyleyebileceğinize inanmak istemiyorum çünkü. yüreğim kaldırmaz bu kadarını :) Bmw 3 serisi ne ilgisi var onu da anlamadım. Bu arabanın Almanya fiyatı 59bin euro, Bmw 3 serisinin 2.0 motoru 46bin eurodan başlıyor. biliyorsunuz değil mi? |
Elestirmek icin elestirmek diye buna derim togg la teslayla rakip mi bu arac ? Birisi suv birisi sedan sedan isteyen kitle ki bu devirde sedan kıtlığı var menzil konusu ve 400v mimarisi de olmasi sebebi ile direk bu araca kayacaktir.
|
Hiç bir şey fark etmez . Geleceği olmayan bir model webtekno Volkswagen, 2026’da Elektrikli Araç Serisini Yenileceği Ortaya Çıktı https://www.webtekno.com/haber/amp/152261 |
IQ 70 olmalıydı modelin adı. Çünkü 70 IQ ve üzeri olan, bu araca bu parayı vermez.
|
Şehir içi menzili 850km, karışık menzil 700km. Torres ile ilgisi yok. Araç harika, elektrik motorları son derece ileri teknoloji ve verimli, aero gayet iyi, menzili de sadece kağıt üzerinde değil gerçek ölçümlerde de çok başarılı, kalite olarak da sürüş olarak Id7 serisi gayet beğenildi. Bu araçların tek ve en büyük sorunu, maliyetleri ve fiyatları. bu işi çözemedikleri için hiç bir başarımın anlamı kalmıyor. |
Benzer içerikler
- apple intelligence türkiye ne zaman gelecek
- play protect nedir
- wechat qr code sorunu
- instagram yardım merkezi
- gmail toplu mail silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X