Şimdi Ara

ELEKTRO GİTAR ALICAĞIM @YARDIM@

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2 yıldan beri klasik gitar çalıyorum penayla ve solo ağırlıklı. Elektro gitara geçmek istiyorum fakat bütçem en fazla 500 tl yani 500 tl derken elektro gitar + anfi + askı +jack kablosu en fazla 500 tl olması lazım hepsini ayrı ayrıda alabilirim fakat sizden sadece şuan elektro gitar seçimi istiyorum anfi de iyi anlıyosanız olabilir olabilicek markalar arasında ibanez,fender,cort olabilir. rock,metelica,duman gibi şeyleri çalmak istiyorum sıfır veya ikincel el farketmez 2. el olursa daha iyi olur nedeni ucuz oluyolar HELP ME!

• please please please please please please
  • 500 tl ye fender mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş yanlış anlama tamam fenderi siliyorum
    CORT VEYA İBANEZ.
  • Fenden absurt olmus evet ama "squer fender" boyleydi sanirim bunlar alt marka gibi daha ucuz oluyor .

Öncelikle soyledigin gruplar gitar olarak biraz ters biri duman manyatik kullaniyor ,metallica hsh hatta hh .

Hsh manyetikli gitarlar sana gidebilir belki duman tonunu tam olarak yakalayamasanda metallica ,iron maden gibi gruplari calarsin

• http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=167179834&rnd=5414

Suan telefondayim acilirmi bilmem ama bu gitarin 0 i 1150 bence uygun gozuktu temiz gibide duruyor ama bak gene

• mydukkandan doreden falan bak gitara, sıfırı 700-800 lira olan gitarlar ikinci elini 500 liraya bulabileceğin gitarlar.

boş olduğum bir zaman bakayım ben de senin için biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fly_death kullanıcısına yanıt
    kardeş manyetiklerden hs lerden felan anlamıyom elektro gitar alacağım için az rock dinliyim dedim normalde hiç ilgim yoktu mesella skillet mesela slipknot öyle şeyler metalika rock felan
  • Konuya attigim linke bak ozaman guzel gitardir acikcasi .

• fly_death kullanıcısına yanıt
    link açılmıyor
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-ibanez-rg370dx-elektro-gitar-167179834/detay

Surdan bak bide gene telefondan atiyom belki sorum olabilir gene ama yarin pc ye gevinve temiz atarim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.