Şimdi Ara

elektro gitar için tavsiyeler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elektro gitar alıcam daha önce hiç bir gitar tecrübem olmadı sizce direk mi elektroya geçeyım yoksa klasikten elektroya mı?

birde elektro gitar için 300-400 tl bütcem var metal gibi şarkılar çalıcam onun için bu bütçeye uygun han gi gitarları önerirsiniz?

• gitar ın tremolo kolu akordu bozuyomuş bide 300-400 arası gitarlarda bu tür problemler olurmu kalıtesine bağlı olarak
  • Cort M200.
  • http://www.dobez.com/Urun-Ibanez_GRGR121EX_Elektro_Gitar-%2811001243530001%29.html

Edit: O fiyatlarda bir gitarın Floyd Rose tremolosu varsa sakın alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faik Ş. -- 25 Kasım 2009; 14:15:00 >
  • bu Ibanez GRGR121EX gitar güzel miş daha önce kullanan varsa hakkında ne tür yorumlar yapıyorsunuz

m200 de güzel gitar ikisi için yorumlarınızı bekliyorum bide elektro gitar kursları ne kadar oluyo
  • 350 lira cıvarında klavyesi rahat, metal değilde daha yumuşak sololar atılacak gitar önerirmisiniz
  • Genelde evine gelsede gelmesede 50 civarına alırsın saatini, bu önerdiğim GRGR121EX i arkadaşa aldık gitara başlasın diye, başlangıç için iyi gitardır rahattır.

İstediğiniz fiyattaki gitarlar genelde başlangıç-öğrenci gitarı sayılabilir. Stilinize karar verdikten sonra paraya kıyıp düzgün bir gitar alın
  • Cort x-6 alırım ben olsam ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-orn

Cort x-6 alırım ben olsam ..

Yeni başlayan birine Floyd Rose'lu gitar tavsiye etmek ne kadar doğru ?
  • cort x-6 dan akordu bozduğu için vazgeötim zaten GRGR121EX GİTARI İÇİN KAÇ WATT LIK AMFİ LAZIM VE ÖNERDİĞİNİZ MARKALAR NELERDİR FAZLA PAHALI OLMAsın

guitar pro die bi program varmış o gitarı mı öğretiyo yoksa notalar geçiyo sen basıyonmu guitar hero gibi mi?
  • Amfi lazım değil :D istediğin dandik amfiyi alabilirsin 10-105 watt

Guitar Proda tablar geçiyo önünden sen kendi gitarınada basıyosun
  • D@RKSOUL
    GİTAR KONUSUNDA AYARDIMLARIN İÇİN TŞK. EDERİM
  • elektro gitara hemen hemen yeni başlamış biri olarak sana tavsiyelerim şunlar.. sakın corta bulaşıyım deme.. ömrü fazla değildir heleki floyd roselusunu sakın alma tamam fiyatına göre iyi tonlar veriyor ama ibanezin başlangıç gitarları daha iyidir.. mümkünse floydrose dan uzak dur çünkü orjinal floyd rose 800 liradan başlar yani 1500 liradan ucuz bir gitarda floyd rose varsa sahtedir.. ayrıca bilgisayara bağlayarak çalmayı düşünüyorsan hemen uzaklaş bundan amfi çok daha farklıdır gitarını daha düşük bir model al ve amfide al..
  • hayırlı olsun diyim sen akustik ten elektro yamı geçtin yoksa direk elektroya mı kolay mı çalması
  • Washburn x10lar nasıl sizce fiyat olarak ucuz ama floyd rose var ama ses olarak iyi ve h-s-s sizce bumu yoksa ibanez GRGR121EX Mİ ALIYIM
  • hocam ilk olarak tremelo koluna floyd rose demesek :D çünkü o bir marka bir sürü tremolo markası var piyasada sana önerebileceğim metal tarzı yapıyorsan arada tremolo gerekebilir grg170 e bakabilirsin ibanezin güzel gitar zamanında çok alıp satmıştım amfi olarakda 2.ci 10wattlık boston felan bul ucuz olur onlar bul ilerde değiştirirsin zaten işi kavradıktan sonra distrition pedal vs. almayada başlıyacaksın artık çünkü amfinin distrition performansını artık beğenmeyeceksin analog pedallar felan pihuu :D GRG170 serisinede bi bak derim
  • GRG170 DE GÜZEL FAKAT TREMELO KOLU VAR YENI BAŞLICAM DUYDUĞUMA GÖRE İNSANI ÇILDIRTIYOMUŞ OYÜZDEN Washburn x10.GRGR121EX. CORT M 200 ARASINDA KALDIM
  • ELEKTRO GİTARA YENİ BAŞLAYANLAR SORUNLARINI BURDA PAYLAŞSINLAR GİTAR KONUSUNDA SİTEDE BİLGİLİ ÇOK KİŞİ VAR ONLARDA YARDIMCI OLSUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.