Merhaba arkadaşlar, birşey soracağım. am f e gidiyorum gözüm arkada ) am f e ) kaçamadık burdan başbaşa x2 am f e am ) hangi oje yakışmaz ki kız sana ) e am ver elini bana
am f e gel yanıma gir koynumaa ) x2 am f e doyamadım dönüp bakmaya am f e nede güzel durmuş yanyana am f e am hangi oje yakışmaz ki kız sana e am ver ayağı bana am f e am f e am gel çök oynaşmaa kaykıl son defaa am f e gel yanıma gir koynuma )x2
(Alıntı yaptım, bilinen siteden. Yasak mı değil mi bilmiyorum, adını yazmıyorum.)
Bunun solosunu çalıyorum sıkıntı yok, tabını, (internette olanı) bu kısmı ne yaparak çalacağım. Normalde akorlar direk tüm tellere vurularak çalınıyor diye biliyorum ( akorlarla hiç aram yoktur. Ritim, solo sorun değil fakat akorun nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Bana söyler misiniz, nasıl çalacağım burayı? Teşekkür ederim, anlamayan arkadaşlar yazsın cidden çok ihtiyacım var buna ne gelirse yapabilirim anlatmak için elimden.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme