Şimdi Ara

Elektro gitar tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gitar almayı düşünüyorum 500-600tl arası bir şey bakıyorum solagim aynı zamanda internette pek gitar bulamadım acaba magazada bulabilir miyim kalitesi nasıl olur ne yönetebilirsiniz müzik olarak metallica megadeth calmayi dusunuyorum arada başka şeyler de çalabilirim gitar hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası internetten öğrenip sonra kursa gitmeyi dusunuyorum amfi de 150tl bir şey alsam kotu ses gelir mi çok cahilim bu konuda tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toplam 750 tl ile aldığınız ekipman sizi tatmin etmez , 2.el alırsan daha iyi olur.

Sıfır alacağını varsayarak..

Amfi: Blackstar ID Core 10 öneririm , Do-Re Müzik sitesinde 323 tl gözüküyor , mağazaya gidersen 300 e kapatırsın..

Gitarı sıfır alman mümkün olmuyor 450 tl para kalıyor gitar için , o fiyata alacağın sıfır gitardan hayır gelmez , 2.el alman çok daha mantıklı bir karar olur ama yinede sıfır diye diretirsen SX SST Alder ST öneririm.

2.El alacağını varsayarak..

Amfi: Randall V2xm , Line 6 Spider IV 15W , Nux Mighty 15w bulabilirsin 300 civarına , yada Blackstar ID Core 10 2.el bulursan da alabilirsin.

Gitar: Cort X-2 , Epiphone Special II , Epiphone Les Paul 100 falan olabilir , belki daha iyi tavsiye verenler olur , onları da dinlersin.
  • Solak gitarlar normallerine göre daha pahalıdır, ikinci elide daha zor bulunur. SGR C-1 Solak olanı ben tavsiye ederim... Sahibindende solak gitarlara şöyle bi baktım bikaç tane düzgün gözüken var. 400'e Yamaha RGX 121 ZL var. 450'ye GRG170 var. Sakın gidip sıfır olarka manuel raymod, extreme falan alma... Amfi olarakta blackstar id core 10'dan hiç şaşma. Önce netten öğrenip sonra kursa gitme. Yanlış falan öğrenirsin düzeltmesi zor olur. Önce kursa gidip sonra netten öğren...
  • Oneriler icin tesekkur ederim bilgisayari amfi olarak kullanma olayi varmis eger oyleyse fazla kasmaya gerek yok yine de ben amfiyi ikinci el almayi dusunuyorumhttps://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=16365&gid=315 su gitarı düşünüyorum ne dersiniz

• Öncelikle çalmak istediğin müzik ne. Eğer rock metal çalmak istiyorsan SGR C-1 bu aşamada fiyatına göre gayet iyi bi gitar. Ama Pop, pop rock, blues çalmak istiyorsan sx sst57 lere bakmanı öneririm. Gösterdiğin modeli denedim pek iyi olduğunu söyleyemem. Akort kaçırma problemi çok fazla .
  • İnternetten gitar alınır mı sıkıntı çıkma ihtimali nasil
    http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/marshall-ms-4-mini-elektro-gitar-amfisi-221527172 bu amfi nasıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1551 -- 6 Mayıs 2016; 9:15:39 >
  • Ibanez Grg170dx Left hand kesinlikle sana göre, ikinci el fiyatları 300-500 arası, temiz bulursun az sahibindene göz at.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akustik gitar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • grg170dx ikinci el aldım 350tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.