Şimdi Ara

Elektro gitar tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, elektro gitar, manyetik, amfi hakkında bilgim yok. Elektro gitar almak istiyorum, farklı türlerde şeyler çalmak istiyorum ama bildiğim kadarıyla bir gitardan hem clean hem de metal soundlarını aynı anda iyi almak zor, bu yüzden orta sesli bir gitar istiyorum, clean sesin biraz daha iyi olduğu bir gitar, distortion pedal ile metal soundlarını destekleyebilirim galiba ama nasıl bir amfi almam gerek bilmiyorum böyle bir gitar için, bu yüzden gitar ve amfi önerisi istiyorum, 2.5-3 tl bin bütçem var.

Bir de manyetikler hakkında bilgi verebilecek birisi varsa güzel olur, aradığım türde bir gitarda nasıl manyetikler olmalı? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hss manyetik veya metali daha çok seviyorsanız hsh manyetikli bir gitar iş görür amfi olarak boss katana 50 gitar için hsh : squier affinity strat hsh : grg170

• quote:

Orijinalden alıntı: harun577

Hss manyetik veya metali daha çok seviyorsanız hsh manyetikli bir gitar iş görür amfi olarak boss katana 50 gitar için hsh : squier affinity strat hsh : grg170
    Öneri için teşekkürler hocam, bakıcam gitara

• clean tonlar için s-s-s gitarlar metal tonlar için ise h-h gitarlar öneriliyor.

eğer ikisini de isterim çok yönlü bir gitar olsun dersen o vakit hsh veya hss gitarlara bakabilirsin.

verdiğiniz bütçeye göre eğer amfi çok gerekmiyorsa (evde çalıyorsanız vs) amfi yerine kesinlikle ses kartı veya gitar prosesörü tavsiye ederim, elinizde o bütçeyle çok daha fazla ton olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Gitar tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Akustik gitar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.