Bildirim
Elektro gitar toplayacağımda yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç uğraşma bence o paraya bi meksika al geç hem o sapı aldın taktın diyelim gövdeye o gövdeye yamuk oturtursan perde kayması olur daha o manyetiklerin switche bağlanması falan uğraşma bence al bi meksika ilerde manyetik modifiyesine gidersin -
Dostum takma işlerini sorun etmiyorum bi luthiere taktırıcam hepsini zaten manyetikleri takmak kolay sapı gövdeye oturtmak luthier işi ama ben yinede hepsini ona yaptırıcam sadece parçaların kaliteli olup olmadığını ve o fiyata daha iyi parça bulunabilirmi onu soruyorum gövde ve sap pek kaliteli değil biliyorum zaten şu anda atölyelerle irtibata geçmeye çalışıyorum düzgün bi sap ve gövde ayarlamak için ve böyle bi gitarı düzgün bi sap ve gövdede toparlarsam meksidan çok daha iyi olucana eminim yinede yorum için teşekkürler -
luthiere yaptıracaksan sorun yok sap için bence nova custom guitarsla iletişime geç yardımcı olmaya çalışırlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X