Şimdi Ara

Elektro gitara başlıyorum tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben heavy metal ve hard rock tarzında çalmak istiyorum ara sıra duman erkin koray haluk levent de dinlerim o yüzden H-S-H manyetikli bir gitar alıcam ibanez grg 170 yada cort x6 alıcam gibi amfi + gitar en fazla 600liraya çıkabilirim oyüzden 2sinide 2.el almak zorundayım internette sahibinden gibi siteler var orda fiyatlar oldukça makul ama sapta sıkıntı filan çıkabilir die korkuyorum yaşadığım yerde dükkan yok bende ilk kez gitar çalmaya başlayacağım internetten alacağım ama 2 ay sonra 1 günlüğüne istanbula gideceğim eminönü fatih taraflarında bildiğiniz dükkan varsa oralara gidebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum bide sahibinden get ile getirsem kurstaki hocama göstersem sorunu var dese geri gönderme hakkında sıkıntı olurmu satıcının ben bu gitarı böyle göndermedim sağlamdı deyip gitarın elimde kalması gibi bi durum olurmu

• Bütçen için grg170 uygundur.
    Hatta forumda satan bir arkadaşta var.Anlaşabilirseniz bir düşünün :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_95210941/tm.htm
  • grg170 i araştırdım o gitara anca 2.eline 200 250 hadi olmadı 275lira veririm biraz kalitesiz gibi geldi bana arianın floydu lisanslıymış bu gitar hakkında yorum yapabilecek varmı
  • push pull potansa sahip bir gitar tercih edebilirsin
  • Ibanez GRGR121EX de çok güzel gitar gibi geldi nasıldır kullanan arkadaşlar yorum yapabilirlerse çoğu yerde övgüyle bahsedilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: castin11

Ibanez GRGR121EX de çok güzel gitar gibi geldi nasıldır kullanan arkadaşlar yorum yapabilirlerse çoğu yerde övgüyle bahsedilmiş

sabit köprü bir gitar al bence, o gitarı da düşünebilirsin ama grg170dx daha uygun gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    başlangıç olarak elektro gitar
    13 yıl önce açıldı
    Gitar tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Akustik gitar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki bu gitari 0alamam malum 660gibi bi fiyat var 2.el alsam nerde bulabilirim sahibinden denmi almaliyim gitarin sağlam olup olmadığı nasıl anlaşılır amfi olarak roland line6 gibi markaların 2.el olarak 200liraya sahibinden de gördüm ordan alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epiphone special 2 kullanıyorum. Sesi fiyatına göre cidden iyi ve rahat klavyesi. Hard rock ve heavy metal seviyorum ben de. İlk gitarda pek takılmamak lazım detaya önemli olan rahat olması ve soundının yeterli olması derim. 430 a almıştım doreden 250-300 e de ev ortamında yeterli olacak bir amfi alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında epiphone çok kafama yattı hem gipson havası var bi yanan sabit köprü fiyatıda makul elime 400liradan fazla para geçmezse büyük ihtimal 2.el internetten alamıcağım için 0 epiphone alıcam ama sahibinden get kafamı karıştırıyor 2.el gitarlar 1000 liralık gitar 500 e sahibindende get ile gitar alsam bi sorun çıkarsa iade etmede sorun çıkarmıdie korkuorum daha önce hiç deneyen varmı getle gitar almayı
  • aria mac 57yi araştırdımda hiç kimse kötü bişi yazmamış 600liraya sizce bu gitar alınırmı bide şunu söyleyeyim gitar alıcam ama birdaha değiştirebilirmiyim bilmiorum çünkü baba parası yiyorum malum bizimkilerde sıkıdır beni 3 5 sene idare edecek bi gitar arıorum bide espnin giriş seviyeleri var onlarda güzele benzio esp mh50 güzel gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.