Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • swiss bi daha tartısmayı alevlendirme simdi. kimsenin isine karıstıgım yok. deyeimli bi baterist burdaki sarkıların cogunu calar. cvp bekliyom.
  • bütün gitaristlere merhaba bn aranıza yani katıldım umarım biseler kaparım burdan:-) matrakk :-)
  • Bu cumartesi gitar kursuna baslıyorum muhtesem bi hocadan alcam hemde-swiisair sağ olsun onun sayesinde basladım hem elektroya hem kursa :-) büyüksün swissair :-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: swissair

bu gün pek ziyaret eden yok :) arkadaşlar yazılar uzun yazılar ama inanın benimhayatımı değiştirdi bunlar. bu yazıyı okumak bi yana gitar çalmayı öğrenmek bundan cok cokkkk uzun zaman alıyor. burada öğrenebildiğimiz teknikler bize gerçekten ışık tutuyor. ben belki 10 ar kez okumuşumdur bunları sizlerede tek tavsiyem sıkılmadan okumanız. yararını elbet göreceksiniz.

bnde zaten bu tavsiyen üzere burdayım eee bide elektroya yani baslayınca insan heryerden bise kapmak biseler ögrenmek istio-ee hem açım hemde bise bilmiorum bn napiim kardesim-bu arada kurbanın konseri wardı gazide 10 möil. gidemedim deli oldum :-(

• gitara yani basladıımı daha önce sölemistim tavsiyeleri önerileri olanlar warsa bekliyorum-öğretin kardesim bana biseler :-) fena da olmaz yani-swissair senle görüsüyoruz zaten her hafta üstüne alınma lütfen :-)
  • beyler electronic newwave darkwave Electroclash synthpop felan seven kimse yokmu tekmiyim burda yani.. baslık actım sayfa 2ye kaydı demekkı electro dinleyici kitlesi az buralarda.. bakssana blues filan ohoo
  • fazla yazacak bişi bulamasam da takip ediyorum forumu ben de

arada bi mesaj atayım da hepten kopmayayım ortamlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beelzebub!!!

Bu cumartesi gitar kursuna baslıyorum muhtesem bi hocadan alcam hemde-swiisair sağ olsun onun sayesinde basladım hem elektroya hem kursa :-) büyüksün swissair :-)

est. kardeşim. inşallah kurs iyi olacak bişeyler öğreneceksin merak etme..
    Abini Örnek AL :PPppPP Hiç bi baltaya sap olamassın .. şaka maka nasıl çalıyorum beaaa.????
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

beyler electronic newwave darkwave Electroclash synthpop felan seven kimse yokmu tekmiyim burda yani.. baslık actım sayfa 2ye kaydı demekkı electro dinleyici kitlesi az buralarda.. bakssana blues filan ohoo

kardeş burda o dediklerini dinleyen pek bulacğaını sanmıyorum..
  • arkadaslar bir sey sorcam bu kontrol kolu varya manyetikler arasında gecis saglayan hangi konumlarda hangisi acılıyor nasıl anlarım birde solo icin single manyetik gereklimi onu sorcam
  • swissair hayatımda senden iiyi gitar calan görmedim ki bn güzel calıo muyum diosun-bii deepdekiler bir sen tek gecerim seni :-) nese umarım bnde senden biseler kaparım-tabi buradakilerden :-9
  • inşallah..

1 -2 ay içerisinde Generalim doruklara ulaştırır seni. sonra stüdyoya beraber gideriz. biz grup arkadaşları arasında tartışma oldu. elektrocuyu cıkarttık gruptan kaldım tek elektro. Ankaradan bi arkadaş lazım şimdii. çabuk yetişş :))))
  • lürfen geyik yapmayalım insanları bilgilendirecek yazılar yazalım.. dimi swiss?
  • arkadaşlar 50 ytl civarı bi anfi bulabilirmiyim .böle 3-4 ay idare edebilecek bi anfi arıyorum.bu paraya kaç watt gelir
  • @rocker
    50 ytl ye cok dandik 10 watt alabilirsin rocker

@forever_morbid
    geyik yapmıyoruz zaten...........bilgi vermeye çalışıyoruz morbid... Beelzebub!!! da gitara yeni başladı bilgi edinmek istiyor. eğer bu konuda sende bilgiliysen kardeşimize yardımcı olabilirsin.

@marvell
    ton kontrol switchi her gitarda farklılık gösterir 3 ve 5 kademeli olarak değişir. mesela fender telecaster ve Les Paul modelleri olan iki manyetikli gitarlarda 3 konumludur. 3 ve daha fazla manyetikli gitarlarda genelde 5 konumludur. 3 single coil olan gitarlarda (örn. Fender) en alt konumda en alt manyetik humbucker görevi görür. humbuckerli gitarlardada en altta sadece humbucker çalışır. en üst konumda ise genelde single ve soft tonlar alırsın. orta seviyeyi de öneririm gayet güzel tonlar var. ama dediğim gibi her gitarda farklılık gösterdiği için bunu anlamanın tek yolu var. switchi en üste çek ve manyetik demirlerinin üzerine telleri bastır. zaten şıkır şıkır böyle garip bi tıklama sesi gelir. bilki o manyetik çalışıyor. çalışmayanlardan o ses gelmez. böylede bütün konumlarda deneme yanılma ve kombinasyonla hangi konumda iken hangi manyetiğin çalıştığını çözebilirsin. (bu arada Fender Stratocaster ve benzeri gitarlarda en switch en alt konumda iken ton kontrolleri çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swissair -- 19 Mayıs 2005, 12:47:46 >

• beyler yani başladım bu işe
    E-------------------------------------------------------|
    B-------------------------------------------------------|
    G-------------------------------------------------------|
    D-------------------------------------------------------|
    A-0h5h7--0h7h8--0h8h10--0h10h12--10~p8----10-8^---------|
    E--------------------------------------10---------------|

burdaki h lerin falan ne olduğunu anlatırmısınız???bi de akorlardan hiç bişey anlamıyom onları anlamak için bi makale falan var mı??
  • bbende de bazı öyle bi tablar varki bende çözemiyorum :) taba bağlı çalmadığım için ben bilmiyorum.
  • taba bağlı çalanlar nerde???
  • Merak etme abi ben ne kadar savsaklarsam savsaklayım generalin bni biyere getirebileceginden hic süphem yok-dediin gibi 2 aya yavas yavas biseler ögrenirim-ondan sonra birazda senle calarken falan kaparım öle olur gider işte üstad :-) siz nie tartıstınız ki memnundunuz baya die elektrodan-hernese bana ne canım ben kapcam onun yerini :-)

heeyy arkadaşlar siz elektrocular bn yeni basladım gitara bana tavsiyeleriniz-yapmam da yararlı olacak seyler varsa bekliyorum sizi-öğretin bana biseler ya :-)
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.