Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kayıtlar pek temiz kayıtlar değil. ama bu ton'a en yakın tonu GİBSON LES PAUL 'de alırsın :)))))) 2500-3000 dolar filan..
    ve Fender de buna yakın ton alırsın . ve ilk şarkıdada zaten dediğim gibi Wah ve Cry Baby Kullanılmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: swissair

kayıtlar pek temiz kayıtlar değil. ama bu ton'a en yakın tonu GİBSON LES PAUL 'de alırsın :)))))) 2500-3000 dolar filan..
    ve Fender de buna yakın ton alırsın . ve ilk şarkıdada zaten dediğim gibi Wah ve Cry Baby Kullanılmış.

hmm o wah ve cry baby dedigin seyi yapmakta istiyorum boyle bi gitar lazım.. 2500-3000? yokmu soyle makul bisey.. illa o tonun aynısıda olacakdiye bise yoq ona yakın olsun yeter. sen bi marka de bana tam ben arastırım fiyatda tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

quote:

he ya. mesela benim evdeki amfim 30 watt Marshall. üzerinde choros reverb delay ve flanger effektleri var.
    bi de Fender var oda da o zevk üffffffffff. müzik setine Jimi Hendrix koyup arkadan ufak ufak da sen çaldımıı öfff. dert tasa kalımıyor zip iniyo şu anda birazdan dinler yorumu yazarım

kardeş sen uçmussun yaaw.. bende gitarımı alıp en kısa zamanda aranıza katılacam evt dinle oke

ne ucması yaw daha elalemde neler neler var. :) inşallah alırsın en güzelinden.

• Fender. benim görüşüm en temiz ve parlak sesler ondadır. çatlak overdrive tonlarını güzel alırsın.
  • tamam.. ama aklımda hala o gretsch turu gitar var
  • Hollow Jazz kasa modellere bakabilirsin kardeş. bence o gitarı unuttttt bulamassın :)))))
    Les Paul Kasaların taklitleri var org Gibson değilde mesela ona en yakın EPİPHONE var. 500-600 euro civarı.
  • valla gitar bende buyuk 1merak.. gerekirse ilerde araba almam gitar alırım.. 3milyarsa (hicsanmam) 3milyar verırım.. o parayı ona verırım kardeş.. o gitarın adı yeter. gorunusu tip yeter.. ölürüm o gitara.. o tarz ona benziyen bi gitar varsa bildigin solersen iyi olur kardeş
  • dedim ya LES PAUL işte resimlerine bak gör LES PAUL dünyanın en iyi gitarı diyebilirim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swissair -- 25 Mayıs 2005, 13:36:43 >
  • selam arkadaslar araniza yeni katıldım
    bende decade marka 3 single manyetikli uyduruk oldugunu düsündügüm bi gitar var ve bu yaz tüm dikkatimi gitara yogunlastırmak istedigim icin yaza sizce daha iyi ibi gitarla mi girmem gerekiyo yoksa marka bi gitar mı almam gerekiyo(2. el)
    yada iyi ib amfi alıp gitarı daha sonra mi degiştirsem
    stagg marka gitarlar hakkında bilginiz var mi les paul kasa gitarlara bitiyom da
  • @syradona
    bence markadan ziyade hoşuna giden bi gitarı al. stagg marka gitarı duymuştum pek iyi olmadığını biliyorum.
    amfide gitarda önemli. ama iyi bi amfi alırsan gitarının cok değiştiğini göreceksin.
  • 1milyar lazım he bulmak lazım
  • amfi olarak önerebileceginiz markaLar var mı?
    bi de washburn x 10 nası bi gitar burda yani kocaeli de 300 dolara satan bi yer uygunmudur
  • arkadasLar ikinci eL amfi satanınız varsa iLgileniirim bbu yaza tedarikli girmek istiyom sagLam bi sey oLursa iyi olur
    memlekete döndükten sonra sorun yasanmak istemiyorum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: syradona

amfi olarak önerebileceginiz markaLar var mı?
    bi de washburn x 10 nası bi gitar burda yani kocaeli de 300 dolara satan bi yer uygunmudur

ANKARAYA GEL 165 DOLARA ALIRIZ.!! :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: syradona

arkadasLar ikinci eL amfi satanınız varsa iLgileniirim bbu yaza tedarikli girmek istiyom sagLam bi sey oLursa iyi olur
    memlekete döndükten sonra sorun yasanmak istemiyorum da

zafer abide valvestate vardı sanırsam bi görüşün.
  • beyler şuraya bir bakarmısınızhttp://forum.donanimhaber.com/m_2937172/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amylee -- 25 Mayıs 2005, 16:21:52 >
  • ankaraya geLmem zor u pazartesi finaLLer başlıyo bütLer falan derken haziranın sonuna kadar kocaeli deyim istanbul oLsa iyi olurdu ya
    walla elimde su an icin 2 ögrenim kredisi var (220 miLyon)tabi daha haziran ayınınki de var ve extraLar
    acaba eLimde ki hitarı satabilirmiyim kimse almiyoki
  • @amylee
    esp ex-50 350 euro diyolar sizce iyi mi? iyi değilse ex veya exp in handisini alayım fiyatta bildirirseniz daha ii olur demişssin. o paraya ESP alacağınıı hiç sanmıyorum. nette ikinci eli 600 dolar şimdi baktım.
    LTD nin ise Sale Price $225 dolar. ESP Değil LTD. dir o da senin verdiğin fiyattan ucuz. ESP ile LTD arasında cok fark var.
  • @syradona
    vallahi kardeş. elindeki gitar ne markasını bildirirsen yardımcı olurum. bence x10 yerine daha güzel gitarlar alabilirsin. ama ankarda dediğim fiyat civarında istanbuldada öyle.. sen gelemessen istersen burdan ist. de bi arkadaşa yada bana söyle ben alayım göndereyim kargoyla sana gitarı..
  • ku
    quote:

@amylee
    esp ex-50 350 euro diyolar sizce iyi mi? iyi değilse ex veya exp in handisini alayım fiyatta bildirirseniz daha ii olur demişssin. o paraya ESP alacağınıı hiç sanmıyorum. nette ikinci eli 600 dolar şimdi baktım.
    LTD nin ise Sale Price $225 dolar. ESP Değil LTD. dir o da senin verdiğin fiyattan ucuz. ESP ile LTD arasında cok fark var.

sura bakma hata benim ark yanlış yazmış esp değil ltd o gitar yurt dışı fiyatı 240 dolar falan ama turkiyede heryerde 300-350 euro arası. lütfen bi yardımcı olun aslında ltd ex-260 almak istiyom ama heryerde 600 euro falan diolar. sen dediğin fiyata turkiyede bulabileceksen senin dediğin yerden alırım yada ucuza bildiğin yerler varsa söyleyiver
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.