Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jaymz

ku
    quote:

Orjinalden alıntı: swissair

@amylee
    esp ex-50 350 euro diyolar sizce iyi mi? iyi değilse ex veya exp in handisini alayım fiyatta bildirirseniz daha ii olur demişssin. o paraya ESP alacağınıı hiç sanmıyorum. nette ikinci eli 600 dolar şimdi baktım.
    LTD nin ise Sale Price $225 dolar. ESP Değil LTD. dir o da senin verdiğin fiyattan ucuz. ESP ile LTD arasında cok fark var.

sura bakma hata benim ark yanlış yazmış esp değil ltd o gitar yurt dışı fiyatı 240 dolar falan ama turkiyede heryerde 300-350 euro arası. lütfen bi yardımcı olun aslında ltd ex-260 almak istiyom ama heryerde 600 euro falan diolar. sen dediğin fiyata turkiyede bulabileceksen senin dediğin yerden alırım yada ucuza bildiğin yerler varsa söyleyiver

Alıntıları Göster
    http://www.garantialisveris.com/FrontContent/ProductImages/58834.jpg
    decadeHYJ504 nası bi gitar .kendimi bu gitarda geliştirebilirmiyim?
    kaliteli bi gitar bana en az kaca mal ?olur

• quote:

ku
    quote:

@amylee
    esp ex-50 350 euro diyolar sizce iyi mi? iyi değilse ex veya exp in handisini alayım fiyatta bildirirseniz daha ii olur demişssin. o paraya ESP alacağınıı hiç sanmıyorum. nette ikinci eli 600 dolar şimdi baktım.
    LTD nin ise Sale Price $225 dolar. ESP Değil LTD. dir o da senin verdiğin fiyattan ucuz. ESP ile LTD arasında cok fark var.

sura bakma hata benim ark yanlış yazmış esp değil ltd o gitar yurt dışı fiyatı 240 dolar falan ama turkiyede heryerde 300-350 euro arası. lütfen bi yardımcı olun aslında ltd ex-260 almak istiyom ama heryerde 600 euro falan diolar. sen dediğin fiyata turkiyede bulabileceksen senin dediğin yerden alırım yada ucuza bildiğin yerler varsa söyleyiver

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jaymz

ku
    quote:

@amylee

350 euroya bu gün baktım kardeeş.. siyah renkte sıfır hemen gel alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: syradona

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: syradona

100 dolardan fazla para etmez.!! tonlarına bakmak lazım iyi bi gitar değil ama emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: swissair

quote:

Orjinalden alıntı: syradona

100 dolardan fazla para etmez.!! tonlarına bakmak lazım iyi bi gitar değil ama emin ol.

Alıntıları Göster
    G6118TJR Anniversary Jr. w/ Bigsby

http://www.gretschguitars.com/gear/index.php?product=G6118TJR&cat1=&cat2=&q=&st=1

Anniversary G6118 serileri demistimya alacam 1tane swissair dostum.. bu konuyu araştırdım amerikada,avrupa,asyada bayileri var bu firmanın.. gitarın fiyatı ise 2700$ civarı birşey hayallerim suya düştü.. ama 1gün alacam onu

• quote:

Orijinalden alıntı: helloween

G6118TJR Anniversary Jr. w/ Bigsby

http://www.gretschguitars.com/gear/index.php?product=G6118TJR&cat1=&cat2=&q=&st=1

Anniversary G6118 serileri demistimya alacam 1tane swissair dostum.. bu konuyu araştırdım amerikada,avrupa,asyada bayileri var bu firmanın.. gitarın fiyatı ise 2700$ civarı birşey hayallerim suya düştü.. ama 1gün alacam onu

Alıntıları Göster
    ben sana dedim dostum GRESTCH cok eski ve pahalı gitarlardır mesela benim sevdiklerim arasında bu RİCKENBACKER, GRESCTH, BİGSBY bunlar cok eski gitarlar.. dolayısıyla olmayan gitarlar.. o fiyata normal ama tatlı gitarlar
    inşallah alırsın kardeş.

• quote:

ben sana dedim dostum GRESTCH cok eski ve pahalı gitarlardır mesela benim sevdiklerim arasında bu RİCKENBACKER, GRESCTH, BİGSBY bunlar cok eski gitarlar.. dolayısıyla olmayan gitarlar.. o fiyata normal ama tatlı gitarlar
    inşallah alırsın kardeş.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    ben kendi halinde elektro gitarla uğraşan biriyim bu yaz grup fln kurucaz büyük iht 2 sorum olcak
    1-bende scorpion marka 5manyetikli gitar var nasıl iimidir???
    2-bi processor alıcam çok pahalı olmamalı amatörüm sonuçta.ben digitech rp50 düşünüyorum sizce nasıl yoksa zoom fln mı almalıyım?? şimdiden eyvallah cvplar için

• quote:

Alıntıları Göster
    hehe bu gretsch gitarlara dikkat et. metallica nın ünlü gitarına ne kadar benziyor cok klas bi gitarki martin gore bile 15-20 senedir kullanıyor

• quote:

Alıntıları Göster
    ben kendi halinde elektro gitarla uğraşan biriyim bu yaz grup fln kurucaz büyük iht 2 sorum olcak
    2-bi processor alıcam çok pahalı olmamalı amatörüm sonuçta.ben digitech rp50 düşünüyorum sizce nasıl yoksa zoom fln mı almalıyım?? şimdiden eyvallah cvplar için

• quote:

Orijinalden alıntı: helloween

hehe bu gretsch gitarlara dikkat et. metallica nın ünlü gitarına ne kadar benziyor cok klas bi gitarki martin gore bile 15-20 senedir kullanıyor

Alıntıları Göster
    Guitar FX Boxta ses sonradan geliyo...sorun nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaBaSaN85

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KaRaBaSaN85

kardeş scorpion gitarlar orta derecede fena sayılmaz yanii sert tonları var biraz jackson taklitleri ama güzel gitar yani ben seviyorum tonlarını..

bence rp 50 yerine ayak pedallı rp80 al sıfırı ankarada 165 dolar. gayettt güzel bi pedall..!! araştııır bunu

• quote:

quote:

kardeş scorpion gitarlar orta derecede fena sayılmaz yanii sert tonları var biraz jackson taklitleri ama güzel gitar yani ben seviyorum tonlarını..

bence rp 50 yerine ayak pedallı rp80 al sıfırı ankarada 165 dolar. gayettt güzel bi pedall..!! araştııır bunu

Alıntıları Göster
    165dolara bulsam alıcam bursada 190 fln diyolar haftaya izmire gidicem bi de oran bakayım bari zoom lar nasıl bilgin var mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: MEtAL_X

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MEtAL_X

pc de ses öyle gidiyo ses kartından dolayı oluyor. kablonu kaliteli kullanırsan bi parça etkiler ama yinede ses geç gider. vcd ve ses sistemlerindede aynı sorunla karılaşırsın. digital 5+1 ses kartı alman lazım en ideali creative

• quote:

165dolara bulsam alıcam bursada 190 fln diyolar haftaya izmire gidicem bi de oran bakayım bari zoom lar nasıl bilgin var mı??

Alıntıları Göster
    quote:

zoom 707 iyi 505 ler filan dandik ama dediğin gibi amatörce.
    benim tek hedefim ZOOMFİRE 7010 ama türkiyede yok bulamassın.

• quote:

quote:

zoom 707 iyi 505 ler filan dandik ama dediğin gibi amatörce.
    benim tek hedefim ZOOMFİRE 7010 ama türkiyede yok bulamassın.

Alıntıları Göster
    peki bi site var mı bunların özelliklerini görebileceğim??

• quote:

peki bi site var mı bunların özelliklerini görebileceğim??

Alıntıları Göster
    @karabasan85
    vallahi kardeş site olarak pek bilmiyorum da araştırabilirsen google dan bence internetten araştırmaktan ziyade müzik dükannlarına git mesela rp50 ile 80 i yanyana koy öyle birebir bak..!!! senin için bu daha sağlıklı olacağına inanıyorum.
  • quote:

@karabasan85
    vallahi kardeş site olarak pek bilmiyorum da araştırabilirsen google dan bence internetten araştırmaktan ziyade müzik dükannlarına git mesela rp50 ile 80 i yanyana koy öyle birebir bak..!!! senin için bu daha sağlıklı olacağına inanıyorum.

Alıntıları Göster
    swissair sen nerde oturuyon ben izmirdeyim de ondan soruyom uzaktayasan belki gelemem
  • quote:

swissair sen nerde oturuyon ben izmirdeyim de ondan soruyom uzaktayasan belki gelemem

Alıntıları Göster
    kardeş ben ankara ya :(( ama bak ben adamlarla konusurum.. parayı yollarsın gitarını paketler yollarız sana.. yani yabancı dükkan değil adamlarla gayet samimiyim.!!
  • quote:

kardeş ben ankara ya :(( ama bak ben adamlarla konusurum.. parayı yollarsın gitarını paketler yollarız sana.. yani yabancı dükkan değil adamlarla gayet samimiyim.!!

Alıntıları Göster
    Karabasan ben şu anda Digitech rp80 kullanıyorum resmen oluyu diriltti yani.Benim gitar aria stg-007 Ama bu pedalla kullanınca manyak oluyo.Tonlar cok temiz.Pedal ile istersen gitarı akord edebiliyorsun.Kesinlikle tam sana gore eger ucuza bulursan hic kacırma derim.Bu arada zoom filan gorursen kesin kac cunku onlar pek güzel degil(En azından benim hoşuma gitmedi)

• quote:

Orijinalden alıntı: FromThe80s

Karabasan ben şu anda Digitech rp80 kullanıyorum resmen oluyu diriltti yani.Benim gitar aria stg-007 Ama bu pedalla kullanınca manyak oluyo.Tonlar cok temiz.Pedal ile istersen gitarı akord edebiliyorsun.Kesinlikle tam sana gore eger ucuza bulursan hic kacırma derim.Bu arada zoom filan gorursen kesin kac cunku onlar pek güzel degil(En azından benim hoşuma gitmedi)

Alıntıları Göster
    Millet az önce Malmsteen in cd si geçti bilgisayarda izledim ve baktımki adam çok hızlı çalıyor hatta muhteşem ama sag elini neredeyse hiç kullanmıyor.Siz de dikkat ettiniz mi?Adam sırf hammer on&Pull off ile işi götürüyo.Hatta bi ara sağ eli ile gitarın sapını tutup sadece sol eliyle öyle bir çalıyorki görseniz hayran kalırsınız.Söyleyeyim dedim.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.