Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar düşündüm taşındım "ARİA STG-003" model gitar almaya karar verdim..çalmaya yeni başlayacam..fiyatıda bana uygun..özelliklerini veriyorum ama ben anlamam..lütfen tavsiyelerinizi yazar mısınız?sizce seçimim iyi mi? Gövde: Kızılağaç.
    Sap: Akçaağaç.
    Klavye: Gül ağacı - köprü-üst eşik uzaklığı 648mm
    Perde Sayısı: 22.
    Manyetikler: Sap manyetiği OS-1X single coil, orta manyetik OS-1X single coil, köprü manyetiği OS-1X single coil.
    Elektrik aksamı: 1 ses düğmesi, 2 ton düğmesi, 5 kademeli manyetik selektör anahtarı ve manyetik sarım anahtarı.
    Köprü: VFT-1 Vintage Tremolo.
    Donanım: Krom.

Aria Gitarlarını Tercih Eden Bazı Gitaristler:

Sharleen Spiteri - Texas
    Gary Nuttall - Robbie Williams Band
    Fil Eisler - Robbie Williams Band
    Planet clarie - Robbie Williams Band
    Alex Dickson - Robbie Williams Band
    Perry Bamonte - The Cure
    Steve Bainley
    Steve Firth - Embrance

• quote:

Orjinalden alıntı: dumanozkan

selam arkadaşlar düşündüm taşındım "ARİA STG-003" model gitar almaya karar verdim..çalmaya yeni başlayacam..fiyatıda bana uygun..özelliklerini veriyorum ama ben anlamam..lütfen tavsiyelerinizi yazar mısınız?sizce seçimim iyi mi? Gövde: Kızılağaç.
    Sap: Akçaağaç.
    Klavye: Gül ağacı - köprü-üst eşik uzaklığı 648mm
    Perde Sayısı: 22.
    Manyetikler: Sap manyetiği OS-1X single coil, orta manyetik OS-1X single coil, köprü manyetiği OS-1X single coil.
    Elektrik aksamı: 1 ses düğmesi, 2 ton düğmesi, 5 kademeli manyetik selektör anahtarı ve manyetik sarım anahtarı.
    Köprü: VFT-1 Vintage Tremolo.
    Donanım: Krom.

Aria Gitarlarını Tercih Eden Bazı Gitaristler:

Sharleen Spiteri - Texas
    Gary Nuttall - Robbie Williams Band
    Fil Eisler - Robbie Williams Band
    Planet clarie - Robbie Williams Band
    Alex Dickson - Robbie Williams Band
    Perry Bamonte - The Cure
    Steve Bainley
    Steve Firth - Embrance

şimdiden hayırlı olsun

• @dumanozkan
    Hayırlı olsun. Ben de aynı gitarı kullanıyorum. Daha önce dediğim gibi, bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Ben paket halinde almıştım. 10watt lık amfisi falan böyle kocaman bir kutunun içinde satıyorlar.
    Taksimde ASA müzikten (Tünele yakın... Aria'nın distribütörü mü neymiş zaten orası.) İki tane dükkanları var ben yukarıdakinden aldım.
    Gerek oradaki satıcı gerekse Ahmet abi bayağı ilgilendi beni. Acemi olduğumu anlayıp kazıklamaya çalışmadılar. (Girdiğim bir kaç başka dükkanda adamların resmen gözleri parlamıştı acemi olduğumu farkedince.) Boyun ayarı yaptırmaya gittiğimde bir sefer bile para almadılar.
    Gitarı alınca orada söyle tel yüksekliğini boyun ayarını falan da yapsınlar. Bir daha git gel uğraşma. Genelde fabrika çıkışı oluyor satılan gitarlar.
  • ben bi anfi alcam ama kararsızım yani bi procesor alıp müzik setine mi bağlayayım karar veremedim adamlar müziksetini patlatırsın diolar doğru mu?

bide marshall 15 watt anfi efektli 225 dolar

digitech rp50 processor 170 ytl dio sizce ii mi?

lütfen gerçekten biliyorsanız yazın çünkü müzikseti patlarsa pek ii olmaz benim açımdan yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaymz

ben bi anfi alcam ama kararsızım yani bi procesor alıp müzik setine mi bağlayayım karar veremedim adamlar müziksetini patlatırsın diolar doğru mu?

bide marshall 15 watt anfi efektli 225 dolar

digitech rp50 processor 170 ytl dio sizce ii mi?

lütfen gerçekten biliyorsanız yazın çünkü müzikseti patlarsa pek ii olmaz benim açımdan yani

(anfinin doğrusu amfi diye bliyorum)

müzikseti patlamaz da,eğer processor alıp amfisiz kullanırsan processora boşa para vermiş olursun.çünkü müzik seti çok sert tonlar veremez sana.kalitesine de bağlı tabi ama amfiler harbiden farklı.

marshall 15watt fiyatı nerden aldın sen?

rp50 için 170ytl sanki bana fazla gibi geldi.tabi pedalı yoksa.pedalı ve wah efekti varsa olabilir.bir tane çok basit modeli vardı o mu bilmiyorum rp50.

müzik seti ayrıca gitarı bağlayınca nası patlarmış bi sorsaydın....mantığını çözemedim yani sen fazla voltaj falan vermicen ki alete,sadece mikrofon takar gibi gitar takıcan.

• garaj.org da 150$ rp200a satan var,jaymz bi düşün derim,senin fiyatla karşılaştırınca iyi gibi.
  • draugnar kardeşim.. tavsiyelerin için saol..ahmet abi'yi bi arkadaşımdan da duymuştum sende de duyunca ilk işim aramak oldu asa müziği..lakin bulamadım ahmet abiyi hayrettin abi açtı teli...hafta başı gitmeyi düşünüyorum asa müziğe yalnız stg-003'ü sorduğumda paket halinde satıyoruz felan dedi..istersem sadece gitar'ı alamaz mıyım?şimdi diyecen ona sorsaydın bana niye soruyon:))ama çok yoğundu tam soracaktım 2. telefon çaldı o arada kapatmak zorunda kaldım..

bi de sadece mavi ve kırmızı var dedi..sipariş verip kapora bırakırsam siyah veya siyah beyazını getirebilir mi?bana acaba
    vereceğin cevap için şimdiden saol
  • swiss@@

sende haklısın isteyen gelsin ankara ya yardımcı ouruz gitar alması hakkın da götürürüz en kral yerlere-hea gelemiosada keyfi bilir ister alır ister almaz bize ne dimi swiss-
    Bu arada swiss general baya bişe öğretti bea bana-grubu hazırla bomba gibi geliyorum :-) nese saka bi yana harbi baya ögrendim ama bileklerim cok agrıo :-( stüdyo olursa bana bi haber at geliim bnde-ama dogruya cocukların öss si falan war-bn genede söleyim de hani olursa falan die
  • up
  • Yav bu pedallarda wah efekti nedir bi soyler misiniz.Bi de malmsteen in cd sini kırdım bugünŞaka degil hakikaten kırdım.Adam dırrrrrrrrrrrrrrrrrt diye bütün telleri dolaşıyo sonra bi de yavaş çalayım diyoyine drrrrrrrt diye geçiyo bende iyice sinir oldum hay senin yavaş çaldıgın gitara dedim cd yi camdan fırlattım.Ama maalesef o cd yi bi daha satın alıcam çünkü adamı izledikçe izleyesim geliyor bu ne yahu.Delirdim vallahi.Benden size tavsiye sakın malmsteen dinlemeyin(Şaka şaka dinleyin)tabii psikolojiniz birazcık bozulabilir.

• draugnar önceki sayfa da sana sorduğum sorular var kaynayabilir diye yazdım buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

Yav bu pedallarda wah efekti nedir bi soyler misiniz.Bi de malmsteen in cd sini kırdım bugünŞaka degil hakikaten kırdım.Adam dırrrrrrrrrrrrrrrrrt diye bütün telleri dolaşıyo sonra bi de yavaş çalayım diyoyine drrrrrrrt diye geçiyo bende iyice sinir oldum hay senin yavaş çaldıgın gitara dedim cd yi camdan fırlattım.Ama maalesef o cd yi bi daha satın alıcam çünkü adamı izledikçe izleyesim geliyor bu ne yahu.Delirdim vallahi.Benden size tavsiye sakın malmsteen dinlemeyin(Şaka şaka dinleyin)tabii psikolojiniz birazcık bozulabilir.

ehehe arkadaşım sen bi doktora görün istersen..

• quote:

Yav bu pedallarda wah efekti nedir bi soyler misiniz.Bi de malmsteen in cd sini kırdım bugünŞaka degil hakikaten kırdım.Adam dırrrrrrrrrrrrrrrrrt diye bütün telleri dolaşıyo sonra bi de yavaş çalayım diyoyine drrrrrrrt diye geçiyo bende iyice sinir oldum hay senin yavaş çaldıgın gitara dedim cd yi camdan fırlattım.Ama maalesef o cd yi bi daha satın alıcam çünkü adamı izledikçe izleyesim geliyor bu ne yahu.Delirdim vallahi.Benden size tavsiye sakın malmsteen dinlemeyin(Şaka şaka dinleyin)tabii psikolojiniz birazcık bozulabilir.

here is the ---===(((SLOW)))===---

ehehe aynen dediğin gibi walla , adam sanki dalga geçiyor,slow diye normal çaldığından daha hızlı çalıyor,utanmadan arlanmadan diyor ki tekrar etmek isterseniz şöyle de böyle de.ulan denyo dicem ne çaldığını anladık mı

sanırım sendeki hot licks denen video,en çok o war piyasada.hani başında icarus dream falan çalıyor.
    benim hdd de kayıtlı videoları,ben de sinirleniyorum biraz ama pcyi kıramıyorum tabi

ahmet abi dediğiniz şu şişmanca olan mı acep.tünelin girişindeki aria dükkanındaki?

wah efekti , gitardan wah wah üveaaaauuhh wauuvvvvv wuvavuvvvv wauuvvaaaaaa gibi sesler çıkarmaya yarar.sanırım pek anlatamadım.

guns'n roses - sweet child o'mine dinle bi solosunu anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda -- 4 Haziran 2005, 22:07:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dumanozkan

draugnar kardeşim.. tavsiyelerin için saol..ahmet abi'yi bi arkadaşımdan da duymuştum sende de duyunca ilk işim aramak oldu asa müziği..lakin bulamadım ahmet abiyi hayrettin abi açtı teli...hafta başı gitmeyi düşünüyorum asa müziğe yalnız stg-003'ü sorduğumda paket halinde satıyoruz felan dedi..istersem sadece gitar'ı alamaz mıyım?şimdi diyecen ona sorsaydın bana niye soruyon:))ama çok yoğundu tam soracaktım 2. telefon çaldı o arada kapatmak zorunda kaldım..

bi de sadece mavi ve kırmızı var dedi..sipariş verip kapora bırakırsam siyah veya siyah beyazını getirebilir mi?bana acaba
    vereceğin cevap için şimdiden saol

sadece gitar alırsın ya. Bu illa paket olacak diye bir şey yok. Siyah renk varsa getirirler. Ama kırmızısı da hoş yani söylemiş olayım.
    Orada bir canlı canlı gör.
    Ya bir de gittiğinde benim için bir aria mac-50'nin fiyatını sorar mısın? Çok makbule geçer valla. Tembelliğim üstümde bu aralar tel almam lazım taksim'e çıkmaya üşeniyorum.

quote:

Ben iki üç ayn önce kriz geçirme kıvamına geldikten sonra bir süreliğine malmsteen'e yaklaşmamaya karar verdim. Benim etim ne butum ne, malmsteen'in çaldıklarını çalacam.
    Ama çalışma için iyi gaz veriyor. Açıyorum malmsteen, petrucci videolarını falan sonra saldır gitara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 4 Haziran 2005, 23:17:39 >

• Dostlar bana tonny iommi nin videosu bulunan bi site adı verebilecek var mı.Sakın e-mule filan demeyin onların kullanımını bilmiyorum sıra filan varmış Gökhan mod filan lazımmış.Yardım ederseniz sevinirim.

Not:Psikoloğa gittim bana Santana dinle düzelirsin dedi
  • bu rp80 pedallı 165 dolar Ankarada. jayz ben sana söyledim o fiyatı ve rp 50 alma bi işine yaramaz benden tavsiye..
  • Cry ßaßy tek effektim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beelzebub!!!

swiss@@

sende haklısın isteyen gelsin ankara ya yardımcı ouruz gitar alması hakkın da götürürüz en kral yerlere-hea gelemiosada keyfi bilir ister alır ister almaz bize ne dimi swiss-
    Bu arada swiss general baya bişe öğretti bea bana-grubu hazırla bomba gibi geliyorum :-) nese saka bi yana harbi baya ögrendim ama bileklerim cok agrıo :-( stüdyo olursa bana bi haber at geliim bnde-ama dogruya cocukların öss si falan war-bn genede söleyim de hani olursa falan die

@Beelzebub!!!
    son haftalarda sabahtan akşama kadar stüdyodaydım biliyosun. Generalim tabiki öğretecek. :) çünki gerçekten ayrıcalıklı birisi profesyonel birisi. bu arada Ağustos sonunda sanırım konserde benim grupta çıkacak. izlemeye davetlisiniz.. son iki haftadır Okul şenlilkeri ve bi kaç organizasyon düzenledi onur abi.. bizim elemanların sınavları olduğundan dolayı biz çalamadık. bende yeni yeni bişeyler yaptım. bi kaç tane daha gruptan teklif aldım :PpPP

okan 11 Haziran da Mor ve Ötesi Konseri var Asena ile gelmek istermisin? Odtü de.

• up
  • aranızda mannequin cradle of filth in tab ı nı bulabilcek biri var mı yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.