Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler az önce torrent ten Paul Gilbert Guitar From Mars 1&2 yi indirdim bi izliyecem eger gördügüm püf nokta olursa sizlere soylerim.Ve eger adsl niz varsa kesin indirin
  • arkadaslar sizce 250 dolara 15 wattlık amfi ve kullanılmıs 2 humbuckerli groove marka elektro gitar nasıl??????
  • arkadaslar amfi crafter marka
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodi

arkadaslar sizce 250 dolara 15 wattlık amfi ve kullanılmıs 2 humbuckerli groove marka elektro gitar nasıl??????

rodi pahalı ..

KUBİLAY dan mı alacaksın gitarı? groove yi ben alacaktım les paul kasa. araştırdım sordum ettim. groove diye bi gitar yok piyasada iyi bi gitar olsa ismi duyulurdu. bana 150 dolar demişti arkadaş.. crafter amfi de 100 dolar etmeyeceğine göre pahalı. sen nerden buldun gitarı?
  • laylaylomda vardı amfi 70 dolar ddi gitarda 180 dedi ama gitarın dısı cok güzel seside güzel geliyordu ama bilemiyorum dısı fln temizdi sıfır gibiydi almamı diyorusun

crafter amfi 15 wattlık 100 dolar etmiyomu adam 120 dolar fln dedi bana
  • vallahi kardeş ne tarz çaldığına bağlı bana kalırsa.. git bi SQUİER FENDER bul onu al. daha cok clean blues rock jazz çalacaksan.. bence iyi bir gitar değil.. Ankara Lay Lay Lom cok sevdiğim samimi bi abim. ama yalan söylmeye gerek yok güzel gitarlar getirmiyorlar. Ben Fenderin tadını sonradan aldım aslada bırakmam amfi de 100-120 dolara 15 wattlık mg 15 dfx MARSHALL bulabilirsin. 200 $ a bi Squier alırsın koç gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swissair -- 7 Haziran 2005, 19:51:18 >
  • abi bu digitech rp 100 ler nasıl ii midir? yada önerebileceğiniz crybaby var mı? ama fiyatınıda yanında belirtin
  • CryBaby den kastın wah pedalı mı ? Direk CryBaby Wah pedalı var CryBaby ztn modelin ismi snrm arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla güzel bir pedal...
  • abi ben cry baby..... die sanıyodum demekki yanlış biliyomuşum .eee olur öle arada sırada bende insanım
  • Orjinalden alıntı: Anaconda

evet sen do# deyince do notasını yarım ses inceltiyorsun yeni notanın adı da "do diyez" oluyor.

si notasına koma diyez koyunca 1 koma inceliyor yeni notanın adı "si koma diyez" oluyor.buselik idi sanırım.

sen ney için mi soruyorsun?

yok gitar için de ama ney çalmayı düşünüyorum.nerden anladın
    elimde bi parça var şehnaz longa diye onda geçiyo komalarda o yüzden sordum
    çok teknik bi parça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker -- 9 Haziran 2005, 6:18:31 >
  • "ney" başlıklı topice yazmışsın ordan anladım

gitar için ayrıca nası oluyor ben anlamadım.gitarda batı nota sisteminin dışına çıkamıyoruz çünkü.(perdesiz gitarlar dışında)

belki perdesiz gitar içindir o parça.biyere upload etsene onu.bi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda -- 8 Haziran 2005, 17:09:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaymz

abi bu digitech rp 100 ler nasıl ii midir? yada önerebileceğiniz crybaby var mı? ama fiyatınıda yanında belirtin

digitech Rp100 ler iyi değill kesinlikle önermem.
    cry baby biliyosun tek effektim. dunop marka öneririm. aslında wah ve cry baby bi arada var onları öneririm. 200 dolar sıfırı.
  • arkadaslar ben sert müzikler yapmak istiyorum şöyle sepulturaya yakın sertlikte.gitar ve anfi olarak ne oneririsiniz? bu konuda yanlışım varsa düzeltin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo666

arkadaslar ben sert müzikler yapmak istiyorum şöyle sepulturaya yakın sertlikte.gitar ve anfi olarak ne oneririsiniz? bu konuda yanlışım varsa düzeltin lütfen

jackson veya ibanez marka bi gitar ile marshall amfi öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

quote:

arkadaslar ben sert müzikler yapmak istiyorum şöyle sepulturaya yakın sertlikte.gitar ve anfi olarak ne oneririsiniz? bu konuda yanlışım varsa düzeltin lütfen

fiyatı nedir acaba?
  • Selam millet prosesör almayı düşünüyorum zoom alsammı die kararsızım arkda bi zoom var gayet güzel alsammı acaba iyi bi model önerirmisiniz eksileri artıları nedir tam olarak zoomların? başka prosesörleride düşüneyim mi?
  • quote:

quote:

abi onlara baktımda cok pahalı yaw onlardan başka onerecegin varmı söyle biraz fiyatı uygun?
  • quote:

quote:

quote:

abi onlara baktımda cok pahalı yaw onlardan başka onerecegin varmı söyle biraz fiyatı uygun?

sen ne kadar paran var onu söyle bakalım olmazsa 2. el bişeyler ayarlarız..

• Öncelikle herkese selam arkadaşlar, bende de elektro gitara bir merak başladı ve saat sabahın 5 inde google da elektro gitarla ilgili arama yaparken burayı buldum ve yazdıklarınızı keyifle okudum

Bende 2 hafta önce cort marka bir elektro aldım (modelini bilmiyorum) Şimdilik sadece parmak alıştırmaları ile işe başladım (daha önce gitarı elime almış değilim)

Çok hevesliyim + kurs almayı da düşünüyorum... inşallah iyi bir gitarist olurum

Uyanın millet aranıza yeni bir arkadaş geldi...

not: resminide koydum gitarımın artık söylersiniz modelini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AND1 -- 9 Haziran 2005, 6:08:59 >

• Arkadas hevesini kırmak istemem ama keike cort degilde aria alsaydın beeee.Cort pek de sağlam değil.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.