Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mysongbook.com sitesinde var cof-mannequin.tabi guitar pro gerek o tabı okuman için.
  • merhaba arkadaslar..

kulakçuıklı gitarlar ve kulakçıksız gitarlar arasınad ne fark var...

2 gitardan briini almayı düşünüyorum..hangisi rock a daha uygun .. washburng mu..ibanez mi..

http://www.music123.com/Washburn-X8-pack-i142571.music

http://www.music123.com/Ibanez-Jumpstart-JS40-Guitar-Package-i67111.music

199 dolar.. (sizce kargo nekadar alır...))?

herşey için teşekkür ederim..

• pardon yazmayı unuttum.. şu 2 gitar arasından e fark var..

http://www.music123.com/Washburn-X8-pack-i142571.music

http://www.music123.com/Washburn-X8-pack-i162158.music hangisi rock için daha uygun..
  • arkadaşlar yuvarlak içine aldığım değiştirme işaretlerinin ne işe yaradığnı bilen varsa çok acil ......

• quote:

Orjinalden alıntı: rocker

arkadaşlar yuvarlak içine aldığım değiştirme işaretlerinin ne işe yaradığnı bilen varsa çok acil ......

Yaw onlar türk sanat müzigindeki ses degistirici işaretler biraz karışık biz okulda öğrenmiştik geçen hafta.Ama unuttum.
  • ne işe yaradığını biliyomusun elimde bi şarkı var şehnaz longa diye belki bilirsin onda var bu 2 işaret o yüzden bunları bilmeden çalamam
  • draugnar;
    sorarım tabiki gittiğim zaman unutmam merak etme yarım muhtemelen gidecem zaten, sana buradan haber veririm...ayrıca bana yardımcı olduğun için saol kafama takılan bişiler olursa tekrar dönecem sana...
  • Merhaba
    Moderator alımı yapılacaktır.
    www.livemetal.net Sitesi için.
    Müracat için mail adresi: masimaropen@gmail.com
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaymz

Selamlar !

Electro aldım . ESP marka ex-50 modeli . Daha anfim yok . Anfi alana kadar bilgisayara bağlamak istiyorum . Ne yapmam gerekiyor ? Program falan yüklemek gerekiyor mu ?

Bu arada gitara 540 YTL verdim . Sizce verdiğim para nasıl ? O gitara o para nasıl ?

Yardımcı olan arkadaşlara candan teşekkürler

Hevesini kırmak istemem ama Ex50 öyle ahım şahım bir gitar değil esp nin en ucuz gitarlarından ,şekli var sadece. Esp olması iyi tabiki kaliteli malzeme ama 540lira ya ben olsam floyd rose lu akord kilitli vs. washburn vs. gitarlara bakardım yada 2.el bi washburn chicago series alınabilirdi...

Bu arada Rp80 deki wah pedalı hakkını vermiyor sakın aldanmayın. Wah efekti için gidip adam gibi 100$ lık bir CryBaby Wah pedal almak en iyisi gitarist arkadaşım denemişti rp80 de cidden wah ın wa sını zar zor duyuyorduk :) Rp50 bence giriş seviyesi için güzel bir processor kadıköy çarşısı stage müzik de 140milyon civarı olması lazımdı...

• quote:

arkadaşlar yuvarlak içine aldığım değiştirme işaretlerinin ne işe yaradığnı bilen varsa çok acil ......

kardeş bayağı karışık şeyler ile uğraşıyorsun. yanlız bemol ve diyezlerin biraz daha geliştirilmiş hali koma olayları genelde arkadaşlarımın dediği gibi tsm müziğinde kullanılıyor.
  • quote:

çok da karışık değil aslında,batı müziğinde iki tam ses arası 2 parçaya ayrılmıştır.örneğin do-re arası.

ama bizimkiler olayı biraz abartıp iki tam ses arasını 9 parçaya ayırmıştır.yani do-re arasını 9 parçaya ayırmıştır her parçaya koma demiştir.

koma diyez,yanına geldiği notayı 1koma kadar inceltir,bakiyye bemol 4 koma kadar kalınlaştırır.

her yiğidin harcı değildir bunlarla cebelleşmek.kulak ister,yıllarını harcamak ister.zor walla zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda -- 6 Haziran 2005, 10:34:41 >

• mesela si notasının koma diyez ve bakiyye bemolunun ne olduğunu sölermisin.(1 koma kadar inceltir demişin ne oluyo bildiğimiz diyez gibimi)
  • evet sen do# deyince do notasını yarım ses inceltiyorsun yeni notanın adı da "do diyez" oluyor.

si notasına koma diyez koyunca 1 koma inceliyor yeni notanın adı "si koma diyez" oluyor.buselik idi sanırım.

sen ney için mi soruyorsun?
  • hocam iyi bi gitar markası olsa gerek
  • abi ex-50 nin o kadar ii bi gitar olmadığını biliyorum ama metal ve rock için aldım ben bi washburn ile kıyaslayınca bana daha ii geldi yani ses ton falan olarak yada ne bilim ben gitardan pek anlamadığım için bana öle gelmiş olabilir ama aldım bikere ayrıca yıllardır istiodum onu sonunda aldı memnunum yani
  • morbid gereksiz yere up yazma şu topiğe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

morbid gereksiz yere up yazma şu topiğe.

topic 2.sayfaya düşmeisn diye yazıyodum tamam hocam bundan sonra yazmam.
  • morbid sana bi kastım yok ama 2. sayfaya düşmesi konu için sorun değil. İnsanlar yeni cevap gelmiş diye konuya bakıyorlar ama senin sadece "up" mesajını görünce hayal kırıklığına uğruyor hatta swisair'in de yaptıgı gibi kızıyorlar. O yüzden bir şey yazacaksan yaz öyle üste çıksın konu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

morbid sana bi kastım yok ama 2. sayfaya düşmesi konu için sorun değil. İnsanlar yeni cevap gelmiş diye konuya bakıyorlar ama senin sadece "up" mesajını görünce hayal kırıklığına uğruyor hatta swisair'in de yaptıgı gibi kızıyorlar. O yüzden bir şey yazacaksan yaz öyle üste çıksın konu.

haklısın. bundan sonra dedigini yapacagım.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.