Şimdi Ara

Elektro,trance vs. müziğe apaçi damgası vuranlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar çok varlar ki,trance müzik açıyorum bazen arkadaşlara.bu ne bilader apaçi şarkısı gibi diyorlar,4 yıldır trance,elektro müzik dinliyorum.Çevrenizde bu tarz cahiller var mı merak ediyorum :)

• arkadaşlar adam apaçi ve başka apaçiler var mı diye forumu geziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

arkadaşlar adam apaçi ve başka apaçiler var mı diye forumu geziyor.

Öldüm lan
  • 97 yılından beri sadece Trance dinliyorum. O yıllarda kasetle Sony walkman'larda kalemle ileri geri sara sara dinlerdim, halende günde en az 1-2 saat trance'a ayırırım, yaşım 29.
    Şu anda bunda dinliyorum;

Şimdilerde "-apaçi müziği bu yaa" diyenler 97 yılında dışarda donsuz gezip altına pisliyorlardı, herkez anlamaz, hatta anlamadığınız için daha çok seviyorum, varsın popüler olmasın.

"Arksun - Arisen" dinleyince bişey anlamayan bi bünyeye ben ne diyeyim

• Bende house ve trance dinliyorum genelliklele.house için o ne yaaa apaçi misin diyorlar.halbuki david guetta nın setlerini dinlememiş bile.trance de favorim armin van buuren.saatlerce asot dinleyebilirim.ama adam yine apaçi diyor.bende bo şey demiyorum.anlamıyorlar çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: expander_

97 yılından beri sadece Trance dinliyorum. O yıllarda kasetle Sony walkman'larda kalemle ileri geri sara sara dinlerdim, halende günde en az 1-2 saat trance'a ayırırım, yaşım 29.
    Şu anda bunda dinliyorum;

Şimdilerde "-apaçi müziği bu yaa" diyenler 97 yılında dışarda donsuz gezip altına pisliyorlardı, herkez anlamaz, hatta anlamadığınız için daha çok seviyorum, varsın popüler olmasın.

"Arksun - Arisen" dinleyince bişey anlamayan bi bünyeye ben ne diyeyim

trance müzik olmadan hareket edemiyorum bende.kulaklık çok estetik durmuş bu arada hocam.Farklı bir bakış açısı tabi ki...

• Ne yapalım? Rock'n Roll'a da kuru gürültü diyorlar. İnsanların laflarını niye takıyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zurna ve kızlar
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trance candir canandir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Luminosity beach festival 2011'in acilisina benziyor. (:

• quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Luminosity beach festival 2011'in acilisina benziyor. (:

Tomorrowland 2011 Belçika
  • ohhh yeah oyshh thrance dinliyom bhen xd xd ufff kroya bak saaçını uzatmış dar pantolon kirli sakal ıyyhhhhh nedir bu ya 90larında trance ını sevmezdim apaçilikle alakası yok programla yapılmış bi ritim i sevmek ''kendi'' görüşümce aptallıktır
  • avrupadaki festivallerde binlerce insan var demekki avrupa toptan apaçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

ohhh yeah oyshh thrance dinliyom bhen xd xd ufff kroya bak saaçını uzatmış dar pantolon kirli sakal ıyyhhhhh nedir bu ya 90larında trance ını sevmezdim apaçilikle alakası yok programla yapılmış bi ritim i sevmek ''kendi'' görüşümce aptallıktır

Olu taklidi yapin gider simdi.
  • quote:

ohhh yeah oyshh thrance dinliyom bhen xd xd ufff kroya bak saaçını uzatmış dar pantolon kirli sakal ıyyhhhhh nedir bu ya 90larında trance ını sevmezdim apaçilikle alakası yok programla yapılmış bi ritim i sevmek ''kendi'' görüşümce aptallıktır

+1 Müzik yetenek işidir.Rock'n Roll Forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: musso.tr

Bende house ve trance dinliyorum genelliklele.house için o ne yaaa apaçi misin diyorlar.halbuki david guetta nın setlerini dinlememiş bile.trance de favorim armin van buuren.saatlerce asot dinleyebilirim.ama adam yine apaçi diyor.bende bo şey demiyorum.anlamıyorlar çünkü.

ASOT dinletiyorum arkadaşlara bende aynı şekilde bu ne apaçi müziği gibi diye tepki oluyorum.Tam oracıkta alnın ortasına bi tane çakasım geliyo karşımda kim olursa olsun : ) Şahsi görüşüm apaçi şarkısı diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 1 Aralık 2011; 10:09:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstiyorsanGitSev

quote:

Programla ritim yapmakta bir yetenek. Madem o kadar kolay yapın sizde birşeyler olun tiesto bakalım olabiliyor musunuz

• Avrupa'da her sene bu tür konserler ve festivaller düzenlenir. Türkiye'de nedense apaçi şarkıları olarak algılanıyor.

Tomorrowland 2011 festivalini izlemek isteyenler için video.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 1 Aralık 2011; 10:30:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Rockfeller

quote:

quote:

Programla ritim yapmakta bir yetenek. Madem o kadar kolay yapın sizde birşeyler olun tiesto bakalım olabiliyor musunuz

Hayır demek istediğim programların yapabildiği kısıtlı ancak insanın yetenekleri sınırsızdır kendini istediği kadar geliştirebilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: David Rockfeller

quote:

quote:

Hayır demek istediğim programların yapabildiği kısıtlı ancak insanın yetenekleri sınırsızdır kendini istediği kadar geliştirebilir

aynen arkadaşda aynı benim kafadan dragon force through the flames and fire ı örnek alalım bir insan için limitlerini zorlamakdır bu ama bunu bir programda yapamazsın işte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.