Şimdi Ara

Elektroniğe başlamak ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar .. Başlıkta belirttiğim gibi elektroniğe başlamak istiyorum havya lehim iyice öğrenmek devre yapmak istiyorum 14 yaşındayım .. şuana kadar mini klima (usb) fan soğutucu duman emici falan filan kolay şeyler yaptım ama şimdi devre oluşturmak istiyorum .. bu konu altında belkide benim gibi birsürü insan aydınlanıcak ve belkide elektroniğe adım atıcak yardımınızı esirgemeyin diğer konularada baktım ama pek yararlı bişey bulamadım yardım eden abilerime şimdiden teşekkürler :))

• Eğitim Almak İstiyosan Eğer Öle Şurda Burda İnternet SitesinDe Uğraşma Paranı Biriktir..
    http://www.teknikbilimler.com Sitesinde Adresi Mevcut Git Eğitimini Al.Belkide Mesleğin Bu Olabilir Çünki Merakın Var.Git Burda Öğren Okey.Ondan sonra Hobi Devre Veya Robotik programlama Öğrenebilirsin...
  • kardeş bence pic ile başlamaya çalış o sana baya yardımcı olur. Düzgün anlatımı olan bir kaç site var 320volt mesela. Birde yöneldiğin alanla ilgili güzel bir kitab alırsan yardımcın olur.
    elektronik hobi olarakda
    http://www.elektronikhobi.com/kitap.asp
    şu kitabı ben çok beğenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimErkan

kardeş bence pic ile başlamaya çalış o sana baya yardımcı olur. Düzgün anlatımı olan bir kaç site var 320volt mesela. Birde yöneldiğin alanla ilgili güzel bir kitab alırsan yardımcın olur.
    elektronik hobi olarakda
    http://www.elektronikhobi.com/kitap.asp
    şu kitabı ben çok beğenmiştim.

Kardeşim Pic İle Başla Diosunda Çocuğun yaşı Daha 14 ilk Önce Temel Elektronik Örensin Kendini Geliştirsin Gelir Zaten Gerisi :D

• Önce devre elemanlarını işlevlerini ve temel kavramları öğren. Devamı gelecektir
  • Yaşın iyi, vaktin var temelden başla derim ben. Öncelikle elektrik nedir ne değildir onu öğren sonra temel elektrik devresi elemanlarını sonra elektronik devre elemanlarını öğren. Programlama dili öğren böyle güzelce bir tanesini. Hatta ki hatta önce programlama dili öğren daha mantıklı olur programlamayı öğrenmek insanın zekasını geliştirir düşünce yapısını değiştirir. Hem zorlanmadan internet başından da hafif hafif başlayabilirsin. Bu süreçte iken elektronik hakkında da etraftan bilgi toplarsın sonra elektronik olayına geçersin. Sonra işin özüne geçersin eğer ki bunların yanında da derslerini aksatmazsan güzel bir bölüm kazanırsın elektrik ile ilgili, üniversitede de devam ettirirsin mutlu olursun. Elektrik çok zevklidir devre kurup bozması yaptıkça eğleniyor insan.
  • eğer üniversite konusunda takıntılı biri değilsen, anadolu teknik, teknik ve endüstri meslek liselerinden, daha ayrıntılı bir eğitim alabilirsin. ama hobi olarak bakıyorsan, internetten edine bileceğin kaynaklar var.(320volt gibi) ismeek'in ücretsiz kursları var, ama onlar daha ilerki yaşlardaki kişilere, meslek edindirmek içindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üniversite konusunda takıntılı değilim aslında universiteyi kazanırım ama istemiyorum liseyi meslekte okuma işin içine girmek istiyorum kitap olayını kısa sürede halledicem herkez öneriyor zaten .. peki mesela direk bu işe girdim lise bitti üniversiteyide okudum 2 yıl sizce bu işten para kazanmak ve birikim yapmak mümkünmüdür ?
  • bunun pek çok örneği var. tabi bu birazda sana bağlı olan bir şeydir. kendini geliştirir ve doğru yerlerde çalışırsan, bunu başarabilirsin.
  • mesela ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.