Şimdi Ara

Elektronik Alan Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an 3. sınıfın yarısını bitirdim. 3. sınıfın 2. döneminde bizden seçmeli ders seçmemizi istiyorlar. Zaten 4. sınıfta da hep seçmeli dersler alacağız.

Bir takım seçenekler mevcut. Ben aşağıda saydığım alanların ne konularda ne işler yaptıklarını, nerelerde çalışabilecekleri hakkında bilgi almak istiyorum:

1. Sinyal İşleme
    2. Telekomünikasyon
    3. Network
    4. Elektromanyetik
    5. Biyomedikal
    6. Kontrol ve Otomasyon
    7. Elektronik

Gönlüm Elektromanyetikten yana. Zormuş diyorlar, bu yüzden de az kişi tercih ediyormuş. Bu alanlar için bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba?

Teşekkürler

• alanlar dersi, teoriye ve matematiksel işlemlere dayandığı için zor bir derstir. denklemler, integral, türev ve laplance dönüşümü konularına ilgi duymuyorsan ve uygulamaya yönelik çalışmak istiyorsan, hiç bulaşma.
  • Uygulama alanı yok mu diyorsuunuz yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Şaman

Uygulama alanı yok mu diyorsuunuz yani?

nasıl yok dostum ahah şunu bir elektronik mühendisliği öğrencisiyden duyacağıma ölseydim daha iyi.

şu soruyu sorabiliyorsa cidden senin bölümle ve derslerle alakan hiç yokmuş kusura bakma.

gerçi bölümle pek bir alakan olmadığını anlamak için bu topik bile yeter yani 3. sınıfta hala neyi seçeceğine karar verememiş forumda alakasız ve tanımadığı insanlara sorarak cevap bulmaya çalışıyorsun.

hayatta ve meslekte iyi şanslar dostum baya bir ihtiyacın olacak çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 26 Şubat 2012; 16:20:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Şaman

Uygulama alanı yok mu diyorsuunuz yani?

nasıl yok dostum ahah şunu bir elektronik mühendisliği öğrencisiyden duyacağıma ölseydim daha iyi.

şu soruyu sorabiliyorsa cidden senin bölümle ve derslerle alakan hiç yokmuş kusura bakma.

gerçi bölümle pek bir alakan olmadığını anlamak için bu topik bile yeter yani 3. sınıfta hala neyi seçeceğine karar verememiş forumda alakasız ve tanımadığı insanlara sorarak cevap bulmaya çalışıyorsun.

hayatta ve meslekte iyi şanslar dostum baya bir ihtiyacın olacak çünkü.

Hayır, ben alanımı seçtim. Arkadaşın sözlerini açmasını bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.