Şimdi Ara

Elektronik forumundaki kişilerin mesleği ne acaba ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Webperfect

Hedef : Karadeniz teknik üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği

bende elektrik elektronik istiyorum ama puanlar belli inşallah tuttururuz
  • Başarılar dilerim.
    Fizik dersini sağlam tut
  • son senem zaten fizik iyide kimya biraz mokoko
  • düz liseden çıkıp elektronik haberleşme teknolojisi mevzunuyum.2 senedir dgs ile ugraşıyorum umarim bu sene olacak gelen puan 299 küsür 1508 sıralama var.elektrik elektronik müh. ile yola devam etmeyi düşünüyorum.kısaca ögrenci diyebiliriz.
    bu arada gazi teknoloji fak. ile normal mühendislik fak. arasindaki farki bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende endüstriyel bakım-onarım okuyorum lise 4 e geçtim.Şuan endüstriyel elektronik kart tamiri yapan bir şirkette çalışıyorum, çok güzel şeyler öğrendim burda.
  • Elektrik-Elektronik Müh. 3.sınıfa geçtim
  • Ben sirf bu yuzden muhendslk okuyamadm sayisal hic bir sekilde temel olustrmama yardm etmediler..

Dgs de sayisal yapmk gerekiyo ve temel yok sana tavsiyem ufaktan ufaktan sayisal derslere bak bir temelin olsun
  • elektronik teknikerliği mezunuyum..alakasız olarak kendi giyim mağazamızı işletiyorum..ama dibine kadar elektronik ile uğraşmaktayım..benim için bir hayat felsefesi elektronik:) o derece.. kendimi ifade ettiğim sinir boşalttığım tek hobi:)

• Vay be en küçük benmişim :D
  • Zamanı gelsin sende buyursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer_ank

düz liseden çıkıp elektronik haberleşme teknolojisi mevzunuyum.2 senedir dgs ile ugraşıyorum umarim bu sene olacak gelen puan 299 küsür 1508 sıralama var.elektrik elektronik müh. ile yola devam etmeyi düşünüyorum.kısaca ögrenci diyebiliriz.
    bu arada gazi teknoloji fak. ile normal mühendislik fak. arasindaki farki bilen var mı?

teknoloji fakültesi yani mtok bölümüne sadece meslek lisesi öğrencileri girebiliyor,puanları normal mühendislikten daha düşük. ayrıca dersler türkçe yani ingilizce dersi yok ve hazırlıkta fizik ve matematik kastırıyorlar.
    birde tam emin değilim ama bazı yerlerde mühendis olurken genelde mühendis teknisyen arası çalışıyormuşsun
    o yüzden mühendislik akar

• quote:

Orijinalden alıntı: serkandnc

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Elektrik-Elektronik Müh. 3.sınıfa geçtim

Dostum derslerde soyledikle gibi fizik matematik agirliklimi

Çok analar ağlıyor diyeyim
  • Tek. fakultesi mezunuyla muh. fakultesi mezunu arasinda hicbir fark yok.

• lise son endustriyel bakim onarim okuyorum bi otomasyon firmasinda staj yapacagim buyuk ihtimal

• baba parası yiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 6 Ağustos 2013; 22:53:26 >
  • Bankacılık okudum, ama hep lisedeki mesleğim olan elektronikle uğraştım..

Amplifikatör üreten bir firmada test, ayar, tamir yaptım.. Endüstriyel otomasyon firmasında çok kısa bir süre çalıştım.. Bir dükkan açıp oto müzik sistemleri kurmak istiyordum ama modifiye modası geçtiği için artık tutmaz o iş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5Ay sonra elektronik teknikeri oluyorum.Düzgün bir iş yeri bulsam 4 sene açık yazıp para biriktircem
  • elektronik yerine elektrik okusanız mümkün değil işsiz kalmazsınız elektriğin alanı daha fazla ve gecerliliği sınırsızv ve sanırım sonsuz olacak
  • dikkatsiz ve dalgın olursan hayatından olursun

ben elektrik mesleğini öyle gördüm tanıdım hep.

• :)
    şoförlükte öyle.
    elektroniktede var tehlike
    heryerde var o tehlike
    niye öyle dedim.
    ya adam liseyi zor bitirmiş
    ev tesisat tı döşeme ve malzeme satışından paraya para demiyor bizim buralarda ondan dedim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.