Şimdi Ara

Elektronik forumundaki kişilerin mesleği ne acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok merak ediyorum buradaki kişilerin mesleği ne ? (birine falan kızmadım sadece merak) mesela ben öğrenciyim :)

• elektronik üzerine şuanda çalışamıyorum başka iş. 2yıllık teknikerligi geçen sene bitirdim. Iyi çalışıp bu sene kppsden. bir umut bekleyecegz. :-D

Elektronikden 3yıl boyunca soguttular beni =) bu forum sayesinde birşeyler yapıp kendim'i geliştiriyorum 2.uğraştığım iş bilgisayar donanım tamir bakım onarım .

format bakım 20tl

Hocamn dediği gibi faydalı işler için kendini geliştirmeye bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen slogan bu olmalı zaten
  • Merhaba
    Alman Hastanesinde biyomedikal sorumlusuyum
    Lise Elektronik 2003
    Üniversite biyomedikal 2005

Sağlıcakla kardeşim
  • Polimer kimya ve petcips üzerine kurulu bir işletmede çalışıyorum. Elekronik okudum ve üzerine 10 yıl pratik çalıştım,, sonuç sevdiğim hobi olarak kaldı..
  • Anadolu lisesi 2.sınıf

Sanırım burdaki diğer arkadaşların çoğu öğrenci.
  • Gemi elektroniği ve haberleşme bölümü 4.sınıf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bilgisayar okuyorum 2 sınıf lise . Ama bu güne kadar elektrikle ilgili ne öğrendiysem hepsini babamdan öğrendim
  • İlköğretim 7.sınıf öğrencisiyim.Elektronik bilgimi tamamen internetten öğrendim.
  • ITÜ kontrol müh. kazandım bu sene. Şimdiye kadar öğrendiklerim de hep internetten.

• Böyle konuşman lise çağlarimi hatırlattı bana :)

• 2007 Elektronik lise
    2 yıllık ünivertsitede 5.yılım ve alttan 30 dersim var
    ses ışık elektronik bilgisayar sektöründe çalışıyorum
    primleri dışardan ödüyorum
  • İngilizce yolunda öğrenciyim. Burayı da sadece takip ederim.
  • vay be meslek çesitliliği bayağı fazlaymış
  • tabi bilgi paylaşıldıkça çoğalır

Bende bu forumu yeni buldum ışte daha önce. 2 3sene önce kayıt oldum bir türlü üyelik kabul olmamış di bu sene başka üyelik açtım kabul oldu .

• Arkadaşlar bakıyorumda genelde öğrenci olan kardeşlerimiz yorum yazmış.Arkadaşlar elektronik merakınızı hatta birçok şeyi DH'den öğrenebilirsiniz.Sizler için çok faydalı olacaktır burası.Tam emin değilim ama ben ortalama 15 yılı aşkın süredir buradayım.Gerçekten bana çok katkısı olmuştur

Emeği geçen herkese teşekkürler
  • Özel bir yazılım firmasında yazılım üzerine çalışmaktayım. Elektroniğe 5 yaşımdan beri merakım vardır :)
  • hangi dilde yazılımlar yapıyorsunuz ?
  • YTÜ Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği öğrencisiyim, 2011 girişliyim. Okuldan öncede ilgilenirdim, okul zamanı yarışmalar oldukça ve boş zamanımda hala ilgileniyorum.

Projelerimde PIC ve Aurdino tercih ediyorum. PIC i CCS C ile programlıyorum. Aurdinoda henüz yeniyim :) Nedense pic i daha kullanışlı buluyorum
  • Hedef : Karadeniz teknik üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.