Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.031
Cevap
237
Favori
527.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuz yollu ufak tek pilli pico mesela sadece mod arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smok asub coil leri yok mu bulamıyorum hiç bi yerde

• Arkadaşlar sigarayı bırakmak için bu pico 75w cihaz düşünüyorum. Fakat bunu tam hallettik derken şimdide likit çıktı. Herkes bir şey söylüyor evde yapanları mı ararsın o kötü bu iyi diyenlerimi. Ben bu sigarayı bırakmak için 6mg olanlardan başlamayı düşünüyorum hangisini almalıyım.
  • Sigara icimi atomizer isteyenler Kayfun V5 veya Taifun GT2 verebilirim. ikiside kullanilmamis kutusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

Arkadaşlar sigarayı bırakmak için bu pico 75w cihaz düşünüyorum. Fakat bunu tam hallettik derken şimdide likit çıktı. Herkes bir şey söylüyor evde yapanları mı ararsın o kötü bu iyi diyenlerimi. Ben bu sigarayı bırakmak için 6mg olanlardan başlamayı düşünüyorum hangisini almalıyım.

içtiğiniz sigaraya doğru oranda olması iyi olur. sonuçta vücudun ihtiyacını karşılayacak ilk planda. günde 1pk. light içene 9mg. normal içene 12mg doğru olur.
  • Likit sıçratma sorunu olmayan sarım Atomizer ariyorum. 0 veya temiz 2. el farketmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence doktora danışsanız daha iyi edersiniz.

"Benim tansiyon problemim vardı ve elektronik sigarayla tanışınca bundan kurtuldum" diyebilmeyi çok isterdim. Ama normal sigaraya göre çok daha hafif olduğunu söyleyebilirim tabi bu sizin geçerli olmayabilir. Çünkü sağlık probleminiz daha farklı ve uzun vadede karaciğeriniz zarar görebilir. İçindeki etken ve yardımcı maddeler pek doğal değil.
  • Adam gümrüğe meydan okumuş parlak kağıda sarmış birde fren balatasi kutusuna koymuş.

Elektronik Sigara - ANA KONU-
  • Adama helal olsun benimki takilmisti. Sen kurtarmissin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakkoba

Adam gümrüğe meydan okumuş parlak kağıda sarmış birde fren balatasi kutusuna koymuş.

Satıcının linkini atarmısın bu bilim adamından sipariş verelim

• Benim sarım telleri takıldı ya şaka gibi. Yasak olmadığı halde hemde.

• Likitler mutlaka kendiniz yapmaya çalışın ben bugüne kadar hep dışardan aldım BOĞAZ YANMASI-ÖKSÜRME vs oluyordu. kendim özenenerek mg ları ayarlıyorum ve demliyorum şuan lokum gibi gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlı canlı

Likitler mutlaka kendiniz yapmaya çalışın ben bugüne kadar hep dışardan aldım BOĞAZ YANMASI-ÖKSÜRME vs oluyordu. kendim özenenerek mg ları ayarlıyorum ve demliyorum şuan lokum gibi gidiyor.

sanırım pg li likitler kullaniyordunuz.

• Bende elektronik sigara aldım. Ancak likitlerin içerisinde de nikotin var. 2 haftadır kullanıyorum. Buda bağımlılık yapar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gungorgun

Bende elektronik sigara aldım. Ancak likitlerin içerisinde de nikotin var. 2 haftadır kullanıyorum. Buda bağımlılık yapar mı?

size nikotinsiz likit gönderelim hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

quote:

Bende elektronik sigara aldım. Ancak likitlerin içerisinde de nikotin var. 2 haftadır kullanıyorum. Buda bağımlılık yapar mı?

ücreti ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakkoba

Adam gümrüğe meydan okumuş parlak kağıda sarmış birde fren balatasi kutusuna koymuş.

paketlemeye bak vay bee linki pm atarmısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

Merhaba Arkadaşlar

Ben seker hastasıyım seker hastalarına bir zararı varmıdır e-sigaranın ?
    Bende başlamak istiyorum ama ugrasmak istemiyorum uygun fiyatlı bir f/p ürünü tavsiye edermisiniz?

içerisinde kullanılan nBase dedikleri gliserin şeker içeriyor diye biliyorum, bileşenleri araştırmadan başlamayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

quote:

ücreti ne kadar?

özelden yazdım.
  • Mesajı bırakıyorum tekrar buraya.

Elimde Smok Alien TFV8 Baby kit için hazır Coil ve RBA (elle sarılabilir coil) seti vardır, ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim, özel mesaj atabilirsiniz. Kesinlikle hepsi orjinal, kendim de kullanıyorum. Coillerin arkasında elle kazıyıp kontrol edebileceğiniz verification kodları var.

TFV8 Baby Q2 - 0.4 Ohm İlk aldığınızda içinde kurulu olarak gelen performanslı Coil.
    TFV8 Baby için RBA Kit (Kendiniz tel ve pamuk sarabilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 1 Nisan 2017; 21:55:1 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.